üdv!sikerült betankolnom valami dzsuvát piros valami por-homok minden dugul alapjárat elmegy, fordulaton megy.már 2x karbi szét tankot kimostam .de megint dugul valaki tud valami jó ötletet?
Nézd át a csatlakozókat, mert lehet hogy nincs baja. Legalább is qrva nagy kib.rás, ha most ez döglött volna be. letöltöttem a "service manual"-t, és ebben a güzü pöcsköszürűben egybe van építve az egész gyujtóegység. Elektronika,+trafó. Nézd át, mert ott van még valami gubanc.
meszereltem kicseréltem a hengerfej tömitést be is indult ujra inditottam de nem indult meg néztem nincs szikra szerintem ahonann kijön a gyertya pipa onn nemjön áram igy hát fel adtam és megőrobálok szerezni egy izét nem tudom anevét.
Sziasztok hát nem tudom hogy lehet de megint hengerfej tömitési probléma,nagyon gyenge volt a berugáskor a motor ellenállása igy megnéztem nem e- a hengerfejtömitésnek van valami baja hát annak volt igy laszedtem és megprobálok 1 újat feltenni és oda figyelni hogy jó erösen huzzam meg a csvarokat.
Az majd akkor fog beakadni ha feszültséget kap ! (kapcsolódik a bendix)Kell lenni ott egy indítórelének. Arra egy vezeték az akkuról, 10négyzet mm-es. A másik csavarról meg az indító motorra.
mert úgy vélem nem vagy biztos a dologban
mielőtt teljesen elgyurcsányosítod szegín gépet