Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a tanácsot sokat segítettél:)
én a hejedben a nagyobb bontókban érdeklődnék pl csetényben van egy korrekt uriember elég barátságos áron dolgozik a fickó.......google:csetény motorbontó! tutira megtalálod majd szia sok sikert
köszi mindenkinek a segítséget.........és amuyg biztosan jók ezek a tipusoké a gsr hez? tuti vagy csak szerinted? ? köszi mégegyszer mindenkinek:))
Érdeklődj a -Honda Lakamoto- nál.
Sziasztok!
S.O.S kellene egy kis segítség:S 89-es Honda Xl 600-hoz kellene hajtókar+dugó. Aki tudja esetleg hol lehetne beszerezni reális áron legyen szíves írja meg, esetleg ha van eladó hajtókara vagy dugója megvásárolnám.Válaszotokat előre is köszi!
Tudnátok egy JÓ szerelőt pomáz környékén aki meg tudna javitani egy rosszalkodó gilera DNA robogót?
GSR600 féktárcsa ezekben van ugyan ilyen
Suzuki GSR 600 ABS 06-
Suzuki DL 650 V-Strom 07-
Suzuki DL 650 V-Strom ABS 06-
Suzuki GSF 650 Bandit 07-
Suzuki GSF 650 Bandit ABS 07-
Suzuki GSX 650 F 08-
Suzuki GSF 1200 Bandit ABS 06
Suzuki GSF 1250 Bandit ABS 07-
Suzuki GSX 1300 B-King 08-
Suzuki GSX 1300 R Hayabusa 08-
csinálj egy papír mintát és járd a parkolókat.
sziasztok
nemtudja valaki hogy gsr 600 első fék tárcsát milyen más suzuki tárcsával tudnám pótolni ha nem tudok gyárit venni ujjonnan és használtan....sem.....miféle suzukié lehet még jó? bontott is érdekelne főként!
Azért ezen komolyan be lehet sza....ni. Kérdez, de nem tudjuk milyen motorról van szó. Adatlapot kitölteni persze luxus. Kicsit kapjunk már a fejünkhöz Emberek!... Ennyi erővel... Van nekem egy izém, azt nem tudom mi az az izé, de brümmög. Az a baja hogy az izéje kiesett, és nem brümmög, csak zörög.... NA ENNYI.
Mivel azt sem tudjuk hogy milyen motorról van szó...... Na mindegy is. Ha szivárog akkor biztosan kevés benne az olaj, de ha felöntöd akkor újra szivárogni fog. Tehát javítandó. Azt hogy fogsz-e hozzá alkatrészt kapni, vagy cserélni kell kompletten, azt Neked kell látnod.....
Add el bammeg a valamidet Ilyet Igazi hülye
nekem is van pici de tudom mi. a természet gyógyászok szájrátétéllel gyógyítják.
Azért ez így egy kicsit vicces, nem gondolod?
Sziasztok
Segítségeteket kérném hidr.kuplunggal kapcsolatban.A kuplungkarnál szivárog az olaj és már érezni a kuplungon,hogy nem az igazi.Lehet vele vmit kezdeni,vagy cserélni kell?Vagy kevés benne az olaj?Nem volt még ilyennel dolgom....?Előre is köszönöm.
Helló mindenkinek.van nekem 1 motorom nem tom mi a neve de nem márkás az tuti és picit gyenge.valamit jó lenne vele csinálni csak nem tudom mit.ha tudtok segíteni akkor irjatok.köszi...
köszi szépen, ha lesz valami probléma megkereslek
mondjuk olajcserén kívül nem tervezek más szerelést, meguntam a dolgot
végülis azért vannak a szerelők hogy szereljenek
Nem simson :) Egy aprilia rxröl van szó.
há monnyuk ja tény és való hogy vannak olyanok akik elvárják a segítséget, de egy tőmondat már 100%os használatra nyomja a pici agyukat..

Egyébként ha gondolod, van msn címem ha tudok valamiben segíteni vegyél fel nyugodtan. Azt nem mondom hogy mindenben tudok segíteni, mert szocpolt és segííííjt nemtok intézni de motoros témában csak lesz valami ..

jah, nekem is xl-es a buksim
Mert Te is mindig kényeskedsz ?! Ha kőrisfa dugót tett volna bele az jobb lett volna? Mert mindig az a kínos precizitás?
A gixxer1000 topikba belinkeltem az oldalt ahonnét ez jött, van még 1-2 pdf amit lehet érdemes lenne letölteni.
tanulság vannak szerelők és ezen szerelők után dolgozó hülyék akik nem kérik meg az árát a helyrehozatalnak.
az állatkertből jött állat akácfa dugót tett bele. a gazdi meg jött hogy mindig forr a vize. nem akartam a szememnek hinni. ez egy zpj motoros Renault v6 160 paci. a műhely dísze azóta az akácia. és henger fejezni kell.