Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karburátorban a tűszelepnél enged át a benzin. Vagy cserélj tűszelepet vagy állítsd be az úszószintet. Nem nagy összeg cserélni szerintem mindenképp érdemes. Érdekesnek találom h egy szervizben benzincsapot mondtak mert annak ehhez semmi köze nem lehet.
karbi..
Van egy Aprilia SR50 típusú motorom. Az a problémám vele, ha tele tankolom, akkor kifolyik a benzin a légszűrő házba, ha viszont csak 3/4-ig töltöm a tankot, akkor nem csinálja. Már több szerelőt is kérdeztem, a benzincsapra gyanakodtak, amit ki is cseréltem, de a probléma nem szűnt meg. Valaki tudna ebben segíteni? Előre is köszönöm.
légkulcs
ha nincs akkor nehezen
tedd sebességbe aztán fékezd keményen, és még valamivel fixáld a kuplungkosarat is
én hajlított betonacéllal csináltam elsőnek
utána vettem a légkulcsot
sziasztok nemtudná megmondani valaki,hogyan lehet lelazítani a kuplungot yamaha dt mx en a régi léghűtésesen?nagyon jó lenne ha leírná valaki:PLS
ezek szerint nem csak reklám lenne.........tud is valamit az anyag
hello, vki nem tudja h Debrecenben hol lehet kuplungpofákra ferodot ragasztatni (robogó) és menyibe fájna
előre is köszi :D
Mi már csináltunk pár kisebb dologt ezzel a technikával és nagyon jó. Még a hegesztés egyszer sem tört ,inkább mellette az anyag.
Jó cucc! Lehet kipróbáljuk valamikor...
Ehhez meg kellene nézni a hengert belülről,kitisztítani, és akkor látszik, hogy vakrozsdás-e, vagy csak kicsi a hiba. Ezt távolból megmondani nem lehet. 10 évig állt kapálógép kitisztítás után hibátlanul működik.Olajos petróleumot bele. És óvatosan megmozgatni.
Sziasztok! Lenne egy kérdés: Van egy 400-as banditom (alkatrésznek vettem eredetileg), és most megnéztem a blokkját, miért nem fordul át. Az ok, hogy a 3-as henger szépen be van rohadva. Ezen kívül minden patika állapotban van a blokkban. Lehet vele valamit kezdeni, vagy kuka? Tudni kell, hogy olaszból lett behozva, és a srác egy sima pajtában tárolta, nem voltak a gyertyák benne, gondolom beázhatott, vagy valami hasonló.
bárcsak ilyen egyszerű lenne XD
Tom & Jerryben szoktam látni ahogy a sinen mennek azzal a kézi hajtású vasúti szerelvénnyel, tudod amin két oldalról lehet fel s alá mozgatni a hajtókart.
Na, valami olyasminek képzeli magát a motorod, szerintem skizofrén, vidd pszichiáterhez, vagy dobj a tankba valami antidepresszánst
heh, ez nemlesz rendbe hozva anyira azrintem(3000ér vettem) mert igyis levan csupaszitva semi nincs rajta semmi lámpa sárhányója is levágva,az oldalán sincs semi de mengy atól fügetlenül.legalábis ment de most ujrakötöm az elektronikályát.
Sziasztok
Szerintetek mi lehet a baja a a motoromnak?
Négyütemű 50-es robogó, (qingqi). Annyi tünete volt, hogy egyszer csak leállt. Azota csak ugy indul be, ha rángatom a gázt, mint az állat, és csak ugy megy...persze ha nem mozgatom a gázkart egyből leáll. Vélemény szerintetek?
Egy ismerős is szépen rendbe tette.Sárga -fekete.
B+! Hogy mitek nincsen?!
köszi igy néz ki!meg a gyujtáson meg kiigazodok talán...
1971 es évjárat:)
Hány éves ez a motor?
Laci ! El kellene kezdeni egyenként a gyújtás elemeit egyenként cserélni. Legelőször a jeladót . Van valami ami a rezgés miatt kontakthibás lesz, szerintem. Nem egyszerű !
van egy olyan probléma hogy 6 ezerig szépen pörög aztán 6 ezerután nem akar akadozva pörög?!
és van amiko csak ugy leáll!
nem tudjátok mi lehet a baja?
kontakt hibát már néztem de nem az!
a gyujtásával lehet valami?
nem az a baja
Itt ha megnyittod a linkeket az alkatrészek metszeti rajzait is megtalálod
http://www.mz-b.com/cz/477/d47...