Tanácsotokra lenne szükségem!
CBR 600 f2 -egyik nap Románba tankoltam mert haverral kimentünk a királyhágóra,másnap nem birtam beinditani és leengedtem a bezint tiszta fekete volt hoztam bele jó benzint.de így sem indul ,levettem a karbi sort kitakaritottam, már indul de nem az igazi nem jár simán pedig vettem bele 4új gyertyát is"NGK"
Már nem tudom hogy mire gondoljak!
Minden ötlet érdekel!
hali-gali!
segitségre lenne szükségem.pénteken vettem egy yamaha dt 125 lc2-est.indul elsőre hidegen melegen.elektromos power müködik.DE 1-2-3-4be megy rendesen lenyit a szelep meg huz jól,viszont 5. 3/4ed gáznál elkezd fulladozni,puffog karbinál,meg lebököd.visszaeresztek egypicit a gázból akkor jó de nem gyorsit.ha elnyelelem akkor nagyon lassan megy de nem ugy ahogy kellene.normál lassabb tempónál meg egyből feldobhatom 3ezernél is hatba ,és nyélgázt is húzhatok ,mégse fullad meg,nem értem.mikuni 26os karbi van rajta.azt kitakaritottam,szintet néztem,jó,levegőcsavar 3menetet kicsavarva ,nincs torokhang.légyszives ha valakinek van tapasztalata vagy ötlete az irjon.Köszi!ja és pedig nem vagyok kezdő,de ezt nem értem
Kompresszió?Szelepek jól zárnak?A kiberhelt kipufogó káros mellékhatása a szelepek idő előtti elhasználódása(elégnek),érdekes maga a hiba,ha jó a gyertyakép!Durrogás vagy egyéb jelenség,vagy csak simán nem veszi a gázt,ill. lefullad?
Sajnos mint mondtam bármi szólhat benne,ezért vigyél magaddal egy hozzáértő szerelőt(megéri),látatlanban semmiképpen nem tudnák mást javasolni!Olyant ami egyáltalán nem zörög ebben a kategóriában huszonéves endúróknál nem igen fogsz találni.
Helló!Ez egy sima után gyártott papír szűrő és nem kell befújni semmivel,mert az csak rontja a légáteresztést,növeli a fogyasztást és nagyobb fordulaton nem pörögne a motor,vagy akár a gyertyákat is "elkormozná"!Nekem is ilyen van a Vfr-ben,bár most kipróbálom a K&N-t+dino kit,de azt kenni kell a hozzá való olajjal!
Sziasztok! lehet kérdeztem már, nem tudom, de segítség kellene. A motorom üzemmeleg állapotban alacsony fordulaton indulva, vagy ha csak visszaváltok belefullad a benzinbe. Légszűrő, gyújtás, karbiszinkron oké, karbi tisztítva, de ugyanaz... most azon agyalok, hogy lehet megemelték a tűket a karbiban, hogy az üres kipuffhoz legyen elég nafta... a gyertyakép viszont jó. Mi a bánat lehet? Kösz előre is. Adatlapi gépről van szó:S
ja mobil a gép, meg a net is, de inkább maradnék a telefonál, gyorsabb... reggel megnézem feldobom ide mi a helyzet ha itt vagy csörgök, ha nem akkor du
ezt viszont csak holnap reggel tudom megnézni... nem akarok tolakodó lenni, de esetleg telefonos segítség? felhívnálak holnap ha a motor mellett vagyok, persze csak ha van rá időd...
Sajna ez csak sémarajz ebből nem tudok semmit levenni bocsi,kicsit komolyabb kéne.
Akkor valóba öntartást csinál magának az érintkező a relén keresztül ahogy gondoltam a müködéséről amit irtál azok szerint.Inditózáskor pedig kiejt mivel azonos potenciálra kerül a fényszororelé tekercs mindkét fele.Csak nagyon szükség lenne mit takarnak a csatlakozópontok!Anélkül sajna nem tudok többet talán Big1 Oszi tud segiteni.
A 8,9,13 ponthoz kéne mi csatlakozik?Mert a D relé meghuzása a 9-13 pontok feszültségére történik az egyik diodán keresztül,ugynézem utánna a rajz szerint csinál egy tartást a záróérintkezője a tekercsnek a másik diódán keresztül.A start relé bekötését nem ismerem a teljes rajz hiányában de negativ oldalra is zárhat az érintkezője sztem a 13 as az egy közös negativ lesz.
Automata, indítok kigyulad, gombal leállítom égve marad, gyujtás levesz elalszik... ha világít és indítózok elalszik, majd újra világít... normál üzemben
Mindkét relét cseréltem, bár csak az egyik új, a kék... a sárga helyére a régi kéket raktam ... ha jól emléxem azon nem mértem feszt, de holnap megteszem... viszont azon gondolkodom, hogy az az indító áramkörhöz tartozik, a motor meg indul gond nélkül...
CBR 600 f2 -egyik nap Románba tankoltam mert haverral kimentünk a királyhágóra,másnap nem birtam beinditani és leengedtem a bezint tiszta fekete volt hoztam bele jó benzint.de így sem indul ,levettem a karbi sort kitakaritottam, már indul de nem az igazi nem jár simán pedig vettem bele 4új gyertyát is"NGK"
Már nem tudom hogy mire gondoljak!
Minden ötlet érdekel!