Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia ma sikeredet cserélnem gyertyát (ujra)
most jóbban harap sokkal de még mindig van benne egy kis torpanás na most a tün nem állitotam mert a kivet gyertya olyan fehéres volt és akkor ugy tudom szegényes a keverék (oxigén benzin ) na most ennek tükrébe hova álitsam a tüt
följebb lejebb mert ha lejebb viszem akkor még szegényesebb lesz üzemanyag terén
szerinted vélemény ?
köszönöm a választ
Sziasztok tanácsra lenne szükségem... nem vagyok sajnos nagy motor szakérő ezért kérlek titeket segítsetek...

A gondom a következő pár napja beindítottam a benelli robogóm nagyobb gázadásra sikerült csak beindítani az átlagosnál és nem is volt egy megszokott hangja... járt körülbelül 10 másodpercet leállítottam mikor leállt bevillant az olaj lámpa gondoltam én hogy csak kezd elfogyni az olaj...
Majd utána mikor bütykölgettem láttam hogy az olajcső meg volt törve úgy hogy valószínűleg nem engedett át olajat.. ezt kijavítottam majd vártam vele egy két órát mikor megpróbáltam beindítani önindítóval de nem indult és megint felvillant az olajlámpa innentől már nem is erőltettem... félek hogy besül az egész és költhetek rá életem végéig hogy végre működjön..
Nagyon nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni mit csináljak
Szerintem meg gyűrű
Vagy a hengerfelyed,vagy a vízpumpa szimering.
Hello mindenkinek, azt szeretném kérdezni h van cr 125 1999-es motorom és most lett felújítva a motorja minden de nincs benn olyan veszett nagy kompressziós miért van ,meg ha megpróbálom kihúzatni akkor olyat csinál mintha kifogyott volna belőle a benzin,lehörög.
Isten vagy!
Köszöntem szépen mégegyszer a közreműködést. Ha egyszer Ózd-on jársz, gyere el, s próbáld ki, hogy mit csináltam.
Helló
Pici segítség még. A kuplung nyomórugónak a szervízhatára 34mm.
És így áll össze mint a képen látod.
Köszi.
Köszönöm cimbora a gyors választ !
Sziasztok.tudna valaki valamit mondani a triumph 955 i-ről?köszi
Hello!
110 Nm-el tökéletes lesz.
Szevasztok! Segítséget kérek a profiktól.
Hány kilóval szabad meghúzni a dragstar 1100 hátsó kerékcsavarját.A gumisom tök hülye hozzá.A választ köszönöm.Addig sajna nem motorozok.
digitális természetesen a kilóméteróra...
Hello mindenki!

azzal a kérdéssel fordulok felétek hogy milyen fajta hajtóműolajat vegyek a KTM EXC 250es gépembe, szart nem akarok! kösz a választ
kawabala
így sztem ne használd a mocit amig fehér cucc van benne !
enged le az olajat és sztem nézd meg a tömitést a blokkfedélen...
ha nekiálsz elötte enged el a vízet!
Am én 300 fokig höállo sziloval nyomtam anno körbe a fedelet és semmi szivárgás nem volt...csak hát a szilo visszarakéáskor szétterül és a fogaskerekek leverik a fölöst és ott kavarog az olajba szal ha iylet csinbálsz 2 alkalom után sztem nézd meg az oljat és vagy szedegesd ki a darabkákat vagy cseréld le..
Én nem akartam 15 ezerért ttömités szettett venni ezért kényszerültem rá de jo is volt
remélem segítettem vmit!
Neked is köszöntem szépen. Akkor elvileg nem volt össze rakva rosszul, csak több volt benne. Mégegyszer köszi.
Digitális km óra vagy analóg,nem ismerem ennyire a gsxr-eket
de szentem ha digitális akkor nagy szopás van
Sziasztok!

Kis segítség kellene...
Pár hete eldobtam a K7 600-as Gixeremet és már hála a jó égnek talpon van, de valamiért nem mutatja a kilóméterórám a sebességet!
Már megnéztem azt a csatit a bal oldalon, ahol az első fogaskerék van, de azzal úgy tűnik, hogy minden rendben...

Valakinek esetleg van más tanácsa, hogy mit nézzek meg? A műszerfalamon minden más működik.

Köszönöm előre is a segítségeteket!
hello all keresek rövid álló minarelli blokkot csak cserébe motoros láncfűrész és egy elektromos amire láncvezető és lánc kell nagyon kellene a blokk mivel az enym megadta magát csak komplett blokk érdekel karbi nem fontos 50-70ccm-ig.email naksi88@freemail.hu
És az leg a lecso volt...
Alura zár. Alul, és fölül is.
Van egy egyhengeres négyütemű enduróm , tdmr 40 - es Mikuni karbi van rajta. Az a problémám , hogy elkezdett olyat csinálni , hogy egyenletes gázon rángat és dadog , ha húzom neki megy mint állat és indul is egyből. Akár hova tekerem a karbit nem lesz jobb , és még sokat is fogyaszt. Ha valakinek van ötlete (300 óra van benne).
Vízpumpa szimering TUTTI, én is beszoptam így a túlfolyón nyomta ki a vizes olajat, kicseréltük,mivel a másik bele volr tohadva és minden megvolt oldva,otthon meglehet csinálni,csak kell hozzá egy speckós ragasztó(mivel nekünk nem ugyanolyan szimering volt kicsivel nagyobb)
Igen...
Az lett volna még a kérdés, hogy ezt a problémát zöldfülűként házilag is megtudom oldani, vagy inkább vigyem szerelőhöz?
Engedd le az olajat és megtudod.Általában a vizpumpaszimering a ludas.