Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van rá vagy 80 éved, hogy eldöntsd. Nem kell kapkodni.
Ja De hogy ez pozitiv vagy negativ dolog az életemben, azt még nem tudom
Én sem tudom, mert lövésem sincs milyen motorról van szó, az adatlapodról sem derül ki
Egyhengeresnél be lehet lőni, fordulatszámcsúcs alapján ha nem ismeretes a gyári érték. Vagy üveggyertya.
Vagy szerelő
Szép napot More! Élsz?
Ha van gyakorlatod, akkor állj neki, de ha nincs akkor vidd el szakemberhez. Szegény az alapjárati keveréked, valószínű hogy nem jó a szivató alapból nézd meg, a bowden mozgatja -e? Adatlapodat töltsd ki, névtelenül nem fórumozunk.
Az is megvolt teljessen szétszedtűk az egészet.Igazábol nem tudom azokat az értékeket ahol az alapjáratnak és a levegő csavarnak álni kéne.
Mindennek az alapja az hogy tiszta legyen a rendszer. Karbipuceva...
Ha beindul akkor ketyeg szépen.Ja és csak ugy indul el ha teljesen leveszem az alapjáratot rola.Igazábol a levegő csavarnak hol kéne álnija?
Benzin van elég alapjárt is van a gumimembránt majd megnézem köszi
Ilyent csinált amikor nekem szarul voltak visszarakva a gumimembránok a karbiban, és a tolattyúk nem emelkedtek gázadásra. Azt kukkansd meg. Üresben leforgott, viszont terhelésen max 6-7000 volt. Lehet kilyukadt, átszakadt, elrepedt, stb.
És ha beindult utána megy? Benzin van elég? alapjárat van?
Előtte rongyot tegyél a tankba
Forgatom üresbe de nem megy 0az 0km/h:) már unom mindjárt felgyújtom :)
fujtak egy kis féktisztitó sprét a szűrő hejére. De ha félig meddig befogom a nyilást jár szépen és spré nélkűl is elindul.
Na,akkor felejtős,ha ebből kéne megélni,éhen haltam volna régen
Látom megy az oltás ezerrel
Mondjuk a motoros csizmám 44-es
Me nem fizettétek be a kéményseprőnek a díjat
Olyan csavarlazítót
Forgasd üresbe
42-esnél nagyobb lábon biztos nem
Sziasztok van egy97es zx6r em és nem akar menni 4töl fölfele de 6.ba 5max 6ezret forog olyan mintha 3 hengeres lenne de csak terhelésen csinálja üresbe forog+1,2,3,ba nemtom milehet köszi.
fujtak a levegő szűrő hejére egy kis sprét .
hello mért koromoja be a gyertyát a 4t motorom?
Semmi gond, ráérek, időm mint a tenger Mondjuk annyira nem izgat, hogy mennyit kereshet egy motorszerelő, mert a legfontosabb mégis az, hogy szeresse amit csinál, nemde Csak furdalt a kíváncsiság, hogy kell-e szűkölködni, vagy lehet motorszerelő fizuból nagyobbacska lábon is élni Szóval köszönöm a választ, aztán ha lesz még kérdésem lehet foglak zavarni