Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki megtudná mondani menyyi olaj kell egy 250 es 2001 es cr teleszkópjának szárába?
Mindig ilyen olaj van benne. Sőőt volt már benne 2T olaj is. (nem én raktam bele XD) És eddig nem volt semmi baj...
a "sima" az azt jelenti, hogy nem motorkerékpárba való? mert ha nincs ráírva, hogy külön a motorkerékpárok hajtóművébe való, akkor ne várj a csodára.az autókba való hajtóműolajok nem tudják biztosítani az erőátvitelt az olajos kuplungnál. ezt a lehetőséget kellene legelőször is kizárni.
Nem értem. Mert jónak kellene lenni. Nézd meg nincs -e valami fellazulva.
Jah és bocsánat hogy így két részletben írom, de sima 80W-90-es hajtóműolaj van benne...mindig ilyet rakok bele.
Holnap szétkapom teljesen, de nem fér bele még 1. Az az érdekes, hogy ezt nem rég kezdte csinálni. Holnap mondok majd bővebb infót ha találok vmit... más nem belerakok 125ös gyári MZ lamellákat...csak megfogja:P
Nézd meg, beleférne-e még egy lemez , és lamella? Mennyi mm hely van ? És írj.
Gagyi, "kínai" alkatrészek, esetleg nem belevaló olaj?.... Csak tipp.
Üdvözletem!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy simsonban csúszik a kuplung... új lamellaszett, új rugó van benne és meg is reszeltem a lamellákat hogy nehogy szoruljanak a kuplungkosárban de így is csúszik...állítottam is rajta, annyira kiengedtem a kuplungot hogy még amikor behúztam a kuplungkart akkor sem engedett ki teljesen. Valakinek esetleg valami ötlet, hogy miért csinálja ezt?
Előre is köszönöm!
sziasztok
van egy gilera runner motorom ésha naponta használom könnyen indul deha nemhasználom 3-4 napig akkor nehezen indul be
nemtudjátok milehet a baja?:S
köszi
Honda Lakamoto !
Érdeklődj náluk. Mindent lehet rendelni.
sziasztok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy valószínű tönkrement a gyújtás körül valami /honda cr 125/ 1988-as csak ilyen évjáratú jó bele vagy fiatalabb-öregebb tipusé is jó lehet mert sajnos pontos évjáratot nem tudok
Üdv mindenkinek!
olyan problémával fordulok hozzátok a motor elindul,szépen jár
de teljes gázon nemakar kipörögni,olyan mintha szivatón lenne,
főtengely szimeringek kicserélve szívómembrán lehet?
minarelli am6-os rol lenne szó.
Sziasztok!
Új vagyok a motorozás világában.
A napokban vásároltam egy Derbi Senda motort.
Király a gép, de lenne 2 kérdésem, ti biztos tudtok válaszolni.
Az egyik: Mért világít a műszerfalon a motor hőmérsékletét jelző piros lámpa? Az normális? Fel van töltve fagyállóval...szal nem értem.

A másik: Nincs alapjárata a motornak. Azt hol tudnám beállítani, hogy legyen?

Köszi szépen mindenkinek,
szeva. Lehetségesnek tartom hogy a tűszelep nem zár rendesen, ezáltal telefolyik az úszóházad benzinnel amit rúgással nem-vagy csak nehezen lehet kidolgozni.
Üdv a fórumosoknak!
V2-es alkatrészek eladók!
bontospityu.hupont.hu
Tel:06206128887
ziasztok.lenne egy kérdésem ,az yz-m ha sokáig áll ,nem használom,akkor nem indul rugásra,csak tolásra,de utána elsőre indul.miért lehet ez?
Megvizsgálom a tűt is és a rugót is
köszi ,gondolom óra alapján fizetnek. .én mondtam a főnöknek,h odaadom neki az órabérem,és hazamegyek időben . .
Jah, nekünk is ezt mondták. De addig nem hiszem el, ameddig nem lesz a kezemben a lé.
Szted ki adta a -3-ast a Dub-nak?
Mi is vazze ,de megnyugtattak,h +egy óra pénzben is .
segíts nekem kicsit ,nyomj már lécci egy minuszt Dub hozzászólására link itt,az enyémre meg egy pluszt ,egy sör a tét .
Jah. Ma 13 órázunk... -.-