Teljesen jó ha kattan az összes nagy gép így veszi a sebességet,a hátsó kerék belsejében van egy gumi betét(menesztő) ez szokott elérni ezt lehet érdemes cserélni,az a gáz ha recsegve venné a sebességet
kattog az csak az emberek tűrése más. ami neked zajos másnak jó. a gyár 1-10-ig tűrésben rakja össze a motorokat a tied lehet hogy a 8-as türésű a mellette lévő alvázszám pedig 2-es tűrésű. ha pontosan dolgozik és az üres is megvan akkor gondold végig.
Üdv! Nemrég vásároltam egy '92-es TDM 850-et nagyon szép és jó állapotban, de mivel ez az első nagyobb motorom műszakilag (is) kezdő vagyok. A 125-öshöz képest a váltója hatalmasat kattan. Nekem azt mondták (nem az előző tulaj), hogy ez normális és hogy a Kawasakik még nagyobbat kattannak, szinte reccsennek. A kuplung rendesen kiemel. Egyébként veszi a fokozatokat. Valaki meg tudna nyugtatni vagy elindítani valamerre? Köszönöm!
égéstéri sűrítési viszony szar lesz. a gyári értéktől messze kisebb. ha beindul erő nem lesz benne. vagy előnye hogy könnyeben forgatja az önindító és nem csörög a rossz benzintől.
lehet benne valami! mert nekem is katalizátoros a kipu! énis gondoltam erre csak a haverok lehurrogtak egyből..... mondom akk biztos nem az a baj. és szerinted akkor mitől van a teljesítmény ingadozás?
A robogómon szintén nagyon felmelegedik a hátsó kerék mivel a katalizátoros kipufogó nyomja a meleget rá. Menet közben a menetszél hűti de ha megállok a gumit nem igen lehet tapogatni olyan forró. Nem lehet hogy ez a gond nálad is?
Lyukas a kipufogó, és a kerékre fújja a füstöt és a meleget. A lapos gumi miatt extrém esetben igenis fel tud melegedni a felni, mivel a gumiban lévő szálak egymáshoz dörzsölődhetnek. Bár robogónál.... na mindegy. Egyébként ugye nem gondolod komolyan hogy ilyen felniforrósodás okát így neten keresztül meg lehet oldani?!
énis értek hozzá csak egy dolgot nem értek hogy hiába forró a felni leállítom a mocit és gyönyörűen forog a kerék! hiába forró! olyan mintha akkor melegedne mikor a motor hajtja! mintha a kuplungnál lenne valami bibi! érted? mikor szétold a kuplung és jár alapjáraton akkor faszán forog! de ha a motor hajt akkor melegszik! de majd szétbontom! köszi azért!
sziasztok! kb 3 hete jutottam hozzá egy aprilia rx-hez, és azt szeretném kérdezni hogy azt honnan tudom-e hogy működik-e benne a power, és h mikor kapcsol be mert magas fordulatom(jó magas) ott érzem mintha beledolgozna , de nem volt még ilyen erős és poweres motorom és nincs tapasztalatom h hogy kelene huznia. jól huz de nem tom h milyennek kellene lennie. ellöre is köszönöm
Nem lehet egyszerübb baja pl fog a fék ? !
Több infó, ízelitő az árakból:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Érdemes megnézni!
Kellemes napot mindenkinek!
A robogómon szintén nagyon felmelegedik a hátsó kerék mivel a katalizátoros kipufogó nyomja a meleget rá. Menet közben a menetszél hűti de ha megállok a gumit nem igen lehet tapogatni olyan forró. Nem lehet hogy ez a gond nálad is?
most mé mondod?! Ha alacsonyabb a dugattyú, akkor több hely marad a benzinnek... ha meg több a hely, nagyobbat robban...