de csak így egyből? fékezés után nem oldott ki előtte semmi szorulás
mert ha 1000éves szutyok lenne akkor pl fékcső szar, főfékhenger szutykos
de ebben kb 3 ezer van szinte még a gyári szaga is megvan
havernak van egy 4-5 éves aprilia leonardoja
első féke egy fékezést követően elkezdett szorulni az első féke (még épp tud gurulni de kavicsokon már csúszik a kerék)
hol keressük a hibát?
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy yamaha TT350 es hez vettem szelepszárszimeringeket és a kipufógo oldalira könnyen rámentek a szívóoldalira pedig nem akarnak rámenni ....
lehet hogy eltérők lennének a szelepszárak ?
köszike a segítséget
Köszönöm a választ, azóta fényt deritettem a problémára:
Van a szenzor, és középre raktam a mágnest, hogy ott haladjon át. Namár most kipróbáltam akkor működött, aztán egyszer csak nem. Kikisérleteztem hogy a két szélén mér a szenzor, középen nem füllik annyira a foga hozzá. Most az egyik oldala előtt halad el, kb a felét foglalja el a szélességének, szépen mér
Pedig gondoltam arra is már hogy árnyékolni kell a kábelt, de ezek szerint nem
Hali. Attól mert nincs benne akksi a feszültségszabályozó kell hogy kiadja a 12Voltot, csak az a veszélye, hogy ha akksi nélkül jársz, kinyírhatod a szabályozót. Nekem nagyon régen volt egy Yamaha Mint robogóm, akksi nem volt benne, első-hátsó világítás ment. De ha beteszel egy nagyobb kondenzátort az akksi helyére, akkor az indexnek is mennie kell úgy-ahogy :D
Adott egy digitális bringa kilométer óra. Elinduláskor mutatta a sebességet, aztán néhány száz méter elteltével már nem. A jelet közvetlen közelről, kb 1mm-ről kapja, a hátsó fogaskerékre rögzitettem. Megálltam, semmi nem mozdult el, a helyén van. Vártam kicsit, elindulásnál pár méterig jó volt, majd megint megszűnt funkcionálni.
Gondolatok:
A vezeték elég vékony, és a henger mellett megy el, a meleg miatt lehet?
Zavarja a gyújtás a jelet?
Érintkezésre nem tippelnék, érvéghüvellyel raktam össze.
sziasztok egy nagyon amatőr kérdés:
Adott egy robogó, amiben nincs akksi (Yamaha Jog) de vannak rajta lámpák. meglehet oldani a világítást akksi nélkül? index meg ilyenek azt tudom, hogy nem, nekem csak legyen elöl egy lámpa meg egy féklámpa hogy a rendőr ne bántson... Ha igen, hogy?
hellotok,
olyan kérdésem lenne hogy a power már alacsony fordulaon kinyit,és gondolom sok anyagot kap ezért nem növeli hanem visszafogja a masinát mindaddig amig észthez nem tér ,utána repít...
itt lehet rajta állitani,de a csavart hiába tekerem semmi hatás
itt már senki nem segít
eddig minden motort be tudtam állítani patentra (kivéve egy legyilkolt sornégyest 6 os kompresszióval) de az enyémmel meg szopok
vannak hibák amik teljesen ütik egymást......
lehet el kellene mennem egy-két misére, hátha......
mert ha 1000éves szutyok lenne akkor pl fékcső szar, főfékhenger szutykos
de ebben kb 3 ezer van szinte még a gyári szaga is megvan