Az egész komfortosabbá tévő csoda kijelző ellenálláson alapszik kontact hibát keressél valahol szulfátosodva/rozsdásodva/ van a vezeték más ellenállási értéket ad és a kijelző az alapján dolgozik.
Szeretném, megkérdezni, hogy szerintetek egy GSX-R 600 K5-re meik láncot érdemes választani.
D.I.D. 525 VM vagy ZVM, ugye az egyik 100Le-ig ajánlott, a másik pedig 100Le fölött.
A moci 118Le(gyári adat), de ismerősöm szerint elég rá a VM-es lánc.
Szerintetek meiket válasszam?
ui:Természetesen mindkét lánckereket is cserélem. Azokból Sunstar vagy JT legyen, vagy mindegy?
Először is te vagy teljesen elvetemedve ! Nem írod mostanában, hogy szereted-e még ? És ne beszélj bele a mesterek dolgába ! Egyébként szólíts öreganyádnak !
Kösz a tanácsot!
Szét szedtem a gépet,a kiömlő nyílás tiszta,dugó sértetlen,henger fala sértetlen a hajtókar kiváló nem lóg egy kicsit sem nem szedtem szét jobban,viszont a felső tűgörgő nem valami fasza,rá nézet egyik haverom és azt mondta ez csere!Lehet megoldódik a csörgés?
Alapjáraton nem igazán hallani inkább fordulaton és mikor menetben voltam a géppel és vissza engedtem a gázt abszolút eltűnik a hang.Nem kopogós hangja van mint egy hajtókarnak,inkább csörgés.Egy biztos meg fogadva a tanácsod kimosom tiszta benzinnel a forgattyús házat! Üdv: Laci
Nem is a nagyobb darabol okozzák a gondot, mert azt látja az ember, hanem a fémreszelék, ami feltapad az olajos felületre! Azt nem is nagyon látod, csak érzed az ujjaddal! És ha bekerül pl a csapágyba, akkor egy hangos darálással megszorul tőle. Beheged mint a sz..r! Nem éri meg spórolni a tisztításon. Egyébként az ilyen szmötyit nem a dugó tetején fogod találni, hanem a forgattyúházban. Én úgy vettem észre, hogy valahogy mindig lejut, nem merném összerakni tisztítás nélkül.
szereld rövid lábbal, és adj neki 3 réteg színtelen akril lakkot , és akkor javítható ! Ha mindenképp szilikonozni akarod azt válaszd amelyik ecetsav felszabadulás nélkül szilárdul.
Érdekelne, hogy ki mivel szokta az elektronikákat kiönteni. Nekem olyan kellene ami kellően rugalmas. A műgyanta sajnos eléggé kemény és ha beöntöm a cuccot akkor kalapáccsal kellene leverni róla. Vagy valaki tudja, hogy hogyan lehet rugalmasabbá tenni? Előre is köszönöm a választ
Semmi szükség trisóra, egyszerű mosogatószeres öblítés elég. És remélem , hogy ezt , hogy mosni kell, nem kell külön mondani. És a forrasztás pákával történik.
Köszi!