Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Olyan isten igazából még nem jártam utána, de első keresésre nem találtam sehol sem Plastigauge-t . Hol tudnék venni?

Üdv.: Bala
ngk 8as hőértékű gyertyát mivel lehet helyettesíteni? sima hosszúmenetes mint a zsiguliba való
fac kivan már ezekkel a hamis és/vagy france gyártmányokkal ezektől az isolator is jobb volt....
Persze:D:)
Egyértelmü! Mindig mitkor lemostom szürö tisztitás, lác sprézés!
helló! Valaki tudna segíteni suzuki rg50 service manual-ban.
A neten eddig nem találtam. köszike.
Köszi mindenkinek a segítséget, most megpróbálom hasznosítani a tanácsaitokat.
Yamaha TT 350 ben milyen sűrűn érdemes olajat cserélni ha járatós és ha már be van járatva ?(léghűtéses)
Halihó Nagymenők
Javítás, karbantartás, tuning, minden ami motor
Minden az adatlapomon
Adatlapomon van mailcím....
A gumira én is goltam. Sokat használom városaban (Bp.), így van benne némi "kocka", de én jelentősebbnek érzem ezt, mithogy csak a gumi lenne...
Sok indítózgatással , egy gyengébb aksival már nem ad szikrát , de még tekeri az önindítót ....
mindenesetre teletank az első ...
Szia!
A gumi nem okozhatja?
Jó irányba lett betéve a dugattyú?
Légszűrőt takarítod ,olajozod?
összes elektromos cucc üzemel rajta.Bízom benne hogy a kevés benya miatt nem indul be.A kipufogóból egy deka füst nem jön.
Este tudom csak megnézni tele tankkal
Helló steveg! Ha jól értem az exupot kötötted ki, a servó motor csatlakozóit kösd vissza az lesz a gond hogy pillangó szelep nem lesz rá kötve ezért körbe fog forogni a motor, ezért ki kellene mérni pontosan hogy a pillangó szelep ha rá van kötve akkor milyen hosszba müködik a bowden és ha ez meg van akkor két bowden végére rá kell szerkesztened két darab rugót ezel fogód becsapni az elektronikát olyan mintha rá lenne kötve a pillangó szelep vigyázz pontosan kell mérned mert tönkre teheted a szervó motort inkább lazább legyen a bowden,van még egyszerübb meg oldás mind ez elektromos úton de ezt nem tudom melyik vezetéket kéne áthidalni gsx-r 1000 most csináltam hasonló hibával! Remélem tudtam segiteni jelezz vissza ha sikerült!
nem lehet levegős ....
a tápszivattyú telelöki a karbikat ....
gyertyákat nézted ?
szikra ?
van elég áram az aksiban ?
Sziasztok!
Nincs valakinek 2000-es évjáratú honda cbr600f-hez benzincsöve? Próbáltam már 2-3 féle benzincsövet, és mind megtörik, szóval mindenképp a gyári a jó, mivel azt hajlítva gyártják le.
Valaki? Fontos lenne.....

Köszi előre is!
Üdv: Olivér
Sziasztok!
Kellene egy kis segítéség! KAWA er6-n -em van (2006, 18e km), és lassú, szűk kanyarogban fura motor. Nem stabil és mintha fel akarna egyenesedni... Volt vele dőlés, de mérték az egyenesfutást és hibátlan.

Mi lehet a gond vagy kihez vigyem? a Kawaszervízben nem nagyon tudtak segíteni...
Na mostmár forgatja a önindító,de csak nem akar beindulni.
Erőlködik,erőlködik de nem.1-2 liter lehet a tankban,lehet hogy levegős a rendszer?
Véletlenek nincsenek, oka van , hogy törött a gyűrű. De én ezt tudom elképzelni elsősorban.
én csak magam által elvégzett munkában bízom, de néha még abban sem
ez annyira friss esemény ha ma történt még szétt sem szettem de megadhatnád az msn cimed
Ezzel annyi a gond hogy ez egy ujj henger volt a hozzá tartozó dugóval! Gondolom illetve merem feltételezni hogy a gyárban nem basszák el plusz a szerelö aki tavaj összel generálozta ne figyelt volna erre!
Yamaha TT 350 ben milyen sűrűn érdemes olajat cserélni ha járatós és ha már be van járatva ?(léghűtéses)