Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali van itt valaki
mert kéne egy kis segítség:S
Meg kellene nézni mi a baj, mert lehet, csak szennyeződés van benne!
Mindent meg lehet javítani, még ha a UFO-csinálta is.
Köszi,akkor ez nem javitható ugye?Az a baj hogy csapot nem tudok betenni mert nem hozzáférhető helyen van!
Hello
Yamaha TT 350 ben milyen sűrűn érdemes olajat cserélni ha járatós és ha már be van járatva ?(léghűtéses)
A vákuumos szelep , az egy + biztonság, pl.nem folyhat el a benzin ha az úszó fennakad , de a tűszelepnek az a dolga , hogy megfogja, lezárjon. Legfeljebb veszel egy benzincsapot. Én is két hete raktam össze a motoromon mert megnéztem, és nem működött, állandóan nyitva volt.
Sziasztok!
Légyszi segítsetek.Adott a motorom CBR 929

Feldobtuk a rendszert a motorra.De sajna az a fránya FI hiba villog.
A lényeg, hogy a légszűrőházból és ugyebár a kipufogóból ki lett szedve a bovden.De maga a motor maradt, csak a kábelek lettek leszerelve. Hogyan tudnám ezt megszüntetni?
A hibakód 3 hosszú 4 rövid.
A lényeg, hogy elősször beindult.Utánna meg letiltott és mostmár nem enged indítani...

Kérlek segítsetek
Joszef ha nem zár le a benzintankom alján a vákumos szelep az javitható?Mert most csak a porlaszto tüszelepe tartja a benzint vissza!
Bocs. elqrtam. A service manualban van , ott találod ami hiányzik.
Átenged a tűszelep , javításra szorul.Mi a szakmád?
Nem ördöngösség csak Te is jó messze laksz.
okés köszi majd akkor utánna nézek remélem hogy csak ennyi lesz!
Nem zár el a túlfolyó tűszelepe, rosszul van belőve az úszóház szint vagy mi a szösz
Van egy nyékládházai motoros . a Sewenfifty-topikban. De ami hiányzik Abban megtalálod, hogy mi hiányzik alighanem egy rudacska és 2 golyó. Próbálj meg keresni hozzá egy _service -manual-t.
Milye más lámpa működik? A motoron nincs földelés, csak test és ezt kellene megnézned. Én azzal kezdeném, hogy az akksiról a negatívot hátravinném közvetlenül a lámpához. Ha nem ez a hiba, fogsz egy próbalámpát utána és elindulsz az akksitól. Minden csatlakozási ponton ránézel, valahol csak meg lesz a hiba.
Sziasztok! Amatőr vagyok még most is, segítsetek .
suzuki rg 50-es mocim ha leállítom a karbi tulfolyón elég sok benzin kifolyik. Ez normális, ha nem szívesen veszem a tanácsokat.
hát okés köszi az igényes hozzá szólást azt hiszem sokat segítettél már tudom mi lehet a baj
Bocsi a tudatlanságomért, Nyékládházán lakom, adatlap kitöltve.
A moci több évet állt. A tulaj nem tudott segíteni. Én tudtam erről a hibáról de a 40-ezer Ft-os ára miatt így is meg vettem . Most viszont
azt sem tudom hogy nézki ez az alkatrész és ,hogy hol keressek hozzávalót.
földre,vagy betonozd le
MIre gondolsz?
Földelve is van? Tegyél rá még vagy 2 lapáttal
Szia ha még mindig nem sikerült megoldani bátran keress meg mailban aztán akár msnen beszélünk....
Sziasztok!új vagyok itt az oldalon és mindjárt egy kérdést tennék fel!A kérdés az lenne, hogy a gilera rx125-ös motoromon nem működik a hátsó lámpa se a helyzetjelző sem pedig a féklámpa, be van kötve rendesen földelve is van minden ugyanis minden más lámpa működik!Mitől van ez vagy mitől lehet ez?
Sziasztok!
Sikerült megoldani a gpz-n a nehezen indulós problémát,oxidálódott laza kontaktok tettek be neki..Már pöccre indul.Köszi a tanácsokat,ismerős is ezzel kezdte és bejött.:)
Jó nagyot kívánok ! Amikor a motorozós megveszi a dugattyúgyűrűt, akkor az első dolga, belepróbálni a hengerbe, és a két vége között a "dilatációs" hézagot létrehozni reszelővel, és ellypszilonnyal leginkább . Hogy amikor az a búvalbélelt gyűrű felmelegszik , legyen nekijje hová tágulni.Ne feszüljön bele a likba , amit hengernek aposztrofálunk.
elkúrták a fúrást
nekem egyik simsonom volt ilyen
új henger lett a vége
Hello mindenkinek!

Problémába ütköztem!

Motorom a következö jelenségbe szenved!

1 hónappal ezelött eltört a dugatyú gyürü
henger nem sérült csak a kompreszió ment el!
mondván 2T-nél megesik vettem bele egy uj wertex teflonos dugót
nah most az birt masszivan 400km-ert és ugyan az a hiba gyürü türés!
Olajzás, viz rendbe!
Összel volt teljes motor generál!
Most ott vagyok hogy vakargatom a fejem mitöl lehet ez!?
Ha valaki járt már hasonló cipöbe és sikerült megoldani és megszüntetni az igen csak költséges dugatyú vásárlásokat akkor az megirhatná nekem merre fele keressem a hibát!

Egy mito blokkról beszélünk!

Üdv mindenkinek és elöre is köszönöm