A rázkódástól közvetlenül a forrasztás mellett el fog törni.Mindenféle huzalvastagsághoz bármely villamossági boltban lehet kapni toldóhüvelyt, egyszerűbb és gyorsabb is. ha viszont forrasztod akkor rögzíteni kell a vázhoz "recsegő"-vel.
Szevasztok.Ha valakinek volna suzuki vs intruder 800 2003-as évjáratu szerviz manual könyve vagy tud valahol egy veboldalt.az elöreis megköszönném.Szasztok.
Pont a saru tövénél tört el!Én azon filóztam,hogy levágom,és új sarú!Már megnézte a mocit egy két haver,de ők se érték mi van vele,ők se találtak semmit! Menie kéne,mert minden okés,de baszik menni! Holnap megnézem még ezt a sarút de ha az se,akkor felgyújtom! Már elegem van belőle hogy minden jónak tünik és mégis szar! Bolondá tesz tényleg ez a vacak!
De még normális szerelőt se tudok a környéken!Aki meg van vagy túl drága vagy hülyébb mint én!
Sziasztok!Na találtam egy kis bibit a motoromnál!Már vagy 2 hete nem indul a malaguti!Eddig minden jó volt,de mégse ment!Ma csinálgatam és nem volt szikra,eddig volt!Addig mig megtaláltam,a gyújtó trafónál elvolt törve az egyik vezeték!Na most gondolom ez nem most tört el!Selytésem szerint ép hogy hozzá ért,és szikrát adhatott!Most ez okozhata e hogy volt szikra,de mégse induljon?
Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni.Szükségem lenne egy sebességmérőre mert az enyém megadta magát.Egyébként a mocim egy 1994 es bandit 250-es.Segítségeteket előre is köszönöm.
Hellósztok!
Segítséget szeretnék kérni ugyanis Bandit 600-omon az alapjárat ugrál(hidegen, melegen) 800-1200 közt, néha le is fullad.Ha odahúzom neki a gázt, akkor nehezen, de kipörög.
Mi okozhatja a problémát? Előre is köszönöm
Tud valaki tanácsot adni, hogy hátsó lengéscsillapítót kinél érdemes megjavíttatni, ki tud ilyesmit felújítani. Gázos-olajos a cucc, ha minden igaz.
Budapest-Érd környéke előnyben.
Köszi!
Szervizkönyvek
igényes:
http://akosmotorbikedesign.hup...
A Big-Bang Kawasaki szervízben Büdaörsön megtudják csinálni!
De még normális szerelőt se tudok a környéken!Aki meg van vagy túl drága vagy hülyébb mint én!
Az alany egy 2001es 650es SV.
Jelenség: Kb egy hete kezdte el csinálni, hogy üresben szépen kipörög, de terhelés alatt 4 és 6 ezer között hörög, torpan.
Mi lehet ez?
Üdv: Pisti
Segítséget szeretnék kérni ugyanis Bandit 600-omon az alapjárat ugrál(hidegen, melegen) 800-1200 közt, néha le is fullad.Ha odahúzom neki a gázt, akkor nehezen, de kipörög.
Mi okozhatja a problémát? Előre is köszönöm
Budapest-Érd környéke előnyben.
Köszi!
Nincs véletlenül egy bontott berúgókarod?