Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/onroa... ELADÓ ALKATRÉSZEK MINDENFÉLE TIPUSHOZ!
na hájjer mindenkinek aki tud segítsen
van ugye a kawasaki kz750 em és teljesen fel lett újítva a blokkja de minden az utolsó csapágyig na most első indítás full szívató meg ugye egy kis segéd anyag a szívótorokbe be is röffent azonnal de nem lehet a szívatót visszatolni és a szívótorkokat is be kell fogni mert lefullad csak szívartóval és befogott szívóvakl jár mi lehet a gond
karbi szinkron megvolt
nem szív farsot sem eddig direktszűrővel ment tehát ez nem jelenezthet gondot
holnap a kompltt kábelköteg cserén gondolkodom
arjatok mia afarokszőrt tegyek előre is köszi
hali skacok, f12 hidegen 1-2 rúgásra indul jár pár másodpercet alapjratnon aztán leáll, utánna se kép se hang. ha gázt adok amikor beindítom akkor abban a pillanatban leáll, szerintetekmi lehet a gixer? kössz pacsi
igen a karburátorod beállításaira gondoltam, de méginkább az ellenőrzésére, takarítására. A hidegindító általában vagy 1 állásu = kihuzod, és ugy marad amíg ott tartod, majd magátol viszaugrik teljesen... Vagy 2 állásu = kihuzod 1 kattanásig, elengeded, ugy marad. kihuzod mégtovább, elengeded és ott is ugy marad.

Az hogy a tiéd visszaugrik egy centit az szerintem nem természetes, érdemes volna kiszedni az egész cuccot a karbiból, és leellenőrizni hogy látsz-e rajta esetlegesen bármiféle sérülést kopást és hasonlókat. egyúttal, ha már leszeded a karburátort, szedd szét, takarítsd ki alaposan, majd állíts mindent a gyári értékére. ha fentvan a motoron, már lehet finomítani.
Nem a karbulátor be állitására gondolsz ugye? én szerintem jót mondhatál mert olyan neki a szivatója , hogy ki huzod teljesen kb 2 cm és nem marad ugy 1cm vissza ugrik és ugy áll meg! szerintem ez nem természetes! ki lehet kopva?
Köszi megnézük!
hidegindító rendszerrel lesznek a gondok (szívató) , nézzétek át a karbit tüzetesen.
Szívató?
Üdv Mindenkinek!
Segítsetek! Am-6-os blokkom van a mocimban. Első rugásra indúl. 1-ben, 2-ben, 3-ban, 4-ben Húz mint állat 80-85 km kb , aztán tolok egy 5-öst nem húz, nem gyorsul csak tartja a sebességet. Ha tolok egy 6-ikat hijába húzom neki elkezd lassulni visszaesik 50-re. Mi lehet a gond? Ha van valakinek ötlete Írjon! KÖSZI!
Sziasztok valaki aki jártas a 2T-mocikba havernak van egy 03 husqvarna cr-250 motorja hidegen nem indul csak ha benzint locskol a hengerbe akkor pöcre beindul és ha meleg a motor akkor is pöcre indul de ha már áll kb egy órát már nem indul és hidegen egyáltalán mi lehet vele? elöre is köszönöm!
hy!szerintem amennyi kilométer van benne
Köszi szépen a segítséget!
Helló mindenki! Szükségem lenne HONDA SCV 100 LEAD 2007 Service Manual-ra ha valaki tudna segíteni hogy honnan lehetne szerválni azt megköszönném Üdv
Köszi a tippet kipróbálom
a gyujtásod valószinuleg el van fordulva pár fokkal, ez okozza legtöbbször, és a lángcsóva szerintem utógyujtás.Nekem egy Gilerám van, azon szenvedtem hasonló gondok miatt
sziasztok ismét a segítségeteket szeretném kérni./honda cr 125/ addig már eljutottam,hogy rugásra beindul alapjáraton szépen pötyög de háromnegyed gáztól durrog a kipufogón lángcsóva is van.Eddig csak tolásra indult de szépen ment most hogy indul nem megy mit kellene még csinálni rajta szerintetek ?
számolj hozzá egy komplett váltót is...... már ha tényleg 400ezer van benne........
milyen áron kapja meg?
mert inkább vegyen egy ybr125öt

de minek 125ccm? én egyidőben 250es sr-el mászkáltam de az is gyenge volt
Hello mindenki!
Segítsetek egy barátomnak új motor vagy felújítás kérdésében:
Adva van egy hőn szeretett postás Yamaha Sr125.
Van benne kb 400.000 Km!
Tavaly volt hengerfúrás+első túlméretes dugó.
Most kellene egy szinte komplett blokk felújítás: főtengely, hajtókar csapágyak, hengerfej, szelepek, szárvezetők, vezérműtengely, kuplung. Meg amiről nem tud. Szerintetek mennyiből állna ez meg? Mondanom sem kell a srác nincs nagyon eleresztve.
ne segíts másnak mer akkor nem lenne mit csinálnod
Vajon miért
Ok, legyen neked igazad...
Mesterem.Fentre nem kell olaj, mi? Azt má nem is cserélitek? Ezé jön ide a sok szar Oda nem is számoltok mennyiséget elég alulra?Ejjjj ejjj.Könyvből is meg kell tanulni szerelni,nem csak csinálni
A szervizkönyv, ahonnan a képet másoltam: 2001 Honda CR 250
Mi ez alapján dolgozunk és nem spórolunk
Csak ?Jó spóroltok Na, ezé nem adok Én tanácsot, me a hülyeségekkel teli a padlás .Sok Sikert a kevés olajhoz!
avanti15: a szervizkönyv szerint 386 ml száranként
jó munkát!

üdv, Mirek
Mirek Motors motorszerviz