Nekem is DID van a mozdonyon.Az 165 paci,és 6000 km után még nem kellett feszítenem,pedig voltam vele pályázni,szerpentinezni,túrázni 2 személlyel,stb.
Szerintem a legjobb márka láncban.
Srácok, vettem szezon elején új láncszettet a gépre JT kerekek, D.I.D. lánc . rá való lánc, mindíg karbantartom, a feszességet is a gépkönyvben megadottra állítom /alsó láncág, 4cm/ és a lánc kegyetlenül nyúlik. semmi tuning nincs a motorban, és mostanában szinte csak aszfaltozok. ez a did lánc igencsak silány minőségűnek tűnik, mert kb 100 km enént állíthatnék utána, tényleg nagyon nyúlik. 7000 km van benne. Nektek mi erről a láncról a tapasztalatotok? üdv.
A hely és súlytakarékosság miatt, a kihegyezett motorteljesítmény mellett , egy kicsit megkopik a lamella , és már csúszik is. A megfelelő motorkerékpárba való olaj van benne? Mert ha valami adalékolt , attól is csúszhat.
Ő akkor holnap bemegyek motorkereskedésbe,szervízbe megkérdezem hogy mi lehet megmutatom a lamellákat is nekik.
Mit tudnak adni vagy mi a fene lehet velük.
"A rugók nem nyúltak meg, meg se lágyultak".
Pedig valami ilyen gubanc van ha megcsúszik.Esetleg tegyél alátétet a rugók alá, mert nem tudják teljes erővel összenyomni , ahogy illik a köteget. Vagy nem lehet, hogy egy fém és kopó lamellával, kevesebb van benne?
Értek úgy a motorokhoz nem vagyok hülye, csak nemtom mennyi a gyári mérete de most 2,4mm széles
Olaj meg repsol 10w40-es van benne
A rugók nem nyúltak meg, meg se lágyúltak.
A nyomólapok amik a lamellák között vannak nem színeződtek el.
Mannesmann szerszámokkal dolgozik valaki, jó mínőségűnek számítanak?
Konkrétan egy nyomatékkulcsot néztem ki.