Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs. Köszönöm.De már lett másik blokkfél
Jóreggelit.Ma mikor reggel hazajöttem a munkából,ismét támadt egy kis gond a Kawasaki Vulcanommal.Elindultam a gyártól,elmentem a Tscoig(1,5 km).Majd ott leálltam.Mikor 10 percel később el akartam indulni,nem tudtam beindítani a motort.Volt egy nagyobb kattanás majd az indítógomb megnyomására csak kattás jött,de nem indult az indítómotor.Vagy 10x megnyomtam a gombot,de csak kattanás volt.Már gondoltam,hogy a biztosíték durrant el.Nekiálltam keresni a biztosítékokat(a régi tulaj említette merre vannak,de elfelejtettem ).Persze nem találtam..na gondoltam most mi lesz .Erre úgy hülyeségből megnyomtam megint az indítógombot és erre most meg elindult a motor.Vajon mi lehetett a gond? Hamarosan úgyis megy szervízre,de jó lenne ha addig nem adná még be a kulcsot.

Ja és még valami.Ha hosszabb út vagy nagy meleg miatt jól bemelegszik a blokk,akkor makacskodik elindulni.Kell vagy 6-7 idítózás mire elindul.Szökik a kompresszió?Esetleg szelep utánállítás kellene?Vagy csere?

Köszönöm a segítséget előre is.
A jelenlegi csavarnál eggyel nagyobb csavarmenetnek nincs hely ? Akkor be kell hegeszteni a lyukat, és újrafúrnia menetet. Ötvözött huzallal !
nincs hova metszeni.. a kis kinai ilyen gondra nem gondolt.
Hi Mindenki! Kis segítség kellene : Honda cbr 600 f2 1991-es hengerfej lehúzási nyomaték és a sorrend kellene.Megvan a service manuálom hozzá,de abban nem találom. Előre is köszönöm
Szia!Most értem haza.Látom zűr van.Mérd meg hogy ami a tekercsektől jön töltőfeszültség az megvan-e?
A PDF rajzon a kábelek szinezése passzol a Tiédhez?Vagy más?
hát sztem az lenne a legjobb ha valaki tudna kölcsön adni egy gyujtásvezérlőt kipróbálni.
Kompressziót mérjél, az is gond lehet. Vagy valaki ad kölcsön próbára alkatrészt.
Próbáld ki külön a trafót ! Akkor tudni fogod, hogy jó-e?
Új menetet metszeni bele, majd esztergályossal csináltatni csavart hozzá.
Hello.lenne egy kis problémám és ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném.Vettem eggy kawasaki klr600-at és megált a gép én a gyujtásvezérlőre gondoltam hogy rossz aztán vettem egyet használtan és kiderült hogy a gyujtótekercs is szakadt tehát megtekercseltettem és még most sem jó.szikra van egyet pöffen is a gép de többet nem.Szerintem átvertek a gyujtásvezérlővel mert amikor kérdeztem hogy jó-e annyi volt a válasz hogy "hát szikrát adott"nem szeretnék megint egy csomó pénzt kidobni igy ha valaki tudna nekem segíteni jó lenne.Ki kéne próbálni hogy tényleg az-e a baja egy tuti jó gyujtásvezérlővel kipróbálni hogy beindul-e.üdv.:Titi
Hello valaki meg tudná mondani hogy a motoron km oránál van egy telefon jel nemtugya valaki hogy az mi?
tomi51 segíts
Sziasztok!
Újra segítséget kérek, nincs töltésem a robogómba, most cseréltem feszszabályzót de vagy ez is rossz vagy valami más gond lehet. A kérdésem mi lehet még a gond a feszszabályzón kívül. köszönöm
Hellosztok.
Olyan kérdésem lenne h a pit bikomból kiszakadt az eggyik henger töcsavar . volt itthon Loctite nevü zöldes kékes szinü Csavar ragasztó 24ora száradási idövel.. Szerintetek ez meg fogja?
Nem mutat a hőfokmérő ! Ennyi !
Gyors segítség PLS!

Ha lejött a hőgombáról a vezeték, az befolyásolja a motor hűtését?
Helló

Van egy olyan gondom, hogy az alapjáratot nem tudom beállítani.
A legkisebb mozdulatra is felmegy 3-4 ezerre vagy leáll. A fordulat is lassan esik vissza. Karbit kipucoltuk a fúvókákat is és csütörtökön kapott egy szinkront de nem lett jobb. (Kehin CVK 30) (Kawasaki ZZR 250)
Van valakinek ötlete?
lamella csere.. vedd ki a lamellákat és mérd meg mindet. a csúszás sok dologtól lehet,.. kopott lamella, gyenge kuplung feszítő rugók.. szar olaj..

Az én 125ösömön is az egyiken ts kuplung volt, nem tudok róla h jobb lenne vagy hogy szétvágta volna, de müködött vele..
havernak fag van főtengelycsapágynak 2300 volt a múlt télen
azóta bírja
Sziasztok!

25-ös etz-n hogyan tudok "feszíteni" a kuplungon? Beállítottam a gyújtás megy mint a golyó de kegyetlenül elkezdett csúszni a kuplung. A 3kis csavar alá még hézagolólemez? Van egy komplett ts kuplungom is.Rakjam rá azt? Sokan mondták hogy rárakták és onnantól nemvolt baj soha a kuplunggal.....de van aki szerint idővel szétcseszi a ts kuplung..... Mit csináljak akkor vele?
Halii! Szerintetek melyik csapágy jobb a FAG az NTN vagy az SKF?
Simóba szeretném bele rakni őket egy 70/4 es hengerhez.
valoszinüleg a külön olajzód "fel akadt" és ömlik be az OLAJ!.. ha benzin ömlene, fekete füstöd volna...

Benzin tuladagolás - Fekete füst
Olaj tuladagolás - Kék füst
Víz jutott az égéstérbe - Fehér gőz "füst"
Nincs mit,csak sikerüljön!