ha már eddig is olyan sokan probáltatok nekem segiteni, akkor most felteszek egy mentő kérdést :D haverom robogojában benne van még a fojtás a kipufogóban, van vki a közelben(Mogyoród, Dunakeszi, Fót) aki eltudná távolitani?
Azt még meg lehet próbálni ,hogy felül kiakasztod a bowdent utánna alul ahol a barna fedélbe bele megy ott az állítocsavart kihajtod és akkor ahol a bowden lemegy ott be fogsz látni a fedélbe ,hátha úgy kitudod akasztani, ezt a fedél levétele elött érdemes megpróbálni.
Azokra gondoltam,az enyém is pont ilyen volt.Ha esetleg a tied olyan ,hogy le kell szedni a fedelet nem kell tőle félni mert ott csak a kuplung van a váltó a blokk közepébe van.Olajat leengedni-csavarok ki-fedelet ovatosan kocogtatva levenni (tömités ne szakadjon el) ,utánna már többet látsz,de ez csak akkor ha tényleg le kell venni.
amit bejelöltem azokra gondolsz? mert ha igen, akkor ezzel csak az a gáz hogy ez nem az én blokkom és nekem csak 1 ilyen fekete "dugo" van ahol feltöltöm az olajat, de azt ma kiszedtem és sokat nem látok
hát igy nem látom át a dolgot, de holnap megnézem és lehet hogy azt fogom mondani hogy milyen hülye voltam
mindenesetre köszönöm az infókat, legalább van mire támaszkodnom
Üdv!Én is úgy emlékszem,hogy az oldalába van egy műanyag dugó azt kell kihajtani és onnan be lehet akasztani a bowdent.Utánna már csak a megfelelő holtjátékot kell beállítani.
hát ha balaton környékén vagy akkor kicsit nehézkes lenne, mert én megy Mogyoródon lakom de azért köszönöm a segitséged, de egyik srác mondta h egy kis ügyességgel meg lehet oldani h csavarhuzóval benyulok az olajbeöntö nyiláson és vhogy behelyezem a helyére :) holnap megjön a bowden és akkor majd probálkozom :)
nem tudom mennyire látszik, de pont a kuplung bowden lóg rajta és belemegy blokkba a válto részéhez, és ahogy én látom ahhoz lekell szedni a blokk oldalát h hozzáférj, vagy rosszul gondolom?
mindenesetre köszönöm az infókat, legalább van mire támaszkodnom