A jelek ezt mutatják. Én a helyedben megnézném a fótengely csapágyakat is .Annak az állórész lerázódásnak oka van. Majd írj mire jutottál. E-mil az adatlapomon.
Lendkerék. generátor állórész, és ott van! Nem ismerem a motorodat, de azt ki lehet cserélni onnan, megveszed az újat, a régit csavarhúzóval kifeszíted. a többit tudod.
Hello!Tudnátok segiteni!Yamaha xt600as elöl tárcsa hátul dobos ugy hogykb 86-89es lehet!Ajánlottak nekem cserére de alapjáraton zörög a motorja csilingel pontosan nem tom de hangja van!vez.láncot most cseréltek meg olajat benne és beinditották és ugyanugy van az a hang!De a gazda se a szerelö nem tudja4Ne is akar vele foglalkozni!
Tudnátok adni tippet mipéz megcsinálni vagy h mi baja lehet!Kösöznöm elöre is a segítségeteket!
közelébe nem megyek többet annak a kútnak....
nem szoktam mindenféle benzint tankolni de most a szükség diktált
szerencsére nem kellett a gépet tartalékra tenni mert akkor meg is állt volna
5 liter benzinhez kevertek vagy 3 deci vizet
nemrég kaptam olyan faca benzint a kúton hogy állt a víz a tank aljában
leengedtem a benzint, szépem ott a víz, jól látható módon leülepedett az edény aljára
ha leöntöm a benzint az még használható?
Szép Napot.
Szerzel egy vészvillogós kormánykapcsolót és ez eredeti automatával bekötöd. A suzukik részletes rajzot adnak az alapján be lehet kötni. Az automaták többsége háromlábú.
Tudnátok adni tippet mipéz megcsinálni vagy h mi baja lehet!Kösöznöm elöre is a segítségeteket!
nem szoktam mindenféle benzint tankolni de most a szükség diktált
szerencsére nem kellett a gépet tartalékra tenni mert akkor meg is állt volna
5 liter benzinhez kevertek vagy 3 deci vizet
Olyan kérdésem lenne, hogy mekkora a motorokban az ideális végnyomás értéke? Vagy esetleg ki lehet-e ezt számolni valahogy?
Köszi
leengedtem a benzint, szépem ott a víz, jól látható módon leülepedett az edény aljára
ha leöntöm a benzint az még használható?
Szerzel egy vészvillogós kormánykapcsolót és ez eredeti automatával bekötöd. A suzukik részletes rajzot adnak az alapján be lehet kötni. Az automaták többsége háromlábú.