Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de lehet az már kevés. Sajnos csak telefonnal tudtam fényképezni. A bekarikázott helyen rozsdás a szár.
Tudsz esetleg javaslatot tenni a felújításra?

Mikropolírozás
JT lánckereket használt valaki 100Le feletti sportmocin?
Milyenek?
Sunstart sajnos hátra csak +2fogast találok mindenhol:(

Ki mit ajánl?

Lánc már megvan RK racing 530 GXW!
Nagyon tartós lánckerék kellene!
Szia!
Lehet érdekelne teló javítás amennyiben nem csak krossz-enduró motorokkal foglalkozol. (FZR1000, 1988)
A honlapodon az elvégzett műveletek között szerepel a felületkezelés. Ez mit takar pontosan?
Sörből elég kevés . Keress a neten "service manualt"
Köszi , nem sok egy kicsit a 7 liter?
Kb 7 liter
Hali suzuki tsr200 első teleszkópjába hány deci olaj kell?
Még annyit a foncsorhoz, hogy szerintem más a 80-as években gyártott tipusé is jó lehet.
Hello! Úgy nézem defektet kaptam :S. Tud valaki esetleg Nagykanizsán gumist, vagy bármi használhatót, aki hétvégén is látogatható?
Köszi!
Szevasztok. Ha valaki tudna segiteni, egy Yamaha xs foncsor (lámpa üveg) kellene, a gömbölyü fajta. 15.5 cm. az átmérője. Köszi előre is.
Szeva. huha, szerintem a motor megadta magát, bár a tipust nem ismerem, de szerintem az a cső a un. pipáló cső, vagyis a kartelgáz elvezető. Ha ott nyomja az olajat, akkor a gyűrűk mellett lemegy a nyomás, vagyis kopott a motor, de lehet gyűrűtörés is. ha tévedek akkor bocs.
Sziasztok segítsetek egy olyanban hogy kawasaki kx250f 2007 miért nyomja nagy fordulaton az olajat a fekete csövön ami a blokkból jöb ki a karbi alatt ./ami a túlnyomás ellen van.
előre is köszi
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni olyan témában, hogy miskolcon, vagy egerben vagy ezek környékén nem tud-e valaki olyan maróst, aki vállalja a simson s51 blokkjának hengerpersely befogadó furatának felmarását, hogy rámenjen a 70-es henger. Előre is köszönöm!
Lehuztam ma a hengert a dugó ugyan ott van eltörve a kipuff nyilás felöl:S de msot nem uszta meg a henger se KUKA :S:@
Létezik hogy beleér a power?
Nincs valakinek Mito hengere:)?
Szépen,ügyesen gyorsan
Üdv Urak
A szerelhető fittinget hogy kell összeszerelni?
Természetessen ienekr figyeltem az össze szerelésnél nem az elsö dugot teszem a helyére de viszont az ien probléma meg ujkeletü számomra és az a baj ezzel hogy minden jó télleg viz olaj még pluszba is volt a tankba!
fötengely csapágyak nem lognak és mégis......
biztos ra kell mennyek mi a hiba mert elég drága probálgatni hogy jó :)
szóval
ngk b8es gyertyával egyenértékű gyertyát keresek
tudna valaki egyéb típust ami megbízható?
köszi!
Köszi az infót!
Isolátor 8-as hőértékűvel.
Hali.
A dugattyúban benne van-e a stift. Esetleg nézd meg hogy képzeletben 180 fokban elosztod a hengert és ha a gyűrű illesztésnek olyan helyen kell siklani ahol nincs felömlő, leömlő,. kiömlő vagyis sík lyukmentes felület. és ezután jön a hézagolás. Sok sikert és szép napot.
A termékek fülre kattintva láthatod mennyibe kerül, 2200 illetve 2500ft egy csomag, mérési tartománytól függően