ngk 8as hőértékű gyertyát mivel lehet helyettesíteni? sima hosszúmenetes mint a zsiguliba való
fac kivan már ezekkel a hamis és/vagy france gyártmányokkal ezektől az isolator is jobb volt....
összes elektromos cucc üzemel rajta.Bízom benne hogy a kevés benya miatt nem indul be.A kipufogóból egy deka füst nem jön.
Este tudom csak megnézni tele tankkal
Helló steveg! Ha jól értem az exupot kötötted ki, a servó motor csatlakozóit kösd vissza az lesz a gond hogy pillangó szelep nem lesz rá kötve ezért körbe fog forogni a motor, ezért ki kellene mérni pontosan hogy a pillangó szelep ha rá van kötve akkor milyen hosszba müködik a bowden és ha ez meg van akkor két bowden végére rá kell szerkesztened két darab rugót ezel fogód becsapni az elektronikát olyan mintha rá lenne kötve a pillangó szelep vigyázz pontosan kell mérned mert tönkre teheted a szervó motort inkább lazább legyen a bowden,van még egyszerübb meg oldás mind ez elektromos úton de ezt nem tudom melyik vezetéket kéne áthidalni gsx-r 1000 most csináltam hasonló hibával! Remélem tudtam segiteni jelezz vissza ha sikerült!
Sziasztok!
Nincs valakinek 2000-es évjáratú honda cbr600f-hez benzincsöve? Próbáltam már 2-3 féle benzincsövet, és mind megtörik, szóval mindenképp a gyári a jó, mivel azt hajlítva gyártják le.
Valaki? Fontos lenne.....
Sziasztok!
Kellene egy kis segítéség! KAWA er6-n -em van (2006, 18e km), és lassú, szűk kanyarogban fura motor. Nem stabil és mintha fel akarna egyenesedni... Volt vele dőlés, de mérték az egyenesfutást és hibátlan.
Mi lehet a gond vagy kihez vigyem? a Kawaszervízben nem nagyon tudtak segíteni...
Ezzel annyi a gond hogy ez egy ujj henger volt a hozzá tartozó dugóval! Gondolom illetve merem feltételezni hogy a gyárban nem basszák el plusz a szerelö aki tavaj összel generálozta ne figyelt volna erre!
Olyan isten igazából még nem jártam utána, de első keresésre nem találtam sehol sem Plastigauge-t . Hol tudnék venni?
Üdv.: Bala