Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nekem irja ki h szerverkarbantartás?
Hali.
Típust is írjál már, elkezdődött a fetrengés ideje.
Én sem, de tudod mi a biztos..................

Igy csak a gyártótól veszek.
Sziasztok megint MALAGUTI benzincsö vákum csö rendben melegen nem indul a hengerfej alol csepeg a hűtö viz lehet henger fej tömités baja?
Köszi szépen!
Ennek 7 rugó körül van a listaára kiskerben és talán 5500 körül lehet megszerezni.......mondjuk densoból még nem láttam kamut........
Én elsőre elmentem a Székesfehérvári gyárba, hogy onnan vegyek, de be sem engedtek. Fél éven át telefonálgattam meg minden, de a főnök alá sem értem.

Aztán berágtam és jött ez.
Kössz, csak magyar nagykerből vásárolok....kicsit drágább, de a mienk....
Mindegyikre figyelni kell. De ezt már megszoktam, nem Trabantok már ezek.

Küldtem neked egy adag cuccot a méledre.
Egyenesen Japánból jött. És 3000 Ft volt /darab. De vettünk vagy 25 db ot. Egy motorhoz pedig asszem 3500 lett volna.

Ha esetleg érdekel akkor meg tudom adni a beszerző elérhetőségét.
Nem csak ezeket....mindet és így könnyen jár az ember....
Ezeket csak adott nyomatékkal szabad meghúzni, mert leszakad a menet. Lacibá mintha igy járt volna, aztán bányászhatta ki a menetet a hengerfejből. Majd óvatosak leszünk, mintha lovat b-nánk
mennyiért sikerült hozzájutni?....ha szabad tudni...
IUH27 ha jól emléxem a CBR 600 F3 hoz, az XX hez is szerintem, de már nem emléxem pontosan arra.
Én is Denso hívő vagyok.....abból melyiket?
DENSO Iridium. Eddig ez vált be a legjobban.
Milyen gyertyákat veszel bele? NGK,Champion, Pulstar, templomi...
Volt egy motor havernál aminek a gyertya csere nem merült ki azzal, hogy tank és légszűrő le. Le kellett venni a radiátort is és még vmit, ami megint nem jut eszembe.

Keresem a leirást!
sok van olyan....főleg ha ittas vagyok....
Akkkor melyik az a motor, amin nem szeretsz cserélni, mert lényegesen tovább tart mint a többin?
Az útmutató szerint nagyon egyszerű. Nem csináltam még csak a képet néztem.

Van egy kis ablak direkt, ami szinte arra van csak. De majd kiderül, ha nem megy akkor majd máshogy.
Nem feltétlen csak a belevaló legyen....azzal lehet szopni ha az ember olcsón akarja megúszni...
Hozd csak. Mintha Tsanyi azt mondta volna, a CBRnél nagy szopás a gyertyacsere
Most Pécsett vagyunk, majd csak 2 hét múlva leszónk legközelebb. Addig nem is használjuk. Ja, ha már ott leszünk viszem az új gyertyákat is.