Sziasztok!
Nemrég vettem egy 97-es cbr 900 rr-t 47000 km-rel és érdekelne, miket kellene ilyen korában feltétlenül átnézegetni rajta.
Van egy kis szelephang is, ha kb 4000-nél bő gázt húzok ez mennyire normális ennél a motornál, vagy mennyire nem?
Köszi a segitséget!
Szia!Ezeken talán eligazodsz,de talán neked kellene feltenni képet ha lehet-mert nem biztos hogy egyformák a porlasztók.találkoztam olyannal is hogy az olajszivattyú nyomóága a porlasztóba volt bekötve,de olyan is volt hogy a rezgőszelepek elé a szivócsonkra!
Ne azzal foglalkozz,gyertyát szedd ki,az elmond sok mindent,azt akkor már lehetne kompressziót is mérni stb.Majd bontani Ha itt kérdezősködsz,nem javul meg,bár vannak még csodák
sziasztok Rómeó vagyok bocsika ha beleszolok valamibe még uj vagyok nálatok tulajdonképpen az lenne a problémám hogy szereztem egy HONDA AF09-es robogot de darabokra volt szedve már most elég csini lett csak rajzon nem ábrázolják az olaj és a vákum csövek bekötését a karbiba ha valaki tudna segiteni rajzal, leirással, vagy egy közeli fényképpel nagyon megköszönném
Sziasztok! Egy RMZ-250 K5-öm van. Tegnap csak nagy szenvedés árán bírtam berúgni (az ezt megelőző alkalommal még jól indult) indulás után viszont már nem volt vele gond, nem dadogott és utána melegen is indult, bár nem volt még üzemmeleg. Ma pedig ugyan az a helyzet nem bírok életet lehelni bele, pedig máskor ha egymást követő napokon használtam kiválóan indult. Hiába húzok gázt akkor sem a kipufogóban viszont időnként be-be durran rugdosás közben a benya. A tegnapi előtt kb 2-3 hete használtam. Mi lelhette állásában? Gyertya? Kb 65 órát tettem bele én, de gyertyát még nem cseréltem. Annyit még előzménynek, hogy 2-3 hetes pihenések után volt amikor 2. rúgásra elkapta de volt, hogy csak fél perces rugdosás után. Tud valaki tippet adni? Köszi!
Hello motoros társaim!segítségeteket kérem!van egy simson S50B motor ami nemrégen lett felújítva,a gond,hogy melegedik a motor és 5km után durrog és leáll,ha a gyertyát kicserélem akkor megy tovább!mi lehet a gond? aki tud legyenszives segítsen!köszönettel Zsolt
Nemrég vettem egy 97-es cbr 900 rr-t 47000 km-rel és érdekelne, miket kellene ilyen korában feltétlenül átnézegetni rajta.
Van egy kis szelephang is, ha kb 4000-nél bő gázt húzok ez mennyire normális ennél a motornál, vagy mennyire nem?
Köszi a segitséget!