nemtom mi ez a nagy csend.. de akkor megtöröm Tud vki olcsó megbizható esztergályost, aki akár postai utalással is megcsinálná a rajzon nagy nehezen észrevehető alkatrészt?
Nc 23-nak üzenem hogy köszi a jótanácsot de hála istennek apró baj volt a cb-1-el ! a tápszivattyúkábele szarakodott de megoldottam ! és mind ezt tök véletlen
de azért köszi !
csinájjá rajta egy tőgyszinkront, lehet hogy a csecsek nem egy nyomáshullámon dolgoznak, ezért dadog le kisgázas tejleadás közben .. vagy a száján át fujasd ki belőle kompresszorral
Tudnátok segíteni?Van 1 Ktm gs 125 gépem,a váltó olaj mennyisége érdekelne,mennyi kell bele? A szint jelző csavaron nem látszik semmi és adatot nem tudok a mennyiségről.Most 0.7 van benne de az olajdekni tetején van egy ki menet,szuszogó ott mindig kinyom valamennyit,lehet azért mert túl van töltve?
Előre is köszi!
Nem ad a kecske tejet Most szelepes lett volna?Piszok ment volna a izé a a hogymongyák alája na tujjátok,azalája izé alája,ahunnan gyünne a tej na azalája?He valaki fejje mán meg a kecskét
Elmondásod alapján , benzin ellátási gond lehet !Nézd meg a tank szellőzőjét , benzinszűrőt stb. Induláskor jó, nekihúzod, és kifogy az úszóházból a benzin , nincs ami hajtson.
Helló!
Szeretnék tanácsot kérni. Van egy Yamaha Neos-m, 50-es. Mostanában csinál olyat, hogy elgyengül és sík úton keservesen megy 50-et. egyszerűen nem pörög. aztán álló helyzetből jól elindult és kb 30körül,amikor amikor érezni,hogy változik az áttétel,megint nem pörög és gyenge. És mindig egy kis nyél gázas szakasz után csinálja. Remélem tud valaki segíteni! Elviszem majd átnézetni, csak jó lenne tudni mire számítsak és ehhez képest mit mond a szerelő.
25 volt a CDI postával ebayről, 10 az akksi meg 5 a fesszab ZXR 400 mert az hűtőbordás, bár azt hiszem az utángyártottak is már. Elég rosszul van megoldva a hondákon a hűtése, legalábbis a régebbieken néha megfőnek
Először szerintem egy porlasztótisztítás, akár szűrőcsere, ha ez sem oldja meg kezdjetek el az elektromos rész körül keresgélni. Nekem is volt ilyen elszállt a fesszab szétverte az akksit meg a CDI -t .
Sziasztok van egy yamaha bws -em és hiába húzom a gázt nem megy csak búgmi lehet veleés akkor is ezt csinálta mikor kitakaritottam a karburátort és a légszűrőt mi baja lehet?
Sziasztok 2 hete vettem 1 honda cb-1 400-ast eddig semmi baj nem volt vele ! csütörtökön elindultam gurulni és 1x-csak leált alattam mintha kifogyott volna a benzin de persze tele van azota nem indul be csak tekeri mi lehet a baj ? várom az infókat ja szikra van biztik rendben
sziasztok a hozzáértőkhöz lenne egy kérdésem vettem nemrég egy régi zipet ami nem indult szikra nem volt cdi csere és jó lett hengert leszedtem dugó kotyogott elvittem furatni felraktam és így sem indul az üzemanyag nem jut el a hengerbe membrán jó karbi jó én főtengőszimeringre gyanaxom mi a véleményetek? ja mégegy abszurdum ha a hengerbe benyót nyomok akkor sem pöffen kicsit már kezd tele lenni vele a tököm segitsen valaki akinek van ezirányú tapasztalata köszi
SZerintem, jó eséllyel nem lehet bele rakni csak ugy egyszerüen.. az a baj h nagyon sok év van a két modell közt, épp ezért nagyon sok változtatás is.. teljesen átalakult a váz, a blokk stb.. lehet hogy csak mm-erek az eltérések a két blokk felfogatás közt, de lehet hogy ennél sokkal több .. szerintem halott ügy..
de azért köszi !
Mi ez a nagy csend itt?
Tudnátok segíteni?Van 1 Ktm gs 125 gépem,a váltó olaj mennyisége érdekelne,mennyi kell bele? A szint jelző csavaron nem látszik semmi és adatot nem tudok a mennyiségről.Most 0.7 van benne de az olajdekni tetején van egy ki menet,szuszogó ott mindig kinyom valamennyit,lehet azért mert túl van töltve?
Előre is köszi!
Szeretnék tanácsot kérni. Van egy Yamaha Neos-m, 50-es. Mostanában csinál olyat, hogy elgyengül és sík úton keservesen megy 50-et. egyszerűen nem pörög. aztán álló helyzetből jól elindult és kb 30körül,amikor amikor érezni,hogy változik az áttétel,megint nem pörög és gyenge. És mindig egy kis nyél gázas szakasz után csinálja. Remélem tud valaki segíteni! Elviszem majd átnézetni, csak jó lenne tudni mire számítsak és ehhez képest mit mond a szerelő.
Először szerintem egy porlasztótisztítás, akár szűrőcsere, ha ez sem oldja meg kezdjetek el az elektromos rész körül keresgélni. Nekem is volt ilyen elszállt a fesszab szétverte az akksit meg a CDI -t .
Üdv: András
Bocs ittmég három is van belőlük!
http://www.carlsalter.com/moto...
Magyar nehéz lesz.
Tud-e rajtam valaki segíteni?1989-es Honda Nsr 125 karbantartási-szerelési útmutató kellene,ha lehet akkor magyar nyelvű!Köszi!
tudnátok segíteni nem tudjátok hol tudok venni benzinszintjelzőt?
köszi
üdv Dani
SZerintem, jó eséllyel nem lehet bele rakni csak ugy egyszerüen.. az a baj h nagyon sok év van a két modell közt, épp ezért nagyon sok változtatás is.. teljesen átalakult a váz, a blokk stb.. lehet hogy csak mm-erek az eltérések a két blokk felfogatás közt, de lehet hogy ennél sokkal több .. szerintem halott ügy..
Erdeklodnok tudja -e valaki,hogy az os cbr f1 -be bele lehet teni a cbr 600f4 motorjat?
Koszonom.