megnézem holnap nem tudom de köszi az infót, az elején az agy szegecselve van ,de most rácsesztem mert az agyban a menet eleje sérült és nem megy bele a csapágy lehúzó, valmit kitalálok rá, mert nem bírtam levenni a lendkereket.
Valaki tudna segíteni? Yamaha Rd 125ös motorról lenne szó
Annyi a baja telifolyik benzinnel és utánna ahogy megyek kifogy a karbiból a benzin!szerintem felakad az uszó vagy nemtudom.
Hozzá értő esetleg?
Köszii
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy a Honda XL 600-as vezérlésének jelöléseit hogy kell össze hangolni,és az alsó kerékjel hol található?
Előre is köszi a segítséget!
Annyi a baja telifolyik benzinnel és utánna ahogy megyek kifogy a karbiból a benzin!szerintem felakad az uszó vagy nemtudom.
Hozzá értő esetleg?
Köszii
Azt hiszem európában BA20D a típusa ennek az izzónak. 25/25, és 35/35 wattos is létezik belőle, sőt van halogén változat is ilyen foglalattal. A XIII.ker. Alig utcai Masina elektromos boltban vettem én is a robogómba.
Sziasztok a következő problémám van KTM EXC 125/200, surlódó hangot hallottam a lendkerék felől, nem ér bele a fedélbe és nem szabadult el a lendkerék sem a tengelyről, hanem benne a lendkerékben csúszkál valmi ami tippem szerint egy elszabadult mágnes, mivel vele párhuzamosan jelentkezett az alapjárat eltőnése és gázelvételre hirtelen leállás behúzott kuplungnál. (szerintem a maradék mgnes nem termel kis fordulaton elég villamos energiát a gyújróív létrehozásához a tekercsekben) Szerintetek mi lehet, én ennél okosabbat nem tudtam kitalálni. Tudtok olyan műhelyt ahol a lendkerék szegecseket lefúrva mágnest visszaragaszva újraszegecselve a lendkereket kézbekapom jutányos áron?
gyorsító fúvóka benne van a karburátorba? a bovden ahol csatlakozik ott van egy fehér kar ami lenyom egy rudazatot aminek a végén a karburátor tálca aljában egy furatba rugóerő ellenébe dugattyút nyom és az bespriccel egy ksi naftát a karbiba, ha ez nem működik akkor a motor hirtelen gázadásra akár be is fulladhat, alacsony ford. számról akár le is állhat.
sziasztok van egy suzuki dr 600-asom és csak félgázon hajlandó pörögni,ha ráhuzom padlóra inkább durrog és mekeg nem huz,szoval jobban megy ha egyel feljebb kapcsolok nem érdemes huzatni.Ha tudtok segitteni nagyon megköszönném
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a 97-es Gsxr 1100 és a 98-02 TL1000 első telók átmérői mekkorák? Azok a méretek kellenének, ahol a villahídba csatlakoznak. Köszönöm.
Hozzá értő esetleg?
Köszii
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy a Honda XL 600-as vezérlésének jelöléseit hogy kell össze hangolni,és az alsó kerékjel hol található?
Előre is köszi a segítséget!
Hozzá értő esetleg?
Köszii
Egyszerűség kedvéért adom a másik fórum linkját :P izzóval kapcsolatos kérdés
http://sportmotor.hu/motoros_f...
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan kell kiszedni malaguti f-15 első kerekéből a csapágyakat?
Köszönöm szépen!
Azt szeretném kérdezni hogy 4ütemünél. (pitbike) számit ha lecserélem a henger fejet. 20-23 szelep méret. a másikbann 23-28
Köszönöm
Nem tud valaki 2004-es CRF 250-hez vezérműláncot?