sziasztok olyan problémám lenne,hogy csak tolásra indul a motor/negyed kerékfordulat/szikra csak akkor van ha erősen rúgom de akkor is gyenge.ha beindul akkor teljesítménye rendben van.a kompresszió 10 bar.
Háát ha illen egyszerű lenne,már megcsináltam volna .De:Bár van Paypal számlám már vagy 2 éve,nem emlékszem rá,hogy kaptam volna bármiféle kártyát.Vagy csak elhagytam valahol .Meg itt falun én vagyok a számítógép szaki ,sztem rajtam kívül itt olyan 4-5 ember tudja még,hogy mi az a Paypal.És sztem egyiknek sincs internetes tranzakcióhoz bankártya.De majd kedden úgyis kiderül mi van az én önindítómmal.Még másfél óra van az aukció végéig és 0 érdeklődő eddig.Lehet keddig meglesz még és akkor lesz lehetőség rálicitálni.Ha egyáltalán kell egy új.
Bemész valamelyik bankba,Viszed a Pay-Pal kártyádat, (a száma miatt) és ott feltöltik neked. Pénzért. vagy megkeresel a közeledben egy embert aki számítógépes dolgokban profi és ő megteszi neked, te meg kifizeted neki. Ne legyetek lebénulva?!
Helló olyan kérdésem lenne hogy valaki nem e tud segiteni nekem olyan problémám lenne hogy egy suzuki gsxr1000 alváz lenne amit ki szeretnék cserélni a mocimban mert megsérült de az új ára nagyon drága éss lenne egy használt 2000km-es csak sajna nincsenek meg a papirjai hogy esetleg valaki tudd e segiteni ebbe nekem szám variálás stb ugy értem vagy más módon:)).... ha igen itt tudunk beszélni róla bővebben..
email:szabo1985@freemail.hu
msn:szabo1985@freemail.hu
Hát annyira meleg volt a feszabályzó ,hogy meg sem lehetett fogni de amugy az volt a baj ! mostmár bármikor beindul a moci , és nem merül le az aksi , köszönöm a segitséged !
nagyobb mint berúgáskor?
Hmmm..ha lenne Paypal-om,akkor lehet le is csapnék erre.Vagyis van Paypal-om,csak nincs olyan kártyám,amivel fel tudnám tölteni.
A szinösszeállitása egész elegáns a mocinak
email:szabo1985@freemail.hu
msn:szabo1985@freemail.hu
nagyon szépen köszi
msn cimed nincsen ?
Tényleg elég evés hozzáértő ember van, ez a topik szóljon tényleg csak a szerelésről, segítségnyújtásról.