Ez csúnya dolog volt ez a marhapöri, nagyon csúnya...
Kuplungot meg még nem szedtem szét igazság szerint, de ha elő kell feszíteni őket bezserelés előtt, akkor nem hiszem, hogy otthoni meló. Ha csak sima nyomórugó, akkor szerintem megoldható.
látom te is szeretsz magad boldogulni egy kis segitséget jöttem kérni de sajna nem tudott még nekem senki segiteni gsx-r 750 sradom van a kuplung feszitő rugókat kellene kicserélnem otthon ez javitható nem tudod ?
igen ez is tuti csapágy bejlag mit szarakodtam mikor ilyen bajom volt hogy mit tegyek oda hogy ne lógjon alig találtam vékony réz lemezt teszek is be egy dobozt a garázsba ma se keltem hiába
Magyarul subler, ismerem, de egyrészt nekem olyan nincsen, másrészt ezt ma vettem észre a csapágyamon, hogy rettenetesen lóg, és valamit kezdeni kellett vele, mielőtt szétcseszi a csészét
Sziasztok,
Mától bekerült a szerszámkászletembe a centi, és a sörösdoboz. Kiválóan lehet vele hézagolni gyakorlatilag bármit. A sörösdoboz falvatagsága kb 0,5 tized, a centi olyan 1 tized lehet. mindkettő acélból leledz.
Sziasztok!
egy olyan kérdéssel írok ide hogy:
levettem ma a kuplungbovdent mert már majdnem teljesen elszakadt és az a kar ami kijön a blokkból ami kiemeli a kuplungot feljebb csússzott és kijött a helyéről és most nem tudom visszatenni nem megy vissza hogy lehetne ezt orvosolni?
Kuplungot meg még nem szedtem szét igazság szerint, de ha elő kell feszíteni őket bezserelés előtt, akkor nem hiszem, hogy otthoni meló. Ha csak sima nyomórugó, akkor szerintem megoldható.
Mától bekerült a szerszámkászletembe a centi, és a sörösdoboz. Kiválóan lehet vele hézagolni gyakorlatilag bármit. A sörösdoboz falvatagsága kb 0,5 tized, a centi olyan 1 tized lehet. mindkettő acélból leledz.
egy olyan kérdéssel írok ide hogy:
levettem ma a kuplungbovdent mert már majdnem teljesen elszakadt és az a kar ami kijön a blokkból ami kiemeli a kuplungot feljebb csússzott és kijött a helyéről és most nem tudom visszatenni nem megy vissza hogy lehetne ezt orvosolni?