Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm
A jelek ezt mutatják. Én a helyedben megnézném a fótengely csapágyakat is .Annak az állórész lerázódásnak oka van. Majd írj mire jutottál. E-mil az adatlapomon.
szerinted csak ennyi?
Lendkerék. generátor állórész, és ott van! Nem ismerem a motorodat, de azt ki lehet cserélni onnan, megveszed az újat, a régit csavarhúzóval kifeszíted. a többit tudod.
ahhoz mit szedjek le?
Gyújtás van! A szegényebb keverék miatt pörüg fel. Én a helyedben megnézném azt a gyujtásoldali szimeringet,nem lőtte -e ki a visszadurrogás.
vagyok
Hello!Tudnátok segiteni!Yamaha xt600as elöl tárcsa hátul dobos ugy hogykb 86-89es lehet!Ajánlottak nekem cserére de alapjáraton zörög a motorja csilingel pontosan nem tom de hangja van!vez.láncot most cseréltek meg olajat benne és beinditották és ugyanugy van az a hang!De a gazda se a szerelö nem tudja4Ne is akar vele foglalkozni!
Tudnátok adni tippet mipéz megcsinálni vagy h mi baja lehet!Kösöznöm elöre is a segítségeteket!
sziasztok.aprilia rs 50 szerelésben ki van otthon?sos csak kérdésem lenne
szia.mennyire értesz az aprilia rs 50 hez?sos segitség kellene
Aprilia rs 125 2005-ös. Rotax 122-es blokkal. Köszi szépen.
Malaguti Drakon service manual érdekelne. Hol találhatok ? Elöre is kösz a választ.
sziasztok.aprilia sr 50-be ki van otthon?sos!
Milyen motorod van? Megnézem a motordatában!( Ha benne van)
Tudod, ha a 10 000 l-hez csak 300 lityi Wassert löttyint már megvan a napi betevő.
közelébe nem megyek többet annak a kútnak....
nem szoktam mindenféle benzint tankolni de most a szükség diktált
szerencsére nem kellett a gépet tartalékra tenni mert akkor meg is állt volna
5 liter benzinhez kevertek vagy 3 deci vizet
Kompresszió végnyomásra gondolok, ha nem lenne egyértelmű
Hello
Olyan kérdésem lenne, hogy mekkora a motorokban az ideális végnyomás értéke? Vagy esetleg ki lehet-e ezt számolni valahogy?
Köszi
Ja és ne a vizet öntsd a tankba , hanem a benzint. A víz szerintem még mosdásra sem jó!
Természetesen! De szólj a kúton is !
nemrég kaptam olyan faca benzint a kúton hogy állt a víz a tank aljában
leengedtem a benzint, szépem ott a víz, jól látható módon leülepedett az edény aljára
ha leöntöm a benzint az még használható?
Gondoltam odamotorozok, és bekötözöm, de messze vagy.
köszi a segítséget
Szép Napot.
Szerzel egy vészvillogós kormánykapcsolót és ez eredeti automatával bekötöd. A suzukik részletes rajzot adnak az alapján be lehet kötni. Az automaták többsége háromlábú.