Be rúgni én már régen nem próbáltam. De volt hogy sikerült. Jó rendesen! Injekciós fecskendővel tegyél a hengerbe vagy 2-3 köbcenti benzint, és rúgj rá. Aztán írj mi van.
Halihó!
Volt már valakinek olyan gondja, hogy leszívja az aksit? Új aksiról van szó, csatlakozók kipuculva, generátor tekercsei nincsenek megégve. Töltése 13.5V, és mégis lemerül. Ötlete valakinek? XJ600diviről van szó. És ezt mindet kb 50km alatt tette meg.
További szép estét mindenkinek!
hát aza része szét van kapva az aksi nincs ahelyén a vezetékekkel meg nem tudom hogy melyik hová való,amugy megnéztem az öninditó hát nem is tudom forog de szerinrem nem akad hat bele afogaskerekekbe
Nézd meg a miénket. Nem a címedre vagyunk kiváncsiak,ha nem laksz messze eljössz, vagy útba ejtünk, és megcsináljuk. vagy földhöz vág egy sör ? (fizetség).
Halihó
Mit is szeretnétek TI arcnélküli fórumozók... TE csak 1vagy a sok közűl, ja segítséget.
Létezik adatlap
Szerintem nem benzincsap, mert akkór mindig áteresztene, mert gondolom ejtőtartályos a benya redszer, amit a porlasztó tűszelepe zár le. Vagy kicserélted a szart szarra.
De én csak +nézném azokat a tűszelepeket is.
Ja még valami, hogy-hogy az égéstérbe nem folyik be a benya...pedig az sokkal mélyebben van, mint a légsz.ház...nemde.
Na ez érdekes!
Rendes motoros nem titkolja a nevét, lakhelyét. Hogy merre. A másik: lehet, hogy kint van szikra de nyomáson is van-e? Kint kell lenni 4-8 mm-es szikrának, ahhoz, hogy nyomáson is át üssön.
Szerintem nem mondtak hülyeséget,valamiért a benzincsap sem zár rendesen.Ha az úszószint nem lenne jó akkor 3/4 tanknál is folyna a benzin.Először én is a benzincsapot cserélném,de a tűszeleppel is gond lehet.
Volt már valakinek olyan gondja, hogy leszívja az aksit? Új aksiról van szó, csatlakozók kipuculva, generátor tekercsei nincsenek megégve. Töltése 13.5V, és mégis lemerül. Ötlete valakinek? XJ600diviről van szó. És ezt mindet kb 50km alatt tette meg.
További szép estét mindenkinek!
Tessék az adatlapot kitölteni, nem nehezebb, mint neten keresztül vasakat műteni
Senkit nem akarok +bántani...kinek nem inge ne vegye fel
Mit is szeretnétek TI arcnélküli fórumozók... TE csak 1vagy a sok közűl, ja segítséget.
Létezik adatlap
Szerintem nem benzincsap, mert akkór mindig áteresztene, mert gondolom ejtőtartályos a benya redszer, amit a porlasztó tűszelepe zár le. Vagy kicserélted a szart szarra.
De én csak +nézném azokat a tűszelepeket is.
Ja még valami, hogy-hogy az égéstérbe nem folyik be a benya...pedig az sokkal mélyebben van, mint a légsz.ház...nemde.
Na ez érdekes!