Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2t erröl híres
amugy ha már sok kosz van benne és kitakaríttod a karbit akkor néhány lóerő még kijön belőle ha jól van beálítva
köszi!
Akkor itt az ideje szétszedni -.-"
sziaztok! kérdésem lenne! aprilia rx 125 motorba(rotax 123) milyen váltóolajat rakjak bele? ja és nincs valakinek elfekvőbe a kormánybefogó közötti agy csavar? köszi
igen műanyag úszós!a karbi full tiszta levegőcsvaar az nemtom mi!amugy yzf 750 r ől van szó!
köszi szépen és kiszálítást megtudnád oldani?
majd szolok ha kell
valami eltömődött a karbiba vagy most meg nem nyit ki a tűszelep amit az uszo mozgat
Milyen motorról van szó?
Lehet leirtátok de annyira nem lapoztam vissza.
Nem mûanyag úszós?
Akkor nem hiszem, hogy lehetne állítani a szintet.
Levegôcsavarokra reagál?
a pillangószelepet a bovden mozgatja, ha suber is van benne azt a vakum mozgatja. a karbi tetején van nem öntötted ki belőle az olajat.
mibe fújsz bele?
pillangószelepes a karburátor!nos mit vizsgáljak meg rajta?ha belefújok abba a levegőztető csőbe a szelepek egyformán nyitnak zárnak!
4 karbival egyszerre baj van akkor csodára várjál de egyszerűbb ha egyesével vizsgálod át őket. szerintem ha suberos a tűnél kezded, ha pillangó szelepes akkor a difuzorcsőnél. nincs közös elzáró elektromos vagy vákuumos szelep ebből indulj ki kivéve ha su karbi van rajta.
benzincsap az sima else lehet zárni!karbinál van valami gond mer ha leveszem a csövet a karbiról a pumpám pumpál normálisan!karburátorok is tele vannak!egyszerűen szíótorig nem jut el valamiért...de viszon néha meg pöcc röff indul és semmi baja!
Milyen benzincsap van a motorban. próbáld ejtőtartályosra megcsinálni.
Már nekem sincs ötletem.
persze hogy emelkedik..:)nemtom már mi a tökömmel lehet a baj!
update.. szívatóval nagy nehezen elindul, felpörög, majd le is áll
halitok
véletlenül nem tudna mailben küldeni nekem xl600r-hez service manualt?
vagy megmondani hogy hány liter olaj megy bele?
köszke
sziasztok!
Kitoltam a paripát a szabadba, első rúgásra indult, járt kb 10 percet, majd egy két gázfröccs után megállt. Azóta nem tudom beindítani.
Aksival lehet a problémám?
aha mar ertem mire gondolsz!jol eget mert feherek a gyertyak!koszi a tippeket hasznomra valik!Hello
Ha húzod a gázt emelkednek a tolattyúk ? Mert már elmentem volna hozzád, de felétek a madár is 3 napi hideg élelemmel jár !
biztos hogy nincs!
a paripának kilőtte a kézzel betekert gyertyát a blokkból és két nap múlva szolt hogy darabokra szedte de nem találja a hibát. a gyertya ott himbálódzott a kábelen. betekerve és utána blokk összerakás.
Sok évvel ezelőtt a páciens darabokra szedte a MZ-t , mikor odamentem, és kiderült, a tank porszáraz ! Ha hiba van először a legegyszerűbb dolgokra kell gondolni.
Már ne haragudj, de nincsen kiakadva a gázbowden ? Mert ilyen állat nincs is !Működnek a tolattyúk?