Nem tudom miért állt le. Megtankoltam, mentem egy km-t, leállítottam, 15 perc múlva elindultam, 2-300méter múlva piros lámpánál fuldokolni kezdett, és leállt. Indítóztam egy darabig - no nem egyszer-kétszer, aztán utána elindult. Hozzá kell tenni, hogy tartalékon van mindig a csap, a víz pedig tudtommal nehezebb mint a benzin.
Sziasztok 3 hete van egy Beta rr 50-es motorom még járatós eddig semmi baja nem volt 120km bele tettem tegnap tankoltam az Omw-nél és kb 10km után a motor "lehörgött' (más hangja lett) leállt és most nem indul be az létezik hogy ez a vizes benzintől történt vagy lehet h gyujtás hiba nem tudom mi baja lehet aki tud segíteni annak megköszönném !
sziasztok valaki ért a robogó gyújtáshoz kéne kis segítség a 250-s crossom ezt raktam de nem tudom beállítani mi a alapján kell azt beállítani mert ezen nincs jeladó se semmi egy sima lendekrék van meg egy alaplap amit 2 párhozamosan elhelyezkedő tekercs van persze megszakító sincs. Ez egy suzuki ran robogó gyújtása 1988 as ha segít valamit. Légyszi aki csinált ilyet segítsen. Majd rakok képet is ha kell.
Sziasztok!
Azt szeretném megtuni .hogy vettem egy Aprilia sr50-es minarelli blokkos robogot, és rátennék egy komplett 70-es hengert hogy mit kéne még rajta cserélni. Ilyenre gondoltam.hogy a 50-es jó e a főtengely karbi stb... Aki tud válaszoljon elöre is köszi
Nekem ilyet produkált a régi MZ. Egyszerűen túl alacsony az alapjárat, felső holtpontból visszafelé lendül, a következő körben meg már simán fordított irányban jár tovább. Ha nem direkt erre figyelsz észre sem veszed. Emeld az alapjáratot vagy 200-al.
üdv.
azért írok mert a közel jövőben szeretnék venni egy motort(125ccm-Mito-Rs)
És keresek egy olyan szerelőt vagy hozzá értő embert aki meg nézné nekem a vétel előtt a motort. nincs túl sok pénzem sajnos de meg fizetném.
előre is köszönöm lehetőleg bp vagy pest megye!
Szerintem a vízpumpa szimering körül érdemes nézegetni.Amikor beindítottátok nyomott fehér füstöt?Mert ha igen akkor elképzelhető,hogy hengerfej,esetleg hengerfejtömítés,bár ha sok víz ment az olajba és felnyomta a légszűrőbe,akkor is füstölhet,egyik barátom így járt, ott vízpumpacsere lett.
Én vízpumpa szimeringet cserélnék, ha lehet külön, és figyelném, hogy habosodik-e az olaj.Ha ezek után is fogy a víz,akkor akár hengerfej is lehet, de remélem egy 500 Ft os szimering kisegít :)
Sziasztok van nekem egy honda mbx125-ös gépem csak nem mindent tudok a blokjáról egy olyan oldalt keresek ahol van a blokkról robbantott rajz pontos leirásokkal.ha valaki tud nekem segiteni akkor akkor előre is megköszönöm
Keresek Pesten, vagy környékén KORREKT HOZZÉRTŐ Gépműhelyt. Mert elvittem motorosboltba felújítatni a főtengelyemet, de olyan görbe mint a kifli. Széthúzni ,majd normálisan összerakni kéne.
Sziasztok ma olyan történt kétszer is a motorommal/honda cr 125/,hogy kereszteződésnél megálltam és leállítás nélkül hátra felé akart elindulni leállítottam újra indítottam és már előre ment .Ezt miért csinálhatta?
sziasztok, egy kérdés, egy zxr 750et szervizelek, leengedtük az olajat és vizet találtunk benne, a viztérben nincs olaj, viszont viz se sok, gondoltam hogy hebgerfejes lehet a gép mivel a hengerfejnél is elég sok taknyos viz volt, a hengerfej hengersor hibátlan, a vizpumpán elmélkedtem, mivel valahogy az olajhoz jutott a viz, az hogy a hengefejhez miért arra közbe rájöttem, amikor még össze volt rakva inditoztunk valoszinüleg akkor nyomta fel a takyot felülre, szerintetek, keressem tovább a hibát vagy cseréljem ki a vizpumpát? kiszereltem hát kivülröl semmi nem látszik , de ez nem jelent semmit,aki tud érdemleges tanácsot adni az jelezze. köszönettel gábor
Ezt így nem erőltetném. Viszont előfordulhat hogy telerakódott a kipufogó korommal, és nem bír szuszogni. Bár ez biztosan nem álló helyzetben történt, már a motor lerakásakor is fennállt a hiba.... Azt is nézd meg hogy mekkora szikrát ad. Hibás kondi szokott ilyet csinálni. Levegőn van szikra, de nyomás alatt már kevés. A jó szikra 6-10 mm-ről átugrik. Ha ennél kisebb, akkor kondihiba.
Azt szeretném megtuni .hogy vettem egy Aprilia sr50-es minarelli blokkos robogot, és rátennék egy komplett 70-es hengert hogy mit kéne még rajta cserélni. Ilyenre gondoltam.hogy a 50-es jó e a főtengely karbi stb... Aki tud válaszoljon elöre is köszi
azért írok mert a közel jövőben szeretnék venni egy motort(125ccm-Mito-Rs)
És keresek egy olyan szerelőt vagy hozzá értő embert aki meg nézné nekem a vétel előtt a motort. nincs túl sok pénzem sajnos de meg fizetném.
előre is köszönöm lehetőleg bp vagy pest megye!
Szerintem a vízpumpa szimering körül érdemes nézegetni.Amikor beindítottátok nyomott fehér füstöt?Mert ha igen akkor elképzelhető,hogy hengerfej,esetleg hengerfejtömítés,bár ha sok víz ment az olajba és felnyomta a légszűrőbe,akkor is füstölhet,egyik barátom így járt, ott vízpumpacsere lett.
Én vízpumpa szimeringet cserélnék, ha lehet külön, és figyelném, hogy habosodik-e az olaj.Ha ezek után is fogy a víz,akkor akár hengerfej is lehet, de remélem egy 500 Ft os szimering kisegít :)
Üdv! András
Keresek Pesten, vagy környékén KORREKT HOZZÉRTŐ Gépműhelyt. Mert elvittem motorosboltba felújítatni a főtengelyemet, de olyan görbe mint a kifli. Széthúzni ,majd normálisan összerakni kéne.
Előre is köszönöm ,ha valaki tud valami jót
A simsonom bejáratós hányas keveréket használjak és menyit?