a "sima" az azt jelenti, hogy nem motorkerékpárba való? mert ha nincs ráírva, hogy külön a motorkerékpárok hajtóművébe való, akkor ne várj a csodára.az autókba való hajtóműolajok nem tudják biztosítani az erőátvitelt az olajos kuplungnál. ezt a lehetőséget kellene legelőször is kizárni.
Holnap szétkapom teljesen, de nem fér bele még 1. Az az érdekes, hogy ezt nem rég kezdte csinálni. Holnap mondok majd bővebb infót ha találok vmit... más nem belerakok 125ös gyári MZ lamellákat...csak megfogja:P
Üdvözletem!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy simsonban csúszik a kuplung... új lamellaszett, új rugó van benne és meg is reszeltem a lamellákat hogy nehogy szoruljanak a kuplungkosárban de így is csúszik...állítottam is rajta, annyira kiengedtem a kuplungot hogy még amikor behúztam a kuplungkart akkor sem engedett ki teljesen. Valakinek esetleg valami ötlet, hogy miért csinálja ezt?
Előre is köszönöm!
sziasztok
van egy gilera runner motorom ésha naponta használom könnyen indul deha nemhasználom 3-4 napig akkor nehezen indul be
nemtudjátok milehet a baja?:S
sziasztok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy valószínű tönkrement a gyújtás körül valami /honda cr 125/ 1988-as csak ilyen évjáratú jó bele vagy fiatalabb-öregebb tipusé is jó lehet mert sajnos pontos évjáratot nem tudok
Üdv mindenkinek!
olyan problémával fordulok hozzátok a motor elindul,szépen jár
de teljes gázon nemakar kipörögni,olyan mintha szivatón lenne,
főtengely szimeringek kicserélve szívómembrán lehet?
minarelli am6-os rol lenne szó.
Sziasztok!
Új vagyok a motorozás világában.
A napokban vásároltam egy Derbi Senda motort.
Király a gép, de lenne 2 kérdésem, ti biztos tudtok válaszolni.
Az egyik: Mért világít a műszerfalon a motor hőmérsékletét jelző piros lámpa? Az normális? Fel van töltve fagyállóval...szal nem értem.
A másik: Nincs alapjárata a motornak. Azt hol tudnám beállítani, hogy legyen?
szeva. Lehetségesnek tartom hogy a tűszelep nem zár rendesen, ezáltal telefolyik az úszóházad benzinnel amit rúgással nem-vagy csak nehezen lehet kidolgozni.
Mi is vazze ,de megnyugtattak,h +egy óra pénzben is .
segíts nekem kicsit ,nyomj már lécci egy minuszt Dub hozzászólására link itt,az enyémre meg egy pluszt ,egy sör a tét .
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy simsonban csúszik a kuplung... új lamellaszett, új rugó van benne és meg is reszeltem a lamellákat hogy nehogy szoruljanak a kuplungkosárban de így is csúszik...állítottam is rajta, annyira kiengedtem a kuplungot hogy még amikor behúztam a kuplungkart akkor sem engedett ki teljesen. Valakinek esetleg valami ötlet, hogy miért csinálja ezt?
Előre is köszönöm!
van egy gilera runner motorom ésha naponta használom könnyen indul deha nemhasználom 3-4 napig akkor nehezen indul be
nemtudjátok milehet a baja?:S
Érdeklődj náluk. Mindent lehet rendelni.
olyan problémával fordulok hozzátok a motor elindul,szépen jár
de teljes gázon nemakar kipörögni,olyan mintha szivatón lenne,
főtengely szimeringek kicserélve szívómembrán lehet?
minarelli am6-os rol lenne szó.
Új vagyok a motorozás világában.
A napokban vásároltam egy Derbi Senda motort.
Király a gép, de lenne 2 kérdésem, ti biztos tudtok válaszolni.
Az egyik: Mért világít a műszerfalon a motor hőmérsékletét jelző piros lámpa? Az normális? Fel van töltve fagyállóval...szal nem értem.
A másik: Nincs alapjárata a motornak. Azt hol tudnám beállítani, hogy legyen?
Köszi szépen mindenkinek,
V2-es alkatrészek eladók!
bontospityu.hupont.hu
Tel:06206128887
Szted ki adta a -3-ast a Dub-nak?
segíts nekem kicsit ,nyomj már lécci egy minuszt Dub hozzászólására link itt,az enyémre meg egy pluszt ,egy sör a tét .