Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mondtam,hogy hibás bármi csak be akarom állítani
a hermetic nagy találmány. az mz blokk sérülésmentesen szétszedhető lett, csak az ecserin legyen másik. most van a kétkomponensű gyurma ami jól használva karcos felületen is jó.
Volt kalapács nem?
Azé' a hermetic-kel összerakott motorokat élmény volt szétszedni.....
volt hajdanán valami hőálló paszta talán hermetik vagy mifene
rs trakeszokat avval raktuk össze
nincs öszekarcolva a felület
A hengerfejhez nem kell paszta. Jó minőségű hengerfejtömítés kell és ennyi. Hiába kensz oda bármit is, úgyis ki fog égni. Ha meg össze van karmolászva a felfekvő felület, azt síkba kell "polírozni", és tömíteni fog.
de ez 1 ezresért adja,posta meg nincs ,átveszem személyesen pesten
ettől ne vegyél cuccokat
drágán ad mindent........
sosem értettem a vaterásokat, pl: ami boltban 1800 azt adják 2000ért+posta
kizárni hogy tényleg a karbi a hibás.
helló karbi beállitásánál mit kénne elöbb?:szinkronizálni vagy keveréket állitani(üvegtestű gyertya)?
hali
hengerfejhez akarom rakni.olyat néztem ami kikeményedik,miny belinkelemnah ezaz,ez jó lenne,nem?
Talán, ha valamit linkelnél, véleményed alátámasztásául...
A két blokkfél közé nem rugalmas szilikon alapú tömítőanyag való, hanem rideg kikeményedő. Ilyen például a Loctite 510 vagy a narancssárga Würth „Flächendich” (kódja L-W893574050).
köszi a tippeket
Nekem ilyen van itthon és bevállt:
hali
tudja valaki mi a pontos neve annak a ragasztónak,ami ilyen piros színű és hőálló,block összerakáshoz kéne tömíteni.
Sziasztok!
Ez azt hiszem most pont aktuális:
7 hasznos tanács téli motortároláshoz
szevasztok. nekem olyan kérdésem lenne, hogy a suzuki ts 50 xkd blokkra milyen más henger-hengerfej-dugó menne rá, mert a mostanit felfúrták 100cm3re, és használat közben letört egy darab a dugó pereméből :S esetleg a ts50xk holmija jó lenne? köszi. üdv
Üdv!
Szerelésből kimaradt v2-es alkatrészek eladók!Cserélhetők.
Megtekinthetők:bontospityu.hupont.hu
DE csak pár mázsa van.
Tel:06206128887
Suzuki dr 600 kiválló minőségű bontott alkatrészek eladók!
Nagyon jó, alkuképes árakon!

Több infó:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!
nekem is volt zzr szó szerint csattant
Kawasakim van, ZZR. Egyesbe akkorát szól, beszarsz Ha nem alapjáraton teszed be véletlen egyesbe lámpától indulásnál, hanem mondjuk 2000 fordulaton, olyat szól, a járdán arrébb ugranak az emberek