Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy emlékszem, hogy igen! Egy spéci radiális prés!
Üdv Urak
Szerelhető fitting összeszereléséhez kell valami spéci szerszám?
Köszi!
Már beszáltem a full gas-al kicserélik blokk szétszedés nélkül.
Nem repedt el a váz? Alaposan nézd át! Véletlenek nincsenek. oka van hogy furcsa
Erre eddig nem gondoltam. Bár tegnap kivettem a kerket, mert áttételt módosítottam, de nem tűnt fel, h lógna! Este megnézem.

Még egy jel: olyan a kormány is mintha nehezebb, ill. darabos lenne menet közben. Álló helyezetben nem érezni... De azért szétszedem és megnézem a kormánycsapágyat is!

Kösz a tippet!
A láncot lazítsd fel, nem lóg a hátsó villa?
Nem igazán értem miért kell ugyanazt a kérdést feltenni két helyen is, de ugyanazt tudom mondani: www.tankjavitas.hu
Sziasztok!

Még mindig remélek némi ötlet!

KAWA er6-n (2006, 18e km),
Probléma: lassú, szűk kanyarogban fura motor. Nem stabil, és mintha fel akarna egyenesedni... Volt vele dőlés, de mérték az egyenesfutást és hibátlan.

Mi lehet a gond vagy kihez vigyem? A Kawaszervízben nem nagyon tudtak segíteni

Köszi!
kitölteni a mélyedést és matricát rá
nem lesz szép de olcsó, és akárhányszor ránézel óvatosabban manőverezel
Sziasztok!

Nem tud valaki esetleg segíteni tankjavítás ügyben? Beleborult a mocim a garázsajtóba tologatás közben :(. Kicsit lejött a festék, meg jócskán behorpadt, bár nem szivárog. Viszont jó ronda :(

Köszi

Zoli
Úgy ránézésre nem kell szétszedni a blokkot hozzá.
Sztem nem nagy meló, de ha életedben nem cseréltél még mondjuk lánckerekeket, akkor neki se állj...
Igen, használt...
A láncnak az idejét(20-25e) pont kibírta, de többet ne várjon tőle az ember.
A gyári viszont kva jól bírja, sztem az másabb anyagból lehet. Bár drágább is. Pl: A GSXR-emen még mindig a gyári lánckerék van, és már a második lánc, 38e km-nél...
Üdv srácok! Robogó szerelésben ki tudna nekem segíteni? Aprilia Leonardoról lenne szó rotax blokkos. Előre is köszönöm.
Még 10 lovat sem veszek észre, nem még 3-at
Ne agyalj má,kuka lesz addig szarozol vele,szedjed szétfele,ne itt firkálj
Most gondolkodtam hogy nem attól lehet hogy amikor fel lett újítva valamilyen emeltkompressziós dugó lett belerakva. elvileg nagyobb a kompresszió és 3lóval több. ez nem lehet és az elejétől mindig jött ott olaj a pipáló csövön csak nem foglalkoztam vele csak most
Szia köszi hogy írtál. egy cső van csak rajta a hengerdekli tetején nincs a kartergáznak. nem tudom mi lehet de amikor beindítom kis nyomás van. indulni rendesen indul melegen és hidegen és megy is.a gyűrű elkophatott mert csak 50üzemóra van benne és nem full gázon van használva. ha eltörött volna akkor meg azért lenne hangja. vagy nem?
Sziasztok!
Cagiva W8-ba elöl mekkora teleszkóp szimering kell?
És hátsó sárvédőt szeretnék rá, de nincs sehol (jó hozzá a supercity-é is).
Hajtóműolaj milyen kell bele?
Értem.
köszi
Segítség!
Alany: Gilera Runner 50 Sp
Probléma: Lehörög. Sztenderre felállítom, beindítom, húzom neki csutkán, felpörög maximális fordulatra, lehörög (2mp-ig), utána megint felpörög és lehörög (2mp) és ez így tovább… Mit kéne vele tennem? Esetleg a karbit kéne kipucolni? Ha valaki találkozott ilyen jellegű problémával, ossza meg velem/velünk a gyógyírt.
Előre is köszönöm!
(Menet közbe is ezt teszi, csak kb. 15km/h-val megy, és úgy. Ebből kitalálható hogy menet közbe az ereje elveszett az éterbe)
Túl költséges,sok helyen megsem csinálják.Olyan pontosra ,van akik nem is vállalják.
Sziasztok!
Légyszi valaki mondja meg nekem hogy e gsxr 1000 k5-ön mekkora meló kicserélni a kuplung tengelyénél lévő szimeringet. Így ránézésre szét kell szedni a blokkot.
köszi.
Az ilyesmit nem lehet újra krómozni?
Próbálkozok
Akkor valószínüleg küldöm majd postával a telókat. Sajnos a távolság miatt nem valószínű hogy személyesen viszem.
Lehet kiveszem a hátsó tagot is. Ha lúd legyen kövér.
Elötte jelentkezni fogok hogy megbeszéljük a részleteket.
Köszi!
Polír azt jó lesz az.Bá nem vagyok híve,de most kérésre csináltam olyat ami már kukába való volt,király lett.Te döntöd el,veszel új szárat vagy próbálkozol.