nézd meg a csatlakozók a kapcsolónál nem-e csúsztak szét .... a világításnak semmi köze a biztosítékhoz . valami gond ott lehet ahol széjjelszedtétek kell masszírozni kicsit a csatlakozókat meg a szálakat járó motornál
HELLÓ MINDENKINEK. segítségeteket kérem abban, hogy Aprilia rally ac fekvőhengeres minarelli! szerettem volna kicseréltetni a műszerfalban a hagyományos fehérfényű izzót KÉK LED teknikára, csakhogy valami balul sült el és azóta abszolute de nincs világítás se elöl se hátul. Akkuról indítózik, müködnek irányjelzők, félkámpa szal minden, de világítás nuku. SEGÍTSETEK! milehet a gond hol keressük a hibát? a hozzáértők válaszát előre is nagyon szépen köszönöm
Sziasztok! Segitséget szertenék kérni van egy aprilia sr50 di-tech amit most alakitottak át karbisra és van egy kis hibája. nem pörög fel amotor gáz huzásnál, nincs alapjárat és sokat kajál. Ha tud valaki segiteni jelentkezzen! Köszi!
Sehol nem lehet találni, az összes sx-hez meg exc-hez találok de ehhez nem! Faszák lettek a telók! Az egyik haverom nemsokára küldi az elsőket is meg a hátsót is!
Hello mindenki,
oylan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a ktm exc 1995ös gépemen ha berakom sebességbe csattan egy nagyot, néha lefullad, fordulattal könnyebben veszi, meg érzem mikor rakom az 5.-et is, a kormányon hiába állítok a távtartón, csak rosszabb lesz... ha tudtok segíteni írjatok, köszönöm!
mondtam a srácnak nehéz lesz találni ehhez a motorhoz mert öreg amúgy 1998 tól köze nincs a KTM 125 ösének a régihez szóval ezek a linkek amiket bedopsz szépek és jók ingyen vannak cska a srác semmire nem megy vele
Sziasztok.
Egy kis segitséget kérnék Yamaha YZ 450 F ügyben .
Ha valaki emberi módon letudná irni hogyan kell teljes generál után beállitani a vezérlést azt nagyon megköszönném.
üdv mindenkinek
Köszi az infót, ismerem Szatyináékat van már jópár cuccom tőlük :) nem szidom a KTM et mert szeretem de ilyen hibával eddig nem találkoztam amúgy mint most
a lendkerék száma ez FP8143 , szerinted leehtne szerelni ezt a típust vagy inkább felejtsem el és bontó vegyek másikat? de még nem sikeredett levennem mert a lendkerékben a menet eleje sérült és nem kap bele a lehúzó, kéne valmit kitalálnom, arra gondoltam azt az első menetet kireszelm, bár nem tom jó ötlet e, gondolkoztam hogy csapágylehúzó de nem tudom felakasztani a 3 ágú lehúzót a lendkerék mögé, hely hiányában :(
oylan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a ktm exc 1995ös gépemen ha berakom sebességbe csattan egy nagyot, néha lefullad, fordulattal könnyebben veszi, meg érzem mikor rakom az 5.-et is, a kormányon hiába állítok a távtartón, csak rosszabb lesz... ha tudtok segíteni írjatok, köszönöm!
Egy kis segitséget kérnék Yamaha YZ 450 F ügyben .
Ha valaki emberi módon letudná irni hogyan kell teljes generál után beállitani a vezérlést azt nagyon megköszönném.
üdv mindenkinek
ezen van még mit csiszolgatnod....
KTM manualnak ez jó lesz?
ezt a torrentet nézd meg én nem töltöttem le évjárat stimmel
valaki pls tudna irni helyet ahonnan ktm sx 125 92-97 évj service manualt le tudnék szedni?
köszi