Helló most vetem egy750es biget nem volt benne levegő szűrő vettem bele és még mindig csak akkor indul el ha befogom a beőmlő nyilást.A levegő szűrő csonkon kell még valaminek lennie?
Hali Mindenki!
S.O.S. kérdés! Az 1 hetes hátsó gumim defektes lett. Bent vagyok az 5. kerületben és amikor lementem akkor láttam, hogy teljesen leeresztett, végignéztem és látom, hogy egy csavar kandikál ki belőle.
Kellene egy motorgumi szerelő a környéken aki még ma meg tudná csinálni. Jöhet privibe is. Köszi!
Bocs, hogy csak most válaszolok. Nagyon változó, hogy ki mennyit keres. Kezdő 80-tól 250 ig terjedhet, sokmindentől függően.
Plusz még ez a ká válság is bekevar, nem nagyon pörög az eladás.
Tudna nekem segíteni valaki! Egy bukógomba rajzra kellene amit otthon le lehetne esztergálni. Pontos méretek és egy vázlatokra lenne szükségem. Nagyon megköszönném.
hy!
valaki segitene?egy olyan kérdésem lenne hogy 93évj.-u yamaha dt 125 lc2-be mik a főtengelycsapágy számaii és a mellette lévő szimeringek száma?mert cserés az enyémbe viszont még nem szedtem szét és szombaton vennék bele de előtte nincs időm rá gogy szétkapjam,viszont délelőtt van csak nyitva bolt h.-megvegyem
Szeretném a segítségeteket kérni. Keresek '04-es 600 RR-hez fejidom konzolt, balos illetve jobbos tükröt.
Ha esetleg valaki tud segíteni, kérem írjon a horvathzsolti78@gmail.com-ra!
Köszi
Hello!
Aprilia Sr Di-tech robogómnál van egy olyan probléma hogy megyek vele és egyszer csak gondol eggyet és leáll 50-100m után, újraindítom megint megyek vele 50-100m, újra leáll! Mi lehet a gond vele?
S.O.S. kérdés! Az 1 hetes hátsó gumim defektes lett. Bent vagyok az 5. kerületben és amikor lementem akkor láttam, hogy teljesen leeresztett, végignéztem és látom, hogy egy csavar kandikál ki belőle.
Kellene egy motorgumi szerelő a környéken aki még ma meg tudná csinálni. Jöhet privibe is. Köszi!
Plusz még ez a ká válság is bekevar, nem nagyon pörög az eladás.
kap rendesen benyát? Ez olyan, mintha addig menne, amíhg az úszóházban van nyál, aztán megáll. Indítózol, telenyomja, elfogy, megáll.
szerintem.
Ricsi mindent megold voltam már a bontójába durva.
valaki segitene?egy olyan kérdésem lenne hogy 93évj.-u yamaha dt 125 lc2-be mik a főtengelycsapágy számaii és a mellette lévő szimeringek száma?mert cserés az enyémbe viszont még nem szedtem szét és szombaton vennék bele de előtte nincs időm rá gogy szétkapjam,viszont délelőtt van csak nyitva bolt h.-megvegyem
Szeretném a segítségeteket kérni. Keresek '04-es 600 RR-hez fejidom konzolt, balos illetve jobbos tükröt.
Ha esetleg valaki tud segíteni, kérem írjon a horvathzsolti78@gmail.com-ra!
Köszi
Aprilia Sr Di-tech robogómnál van egy olyan probléma hogy megyek vele és egyszer csak gondol eggyet és leáll 50-100m után, újraindítom megint megyek vele 50-100m, újra leáll! Mi lehet a gond vele?
fordítva gondoltam az -ig et
enyémben még a gyári van, nem kell azt sűrűn csereberélni