Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha köszi. de nem sűrű egy kicsit? vagy ezt így kell?
kettő!
első olajcsere : 1000 km
második olajcsere: 2000
harmadik : 4000
negyedik : 8000
ötödik : 12000

Kb így.. van aki hónaponta cserél, de olyanra is láttam példát hogy évente..
vagyis hány km-enként?
egy sportmotorban ( pl gsxr 600 vagy r6 stb) milyen időközönként kell olajat cserélni?
kezdheted elölről az összerakást, a főtengelyt is centíroztasd ki...
cagiva mito.. ........
nemrég volt összerakva. henger stb.dugó gyűr,
mióta össze lett rakva kb 10km ment..
és olyat csinál hogy amikor elér egy bizonyos fordulatot, befog a hátsókerék, rákuplungolsz, vissza kiengeded és amotor jár újra megy tovább.
ezt ma már megcsinálta többször is.
ahogy ez megtörtén bejöttem leállítottam. utánna csak tolásra indult be.. a motor tökéletesen járt (semmi zörgés és ilyesmi)
utánna újra befogott a a hátsókerék, és onnantól kezdve be sem indul,kompresszió van. anyag van. gyartya jó,
:)
szerintetek?
Sziasztok! Robogóval lenne egy olyan problémám hogy ha el akarok indulni vele akk úgy indul mintha le akarna fulladni de 50 ig kb kigyorsul és utána megint visszafullad. Szétszedtem a karbit már vagy 50szer de nem lett jobb. Segítsetek! Köszi!
ha üresben nem fullad, a kuplungnál keresd a hibát
Egy kérdés, előfordul néha, hogy állok a lámpánál, egyesben...és lefullad, ha nem tartom a gázt olyan 3000es fordulat környékén. ezt megtudom szüntetni a súber és a levegő csavar állításával? Előre is thx!
adósság nélkül, sajnos nem tudjuk megoldani
Az állam bankszámlaszámát,pin kóddal mindennel,adósság nélkül
Esetleg a sok benzintől.
A karbival kezdeném, azon belül is a szivatóval.

Csak egy tipp.
sziasztok ! segítségeteket kérném abban hogy vettem a fiamnak 1 ktm sx 50 mini korszt 2t de melegen befullad mitől lehet? ahogy visszahül ismét kipörög rendesen ,jólenne valami irányadó tipp milelött levág a szervíz
milyen információt kérsz cserébe?
Tudom,csak nem mondom meg
szar volt a szimering azért kellet szétszedni. a DTnek meg hosszabb a villája meg lehet vastagabb is szóval a 3 dl nem jó.
De azért köszi a választ
yamaha RD80lc.Hello!önts bele 10w-et az az általános,ha kiöntöd belőle látod kb. mennyi van benne.Vagy már kifolyt?nekem a DT80 ban kb.3dl kellet.
Helló!
Egy kis segítség kellene, és nem tudom hova forduljak.
Yamaha RD80LC-nek milyen és mennyi olaj kell az első villájába?
Sehol nem találom
Igen,küldenek másikat.
Hehe.

Selejt.
Köszi szépen a segítséget! Ez alapján szerintem már menni fog.
önts ólmot bele
Ne foglalkozz vele, századmiliméteres az eltérés , ahogy emlékszem !
Nyugodtan tedd bele !Sőt nem is baj, nincsenek egy kerékben olyan precíz illesztések , ami indokolna szoros illesztésű csapágyat.