azt tudom, csak hogy ahhoz le kell szednem a blokk komplett baloldalát, ahol az egész válto van, olajjal mindennel, kérdem én, ha leszedem az oldalát akkor vissza is tudom ugy tenni hogy nem keverednek össze a dolgok?
Kereskedő felénk akad olyan is aki tudja miért van ott nem csak odarakták, hidd el nem csak elad.
Ezt a laikus dumát meg szerintem hadijuk mert nem is merjük egymást.
Nem egyforma az olaj nyilván van rengeteg márka de te sem ízre veszel gondolom olajat hanem az alapján ami rá van írva.
Jaj én kérek elnézést!
Lehet hogy a lírásom tartalmatlan fontosabb részeket kihagytam esetleg ó szar?
Ne haragudj már de a célom 1000-éves olaj csere volt + még szimering csere is volt ami nem egy egyszerű játék egy ilyen telónál de biztos láttad mit csináltam.
Valószínű nem lett szar és máig is jól működik.
Nem értem mi támasztana fel?
Köszönöm a segitséget, holnapra már meglesz a bowden.
Azt nem tudod véletlenül, hogy a cseréje mennyire nehézséges? Nem cseréltem még eddig
Vagy inkább vigyem szervizbe?
Addig a rugóval mi lesz? Kilóg? Akkor már összerakva az is foglal helyet az olajban, és nem hogy légrés nem lesz, hanem kajak a folyadékon fog feltámasztani összerugózáskor.
Nem azé,hogy okoskodjak Ha téged követnének,elég tragédia lenne ,főleg (még ha összetolva is)a csumig öntéseddel Légrés?Én sem értek hozzá ,de mondjuk egy 5W-nek megvásárolt olaj,sem egyforma a másik vagy 100-dik kapható 5W-s el.A kereskedés meg csak elad, az igényes,vagy okos moccos,meg hozzá sem nyúl.Az évjáratoknál,meg nem keveseket változtattak belül,más a szelepelés és más az olajmennyiség.Bár a laikusoknak kívülről minden ugyanaz szemre Ez egy külön szakma, mesterem
Nemazé hogy okoskodjak vagy ilyesmi de mi köze van az évjáratnak ahhoz hogy mennyi olaj kell bele?
Szerintem kép sem kell hozzá de jól van lehet rosszul tudom amikor én cseréltem Paioli telóba olajat (upside down)
Lekaptam a tetejéről a kupakot összenyomtam a telót és csumig öntöttem olajjal.
aztán széthúztam teljesen sapka vissza és kész.
Az meg hogy hányas olaj kell bele kereskedésben katalógusból megmondják.
Hidegen még dolgozik az automata szivató ha akkor jól megy a motor és utánna melegen pedig nem,akkor kevés benzint kap.Fuvóka tisztitás esetleg nagyobbra csere,subertű feljebb emelése egy próbát megér.
sziasztok! egy gondom lenne,még pedig hogy van egy 93' as CR250-em és a rezonátor körül a blokkom fekete olajos. hengerfej tömítés hiba vagy ez normális hogy kicsapódik köré? fontos lenne előre is köszi a válaszokat!
Hellosztok!
Összeraktam a simsonomat és ujj gyertya szétment benne és kiszedtem a gyertyát raktam bele egy jót de a hengerbe nemtaláltam meg a darabját ja és a gyertya 10 kmt se ment szinte kicseréltem a gyertyát és csörög mint a bolond minden ujj benne fellett teljes ujjitva eddig nemcsörgött mióta szétment a gyertya kicseréltem beinditottam azóta nagyon hangonsan csörög szerintetek milehet abaj?
Kereskedő felénk akad olyan is aki tudja miért van ott nem csak odarakták, hidd el nem csak elad.
Ezt a laikus dumát meg szerintem hadijuk mert nem is merjük egymást.
Nem egyforma az olaj nyilván van rengeteg márka de te sem ízre veszel gondolom olajat hanem az alapján ami rá van írva.
Nem értem.
Összeraknám.
Lehet hogy a lírásom tartalmatlan fontosabb részeket kihagytam esetleg ó szar?
Ne haragudj már de a célom 1000-éves olaj csere volt + még szimering csere is volt ami nem egy egyszerű játék egy ilyen telónál de biztos láttad mit csináltam.
Valószínű nem lett szar és máig is jól működik.
Nem értem mi támasztana fel?
Azt nem tudod véletlenül, hogy a cseréje mennyire nehézséges? Nem cseréltem még eddig
Vagy inkább vigyem szervizbe?
gnemláttammaxújathabeesettazgázvalamitszétcseszettmegkellnézniszé
tszedni
Addig a rugóval mi lesz? Kilóg? Akkor már összerakva az is foglal helyet az olajban, és nem hogy légrés nem lesz, hanem kajak a folyadékon fog feltámasztani összerugózáskor.
Tehát a mit csináltál, az szar.
Szerintem kép sem kell hozzá de jól van lehet rosszul tudom amikor én cseréltem Paioli telóba olajat (upside down)
Lekaptam a tetejéről a kupakot összenyomtam a telót és csumig öntöttem olajjal.
aztán széthúztam teljesen sapka vissza és kész.
Az meg hogy hányas olaj kell bele kereskedésben katalógusból megmondják.
Tud nekem segiteni valaki ,hogy egy kawasaki kmx 200 első teleszkopba mennyi olaj kell?
Összeraktam a simsonomat és ujj gyertya szétment benne és kiszedtem a gyertyát raktam bele egy jót de a hengerbe nemtaláltam meg a darabját ja és a gyertya 10 kmt se ment szinte kicseréltem a gyertyát és csörög mint a bolond minden ujj benne fellett teljes ujjitva eddig nemcsörgött mióta szétment a gyertya kicseréltem beinditottam azóta nagyon hangonsan csörög szerintetek milehet abaj?