ugy volt h hazajöttem mocizásból,be a garázsba következö nap felöltözve minden...tolom ki a motort ,benzincsap ki szivato rá berugom inult is ,csak nézem h mi ez a tocsa amit magam mögött hagytam...az tsugárba eresztette ki a benzint...
Ne szedegesd szét nyakra-főre, mert még valami bajt csinálsz. Keress egy havert valahol a közelben, és figyeld , hogy mit csinál. Lehet, hogy kikopott a tűszelep fészke, elkopott a tűszelep, lyukas az úszó , akármi baj is lehet. Elveszted a tűszelepet példul ! Ha nem tudod mit csinálsz ne szedd széjjel .
Hello,
nekem is lenne 1 kérdésem csak nekem 250 Rm hez
egyik naprol a másikra csinálta...kinyitom a benzincsapot élkezd sugárba folyni a tulfolyona benzin...levettem a karbi alját nem láttam semmi furcsát bár nem értek nagyon hozzá,visszatettem ,nem folyta a benzin,beinditottam
,és pörgött "aljáraton" mint a marha....ma megint leszedtem az alját vissza ,most megint folyik a benzin és még mindig pörögha beinditom
Várom az ötleteket!
Hello sziasztook
Tanácsotokra lenne szükségem. Suzuki RM125 de nem ez a lényeg , FMF kipufogó rendzser van fent és a hétvégi versenyen sikerült a rezonátor dob aljával érintőre venni egy tuskót és egy pöppet behorpadt.
Mivel kicsit drága cucc a kipuff és nagyban befolyásolja a motor teljesítményét az lenne a kérdésem hogyan tudnám a horpadást kivenni bekőle anélkül hogy szét b...nám az egészet.
Szerelő vagyok de kipufogó rezót még nem "horpasztotttam vissza "
Aki csinált már ilyet attól megköszönném ha tudna kis információval ellátni .(persze a motor levan mosva mielőtt valaki ezzel kezdené )
Köszkee
A Balaton fele! áhhhh biztos ! Csak tegnap említette hogy ilyen, csak felületesen beszéltünk róla semmi mérés, csak gondoltam megkérdem. De majd ha lesz ideje kiméri!
Üdv mindenkinek!
Egy kérdesem lenne. Valaki megtudná mondani hogy egy Gilera RC 125 ösnek milyen számú főtengelycsapágya van meg mekkora a felső tűgörgő mérete.köszi
Igen! Köszi azt is!
Sajna még nincs. Az én motorom kipufogó probléma miatt Debrecenben van egy havernál, az övé meg nálam festetni. Vissza csere vasárnap, majd utána csövezünk.
Ezt ugye olvastad utána?
"Bocsi, nem 5W-s, hanem 10W-s olaj kell bele.
Jah, és ha már szétszedi, a rugónak 243mm a szervizlimitje, és 102mm az olajszint fentről..."
ha elvesztette a tűszelepet szereléskor , akor a szétszedés előtt nem folyt volna ...
szerintem csak felakadt ....
nekem is lenne 1 kérdésem csak nekem 250 Rm hez
egyik naprol a másikra csinálta...kinyitom a benzincsapot élkezd sugárba folyni a tulfolyona benzin...levettem a karbi alját nem láttam semmi furcsát bár nem értek nagyon hozzá,visszatettem ,nem folyta a benzin,beinditottam
,és pörgött "aljáraton" mint a marha....ma megint leszedtem az alját vissza ,most megint folyik a benzin és még mindig pörögha beinditom
Várom az ötleteket!
Tanácsotokra lenne szükségem. Suzuki RM125 de nem ez a lényeg , FMF kipufogó rendzser van fent és a hétvégi versenyen sikerült a rezonátor dob aljával érintőre venni egy tuskót és egy pöppet behorpadt.
Mivel kicsit drága cucc a kipuff és nagyban befolyásolja a motor teljesítményét az lenne a kérdésem hogyan tudnám a horpadást kivenni bekőle anélkül hogy szét b...nám az egészet.
Szerelő vagyok de kipufogó rezót még nem "horpasztotttam vissza "
Aki csinált már ilyet attól megköszönném ha tudna kis információval ellátni .(persze a motor levan mosva mielőtt valaki ezzel kezdené )
Köszkee
haverom robogója egy sportdobbal eddig evett 3.5 litert ami nem vészes de egy ideje 6 litert is megeszi mi lehet a baj szerintetek?
Egy kérdesem lenne. Valaki megtudná mondani hogy egy Gilera RC 125 ösnek milyen számú főtengelycsapágya van meg mekkora a felső tűgörgő mérete.köszi
Fékeket kitakarítani ám mielött felmegy az új fékcső.
Sajna még nincs. Az én motorom kipufogó probléma miatt Debrecenben van egy havernál, az övé meg nálam festetni. Vissza csere vasárnap, majd utána csövezünk.
Ezt ugye olvastad utána?
"Bocsi, nem 5W-s, hanem 10W-s olaj kell bele.
Jah, és ha már szétszedi, a rugónak 243mm a szervizlimitje, és 102mm az olajszint fentről..."
Tudtam, hogy van segítség!