Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Mannesmann szerszámokkal dolgozik valaki, jó mínőségűnek számítanak?
Konkrétan egy nyomatékkulcsot néztem ki.
Nekem is DID van a mozdonyon.Az 165 paci,és 6000 km után még nem kellett feszítenem,pedig voltam vele pályázni,szerpentinezni,túrázni 2 személlyel,stb.
Szerintem a legjobb márka láncban.
Srácok, vettem szezon elején új láncszettet a gépre JT kerekek, D.I.D. lánc . rá való lánc, mindíg karbantartom, a feszességet is a gépkönyvben megadottra állítom /alsó láncág, 4cm/ és a lánc kegyetlenül nyúlik. semmi tuning nincs a motorban, és mostanában szinte csak aszfaltozok. ez a did lánc igencsak silány minőségűnek tűnik, mert kb 100 km enént állíthatnék utána, tényleg nagyon nyúlik. 7000 km van benne. Nektek mi erről a láncról a tapasztalatotok? üdv.
udv mindenki! triumph sprint955i be kellene bal elso teloszar,nem forditott telo! Ha valaki tudna segitni az jo lenne
dt topic, lehet ,hogy lesz aki tud kicsit segíteni
Adj Isten mindenkinek!
Dt-s yamaha-hoz keresek szerelöt!Aki többet ért hozzá mint én!Elöre is köszönöm.
holnap úgy is bekell mennem a motorosboltba hátsó lánckereket rendeltünk ott megmutatom
Majd írok mi lett.
Majd írj, mi lett !De a legegyszerűbb az lenne, ha teszel alátétet a rugó alá, csak nem tudom lehet -e illeszkedőt kapni!
hát ja.
azért kösz mindent
Akkor marad a kopás, és az esetleges rúgógyengülés.
Motorosboltba vettük az olajat
ők ajánlották az APRILIABA

http://shop5.unas.hu/shop_orde...

ilyen olaj van benne most lett cserélve ilyennel megy már 2 éve.
Az nem baj, attól kellene neki jobban fogni.
A hely és súlytakarékosság miatt, a kihegyezett motorteljesítmény mellett , egy kicsit megkopik a lamella , és már csúszik is. A megfelelő motorkerékpárba való olaj van benne? Mert ha valami adalékolt , attól is csúszhat.
De míg a szokványos blokkon csak 4 rugó van ezen pedig 8 db :D
Nem nem fér bele 3 lamella megy bele és kettő fém.
Nem is fér bele , 4-4 lamella?
Ő akkor holnap bemegyek motorkereskedésbe,szervízbe megkérdezem hogy mi lehet megmutatom a lamellákat is nekik.
Mit tudnak adni vagy mi a fene lehet velük.

Amugy a Motor Beta RR 50 95ös évjárat.
Erősebben nyomnak a rugók. Erősebb esetleg új rugót nem tudsz szerezni bele?
Köszi a válaszokat, benne van mind a 3-om lamella illetve a fém is.
Ez nem minarelli AM-es blokk szóval nem kell bele 4lamella illetve 3 fém.

Amugy ha teszek a rugókhoz alátétet akkor az mitől lesz jobb?
Erősebben lehet összenyomni?
Ha a hatszög közepén van beszúrás, akkor balmenet. De megnézed, merre forog amikor megy, és az anya ellenkező forgásiránnyal jön le.
"A rugók nem nyúltak meg, meg se lágyultak".
Pedig valami ilyen gubanc van ha megcsúszik.Esetleg tegyél alátétet a rugók alá, mert nem tudják teljes erővel összenyomni , ahogy illik a köteget. Vagy nem lehet, hogy egy fém és kopó lamellával, kevesebb van benne?
Azt nem a kép alapján lehet megállapítani, hanem arról, hogy már csúszik , pedig van holtjátéka a karnak.
Értek úgy a motorokhoz nem vagyok hülye, csak nemtom mennyi a gyári mérete de most 2,4mm széles
Olaj meg repsol 10w40-es van benne
A rugók nem nyúltak meg, meg se lágyúltak.
A nyomólapok amik a lamellák között vannak nem színeződtek el.
akkor normálmenetes .... elméletileg ...
A bal oldalon van a fogaskerék amúgy yamaha yz 450f.