Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok van itt közöttetek aki aki ért az elektronikához,itt van ez a tábla,ezen van a"+"jelzés ez azt jelenti hogy az akumlátor "+"saruját kell testre(vázhoz)kötni?
Semmi konkrétat, egyszer irták hogy 6os féklégtelenitő csavar, másik megoldás hogy kivesszük és esztergáltatunk amit kell. Ha veszünk adaptereket, az több ezer, ami hozzá van gyártva. Elvileg pénteken letudom az utolsó vizsgám is, akkor nekieshetünk
Szasz.

Figy, sikerült megtudnod vmit a karbihoz? Mert most kicsit változott a motor.

Alapjáraton nagy gázhúzás és lefullad, eddig csak egy lyuk volt benne, de most egy hirtelen gázhúzás fullad. Ha normálisan húzzuk akkor csak a lyuk van.
Alapjárati rendszer koszolódásra tippelnék, egy rendes karburátortakaritás, meg a velejáró szinkron rendbehozná valószinűleg.
Van aki az üzemanyag ellátó rendszer tisztítására E85-öt kever a benzinhez, de ha a levegőcsatorna van eldugulva, akkor ez nem segít vélekedésem szerint
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. 1998-as Yamaha yzf r1-nél olyan gondom támadt, hogy bármelyik sebességben alacsony fordulaton"1000-4000" semmi erő nincs a motorban. Mikor ebben a fordulatszám tartományban nagyobb gázt húzok, akkor a motor elkezd bedadogni és fulladozni elég erőteljesen.
Valaki tapasztalt már ilyen hibát?
Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok. Egy kis szakértelemre lenne szükségem. Remélem tudtok segíteni. Egy 2006-os yamaha xt 125-öst hajtok. Lecseréltem a teljes kipufogórendszert, és kapott egy nagyobb fúvókát. A fúvóka berakása után jött a baj.
Nincs alapjárat.
Csúnya, éles nyikorgó hang alapjárat körül
és fent a szelepnél szivárog a nedü
Én a szelepre gondoltam, h megégett talán.
Tudnátok segíteni? Mi lehet a gond? KÖSZönöm
Üdv a fórumosoknak!
Szerelésből kimaradt v2-es alkatrészek eladók vagy cserélhetők!
Pár mázsa megtekinthető a www.bontospityu.hupont.hu-n
Üdv Kaczkó
nagyon szépen köszike. szia.
akkor fötengejsimeringes a motorod ami kb 3000 ft
hello! van egy suzuki rm 250-em, csak az a gond vele ,hogy tul magas az alapjárat..az alapjárati csavart hiába tekergetem nem csinál semmit.. ha a levegöcsavart betekerem, akkor az alapjárat lejjebb esik, de viszont akkor meg fulladozik, nem pörög ki.. vettem eggy használt karbit, de azzal is ugyanezt csinálja,, mi lehet a baja ?
Kösz a tippeket megpróbálok utánna járni a dolgoknak!
Néztem , a lakhelyet, messze vagy. Nyomozgass. Pl: a gyujtóelektronika panel beforrasztott csatlakozói nincsenek -e kitörve ? Keress egy közeli , elektromossághoz értő havert és mérjetek nyomozzatok.
Nézd körül a gyújtás áramköreit. Nem laza -e valami, pl.:a jeladó tekercs zárlata is hasonló hibát tud okozni. Merre laksz?
Igen! Vettem bele újat! Injektort is kitisztítottam de ugyan ez a hibajelenség megmaradt!
Csőváz ! Gondolom a gyertyát megnézted, kicserélted. ?
Hello!
Aprilia sr di-tech robogóm olyat csinál hogy, elindítom az alapjárat szabálytalan! Állóhelyzetben és ha megyek vele akkor sem veszi a gázt, fulladozik,(dadog), sztenderen ha húzom fullon a gázt, kihagyogat és a kipufogó is durran párszor! Mi lehet a gond vele?
Nézz körül a gyújtóelektronika körül. De az is lehet, hogy valami tényleg tönkrement.
Gyertyapipát meg gyertyát már cseréltem benne úgy se jó, de azért köszi.
hy all! valaki tudna nekem segiteni ,,robogó hajtást nem szereltem még,,,van egy yamaha jog 27v robogónk tavaly lett furva a henger+ új dugattyú...erő van benne de ,,nem akar 40 nél többet menni ,,,megnéztük az ékszíjat olyan laza h össze tudom nyomni......ez lehet a baj? kéne rá egy uj szjjjj?
válaszokat előre is kössz..
Helló!
Van egy 180as Majestym és mára lekorlátozta magát 60 km/h-ra!
Erősen rángat is ,és nem akar többel menni!
Szerintetek mi lehet a probléma oka?
Karbit kéne takarítani?
Aki tud valami jó ötletet jelezze már!
Köszi Helló
Mielőtt összefélnéd magadat , nézd meg a gyertyapipát, cserélj gyertyát, a csatlakozókat ellenőrizd. A gyujtáskapcsolónak sem ártana , egy kis kontaktspré .
Valószínű, hogy ott lehet olajnyomást mérni a motorodon! De nem vagyok benne biztos.
Sziasztok
Multhéten voltunk haverokkal motorozgatni és egy kicsit sáros lett a járgány.Gondoltam kicst leveretem vízzel.Ezután haverom elkérte egy körre a motort (max 3perc).Mikor visszajött fél óra mulva akartam menni haza de a motorom 50méteren belül megált.Othon leszedtem a gyujtásfelöli deknit kicsit vizesvolt.Hagytam had száragyon.
Azóta csak minimális szikra van és nem indul a motor.
Lehet hogy besült a gyujtástekercsem? :S:S
áááá köszi hogy írtad:D:D:D lementem kiszedtem a karbit megtisztítottam az átmeneti rendszer mechanikáját meg a fúvókáját, meg próbaképpen a vákuum csövet lecseréltem egy másikra és jó lett:D:D áhh nagyon örülök:D örök hálám:D
a benzincsapot már néztem azzal semmi gond nincs, a karbit akkor meglesem majd.