Látom már kora reggel megy a munka. A gyertyával kapcsolatban azt tudom saját tapasztalat alapján elmondani hogy jártam úgy, hogy a motor hidegen indult, melegen csak tolásra vagy hosszas rugdosás után indult és a végén kiderült a jelenséget a gyertya okozta. Szikra is volt és a színképe is megfelelő volt csak hát eltelt néhány év a használata alatt.
Nehéz innen messziről javítani,lehet pl. vannak csatlakozók ott is előállhat probléma , gyújtáskapcsoló kontakt hiba, csatlakozó lazulás , tehát elég alapos átnézést igényel. Lehet a gyújtáselektronika csatlakozója kitörve a nyomtatott panel forrasztópacájából , hol érintkezik, hol nem, keress egy villamossághoz értő motoroshavert , és nézzétek át alaposan. Nem lesz egyszerű !
gyertyákat holnap mengézem!yzf 750 nél hol férek hozzá nem tudja valaki mer tmég gyartyát nem cseréltem!leveszem a hütőt és onnan vagy oldalról?már mindenre gondoltam csak akksira nem:)!de aztse hiszem mert van amikor lemegyek beindítom beindul megy 2 mp és leáll!utána hiába indítok nem megy!szívatóüval szoktam indítani de már próbáltam anélkül is öntöttem benzint is szürőbe de akkor se!amikor meg olyanja megy normálisan!fogalamam sincs milehet...de segítségeteket köszönöm!
megcsináltam és 10 felett volt!de egyszer beindul egyszer nem nem hiszem hogy az aksi lenne....gyertya csinálhatja hogy hol jó hol nem?ac pumpám pumpál karbik tele vannak benzinnel!foglamam sincs ma már darabokra szedtem a karburátort de semmi tömődés..!
h! van 1yamhaha sr 125-ös motorom futárkodom vele,nemrég vásároltam indul-megy csak ha nagyobb fordulaton van mintha belül ciripelne valami és nem tudom mi lehet mondták máár ,hogy vgy főtengely vagy vezérmű lánc ,de nemtudom ..én meg ehhez már nemértek,hogy szétszedjem nem nagyon zörög,de hallani,ezért most nagyon kimélem sürgös lenne szerelőhöz vinnem vagy nemvészes?tudtok valmi budapesti,jo,olcso szerelőt?előre is köszi a segitséget
Szentlőrincen lakom! De nem kellene akkor is vilagitania? Meg ha nem is villog egyebkent hol talalom meg a masik relet? Nem igazanm szoktam motort szerelni csak most muszaly mert fel akarom egy picit dobni! Szal azt mondod keressem meg a masik relet azt vegyem ki es ezt a helyere rakjam be! Koszi a valaszt majd probalkozom! De ha nem messze laksz elmegyek:-) Udv
Üdv nem tudom jo helyre irok-e! Vettem ma ledes indexeket! Relet is hozzá! Probaltam rakotni a rele nelkul de meg sem nyikkan! Azt hallottam ha rakotom akkor nem villog hanem folyamatosan vilagit, na de nekem nem csinal semmit ha indexelek az oran is csak vilagit amerre indexelek! Megneztem az aksin hogy egyaltalan jo-e de ott vilagit szal az kilove! NA de a relet azt hogyan meg hova kell bekotnom van egy egyszeru rajz rajta de nekem az keves! Nem tudnatok egy pontosabb leirats vagy jo tanacsot adni? Kosz udv Jancsee Jah honda cbr 929 amim van
Először nézd meg az akkumulátort ! Rákapcsolod a voltmérőt, és felkapcsolod a reflektort. ha 10 v alatt van a feszültség akkor vegyél másikat. Az nem számít, hogy az önindító pörget ! Amikor megvan, akkor írj.
Sziasztok!
yzf 750 es gépem van és az a porblémám hogy néha beindul néha pedig nem!ha beindul akkor még mneleg tudok vele motorzni!hazajövök leteszem másnap hozzá se nyultam nemindul az istennek se!karburátort szétszedtem darabokra megtisztitottam mindent!pumpa pumpál...karburátorba van benzin...szerintetek mi lehet a gond?vki segítsen mert már nem tudok mit csinálni!gyertyákat még nem néztem de szerintem az nem lehet bár kitudja...szerintetek?
válaszotokat előre is köszönöm!
Hát nem a benzincsap szőrője miatt állt le a Beta nem tudom mi baja lehet nem a vizes benzin miatt állt le ....egyszerűen elment az erő mi előtt leállt és azóta nem indul tolásra ilyen halk pöfögős hangja van és leáll ....nem csörög nem ciripel nem a gyűrű tört el....lehet karburátor dugult el nem tom odáig még nem jutottam valakinek valami ötlet?
az meg is fog álni, addig amíg le nem hűl a motor, és a kitolt folyadékmennyiség vissza nem kerül a rendszerbe. csak akkor fog csökkenni a szint. Jobb esetben.
Helló! Azt szeretném kérdezni hogy mikor ti is motoroztok utána leveszitek a Hűtősapkát akkor nektek is a hűtőtartály peremén megáll a Hűtőfolyadék? Előre is köszi a választ! Yamaha Yz 125.
'99es 125-ös kx-en nagyon-nagyon kint fog a kuplung... Mi lehet a baj vele? A végét járja?
Látom már kora reggel megy a munka. A gyertyával kapcsolatban azt tudom saját tapasztalat alapján elmondani hogy jártam úgy, hogy a motor hidegen indult, melegen csak tolásra vagy hosszas rugdosás után indult és a végén kiderült a jelenséget a gyertya okozta. Szikra is volt és a színképe is megfelelő volt csak hát eltelt néhány év a használata alatt.
tekerte tekerte de nem indult
akkutöltővel rábikáztam aztán kb 3. fordulatra indult
túl lassan forgatta
yzf 750 es gépem van és az a porblémám hogy néha beindul néha pedig nem!ha beindul akkor még mneleg tudok vele motorzni!hazajövök leteszem másnap hozzá se nyultam nemindul az istennek se!karburátort szétszedtem darabokra megtisztitottam mindent!pumpa pumpál...karburátorba van benzin...szerintetek mi lehet a gond?vki segítsen mert már nem tudok mit csinálni!gyertyákat még nem néztem de szerintem az nem lehet bár kitudja...szerintetek?
válaszotokat előre is köszönöm!
üdv Zsolt