Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megfelel.
Sok sikert ahhoz a legalább 35 éves motorhoz.
cső nemtudna valaki feltenni elektromos bekötési rajzot egy (6v)czetka jawa 175-ről.mert nemtaláltam sehol erről a tipusról semmit,semmi leirást se.de még fotót se nagyon,ezek szerint ez annyira ritka motor?szögletes henger 1 kiufógós.kösz
hy lenne egy kérdésem adott egy 1980-as piaggio vespa 50 special már majdnem összerakva csak megakadtam a hengerfejtömítésnél , mert nekem azt mondták hogy oda nem jó a sima tömítés mert az szét ég hanem ott egy fém tömítés van de akkárhol kerestem nem találtam pedig az utolsó csavarig meg van minden.
remélem tud nekem segíteni valaki mert addig nem tudok tovább haladni!
Mikuni alapjárati fúvóka szett hol kapható?
(rövid méretű a 13mm -es kivitel)

Aki tudja egész komplett fúvóka sort hol lehet olcsón beszerezni kérem írjon!

Előre is köszi.
Sziasztok! Adott egy Piaggio NRG mc2. Tudna valaki segíteni abbab ,hogy hogyan lehet kiszedni a vízpumpát?
Hát sajnos nem de nagyon gyorsan tanulok , föleg hogy a gyerek bennem látja a megmentöjét ,én pedig a te szaktudásodban.
Még bírom
Örülök hogy ennyi "dolgod" van ! Bírod az igénybevételt?
Azt hittem közelebb laksz .
Sikerültek a vizsgáim
Nem sokat voltam mostanában itthon, illetve nem is nagyon leszek, mindig akad valami dolgom
adat lap kitöltve ,
Vizsgáid sikerültek?
Előkerültél? Má azt hittem valahová beszorultál?!
Karburátor tisztítással kezdeném, illetve az olajat megnézném milyen, hogy ne valami szurokkal induljon... Karburátort ha nem engedték le, akkor a benzinből az adalékok lerakódhattak, nem lenne egészséges azzal kínozni.
Nem tudom, ha beindult , kellene, mert kap feszültséget, de elég megbízhatatlanok a powerek. Könnyen hibásodik. Illetve "távol van a karbantartástól" .
még egy kérdés a power szelep működik aksi nélkül?
köszönöm.
injekciós fecskendővel a gyertyát kivéve egy kis olajos benzint (2-3köbcenti ) spriccelj be neki.
Gyertyakábel, pipa, gyujtótekercs, jeladó (impulzusadó), gyújtáskapcsoló , primértekercs, gyújtótekercs testelés, stbstb. Rád is vonatkozik : adatlapot töltsd ki.
Üdv. Öregmotoros.
Sziasztok!

Igen boldog tulajdonosa lettem egy 97-es Thunderace-nek.
Egy két kérdés! Milyen olajat szeret? Én az Motul 7100-ra gondoltam.
Hol kapok rá indexbúrát? - A bal első törött.

És a lényeg a motor kb. 3 éve meg sem moccant egy centit sem ( fűtött garázsban állt ), nem akarom egyből indítgatni..... tegyek a hengerkebe egy kis benzint, vagy indítsak rá bátran?
a gyertya vadi új, gyetya kábel? pipa? vagy néha ha sokáig rugdosom mintha a kipufogoban robbanna eggyet
én most hoztam el Zolitól a motorom dugócseréről, Agip Racing 10w60-at rakott bele eddig csak 60km-t mentem vele, 100-nál csekkolom, hogy mennyi fogyott.