hali mentem ma a mocimal 50 es am6 és a hengerfejnél nyomja az olajat de a víz nem tünik és nem is erőtlen valameilyk tömítés mehetet volna szét?
mehetek én így ezzel mert ha rendelek is tömítést egy pár nap kell neki.
Mivel egy régi egyhengeres 4T enduróról van szó sajnos elég sok minden zöröghet benne,és a generál simán belefuthat egy százasba is,ha normálisan szeretnéd megcsinálni!Normál használatnál is 40ezrenként dugó csere,6ezrenként olaj,ha a hengerfej is odavan vagy a főtengely az nem 2 forint.Olajfüst van-e?Egyébként nagyon sokat bírnak,de ha elkezdi enni az olajat,vagy megnyúlik a vez.lánc,akkor hamar tönkre lehet tenni ezeket a vasakat,ha elhanyagolják a szervizt!
Helló!Látom a "kollégák"nem értékelik,hogy magad szeretnéd tapasztalat nélkül szerelni a féked.Igazából egyet értek velük,elég ciki lenne ha nem sikerül jól!Ha mégis megpróbálnád és valahol elakadsz dobj egy e-mailt(adatlap) és szívesen segítek!
Köszönöm a gyors válaszokat. Nem gondoltam hogy ilyen bonyolult 2 csavart kitekerni. Értem már miért keresnek olyan sok pénzt a motorszerelők.
Egyébként praktikákra lettem volna kíváncsi hogy ne legyen fékolajos az egész udvar valamint hogy könnyebben menjen. De megoldom enélkül. Eddig még minden sikerült
Hello!Tudnátok segiteni!Yamaha xt600as elöl tárcsa hátul dobos ugy hogykb 86-89es lehet!Ajánlottak nekem cserére de alapjáraton zörög a motorja csilingel pontosan nem tom de hangja van!vez.láncot most cseréltek meg olajat benne és beinditották és ugyanugy van az a hang!De a gazda se a szerelö nem tudja4Ne is akar vele foglalkozni!
Tudnátok adni tippet mipéz megcsinálni vagy h mi baja lehet!Kösöznöm elöre is a segítségeteket!
Sziasztok. Fékcsövemet szeretném lecserélni drzn fémre. Tudnátok adni pár tippet hogyan kezdjek neki stb. és mire figyeljek oda. valamint hogy engedem le az olajat és utána hogy töltöm vissza valamint a légtelenítés mi módon történik? olajat is cserélem már ha szétszedem. Előre is kösz.
ha tudsz segíteni örök hálám.