Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, megragadt a csavar, nem tom kivenni, má teljesen szét ment rajt a fej, elviszem mosmá vmi szakemberhez:
nem fogja kidolgozni mivel zárt rendszer és a levegő nem fog felmászni a tartályig. a légtelenítőt meg hh nem tudod kivenni?
Fiuk a tárcsa fékem légtelenitő csavarját nem tom kivenni, van a fékbe olaj, de maradt pici levegő, néha baszik fogni, sztetek kidolgozza majd magától is előbb utóbb?
Sziasztok nem tdja esetleg valaki hogy a 750 dr nek menyire kell beálitani az uszo suintjét?
eladó 2t végdob:link
szevasztok! mivel még nem csináltam ilyent inkább kérdezek. suzuki rg 80 gammám van, cseréltem telószimeringet mire elfogyott belőle az olaj. most összeraktam az új szimeringel, olajam is van hozzá de lövésem sincs, hogy meddig kell tölteni. ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném. üdv
Szia!Olvasd el
http://www.scootermagazin.hu/k...
Valamint itt megtalálod a jó leirást is a kuplungról és a variorol is
http://www.egumotors.hu/tuning...
üdv
nekem így elsőre nem tűnik soknak az 5000-es fordulat, ezek a vasak valahol 5-6000 körül kezdik leadni a max nyomatékot, a variátort kb ide hangolják gyárilag, ha visszáb veszed a fordulatot az a gyorsulás rovására fog menni! elsőnek ellenőrizd a légszürőt, gyertyát, kipufogót, lehet ezek közül valamelyik a ludas a magas fogyasztásért
az hogy már alapjáraton nyit.. jó eséllyel..
kiváncsi ember vagyok egyébként észheztért ahogy látom, csak kellett neki pár nap
Mi van akkor, ha a legnehezebb görgőt veszem?
vazzeg mire voltál kíváncsi?

mit lehet tenni?
1 szeléktív hulladékgyűjtőbe teszed
2 vasazó romáknak odaadod
3 ha veszel újat (márpedig veszel) akkor leadod a bolnak
180 ezrem bánta, hogy hozzá vittem a motort, a japánból megrendelt alkatrészek helyett valami noname szart tett bele, és kissebb lett a köbcenti is, mert két perselyt beletett!
Messziről kerüljétek el....
szerintetek mit lehetne kezdeni az aksimmal? kiváncsiságból felnyitottam a tetejét és meghalt. Csak a sarka lett felfeszitve. tölteni se tölt bele a töltő, se a moci semmit, teljesen halott.
Ejj de sok itt a ktm tulaj...
berugókar általában azért marad lent, mert a dekniben található mehanizmus szorul mint a barom, azt szedd ki , takarítsd meg, zsírozd át , és rakd vissza. egyből nem fog lentmaradni..
ha azt akarod hogy alacsonyabb fordulatszámon nyisson, akkor nehezebb görgő kell bele, de azt hogy mennyivel nehezebb senki se fogja elmondani neked, mivel próbálgatós mutatványról van szó...
Heló! És mi van ha nem gyári súlyut veszek? Most az a problémája a motornak, h 0-5000fordulat között meg se mozdul. 5000től kezd el húzni. Azt hallottam, hogy a nehéz görgők segítenek, és apatól húz. Inkább veszek drága görgőket, csak alaptól húzzon.. elméletileg ezért fogyaszt 6,5 litert. Sokat pörög. Mit tanácsoltok.. gyári méretüt vegyek, vagy nagyobbat?
Szia Dani!

A Runner görgői: 19X15,5 a mérete, súlya pedig gyárilag 4,8 gramm. Fontos lenne azonban a kiszerelés után a görgők tényleges súlyát megmérni és csak azután venni mert lehet hogy már nem ezek a súlyú görgők vannak benne és az gondot okozhat induláskor illetve sebességben is. Konyhai digitális mérleg megteszi ha grammos osztással rendelkezik, az összes görgőt mérd le és oszd el a számukkal a kapott súlyt így hozzávetőlegesen elég használható értéket kapsz. Bármelyik robogó boltban lehet venni vagy a neten rendelni, határt csak a pénztárca szab hogy milyen minőségűt veszel.
Hali

lenne egy honda dio sr-em
az lenne a gond vele,hogy nemtudom beindítani sehogy sem(akku halott)
a berugókar meg lentmarad...ma este 8 körül hoztam el,szóval megnézni nemtudomtam...de ha volt már itt valakinek hasonló,kérem jelezze hogyan lehet megjavítani

köszönöm előre is

Üdv
Azt sem tudom, hogy milyen görgő kell bele, és hogy a görgőket hol lehet beszerezni:(:S
Köszi.. ahogy elnézem, tényleg nem bonyolult.. nah majd meglátom hogy neki merek-e állni. Necces. Drága motor.. nem akarom elrontani.
Elérhetőséget adsz?.. msn, vagy valami? Ott könnyebb lenne.
köszi zzr600 mihelyt az idő engedi kipróbálom és megírom.
Hello! en is szeretnek kerdezni valamit,Van egy triump sprint 955i 2000es evjaratu gepem,a moci jelenleg szet van szedve de nemsokara osszerakasra kerul sor,amittudni szeretnek az az hogy,hogyan kell ennek a vezermuvet beallitani? oreg gixernel mar csinaltam ugyanis ojanom volt ezelott,ott szamolni kellet,ha esetleg tudnad megkoszonom