Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd lábujhegyen iszom ne is hald meg
Ez csúnya dolog volt ez a marhapöri, nagyon csúnya...
Kuplungot meg még nem szedtem szét igazság szerint, de ha elő kell feszíteni őket bezserelés előtt, akkor nem hiszem, hogy otthoni meló. Ha csak sima nyomórugó, akkor szerintem megoldható.
Ne kínozz, mindjárt megyek dolgozni.
Hát ez jó.
ne is mond hozok is be egyet egészségetekre
értem én jó tisztába lenni a dolgokkal ami körülvesz
A lényeg a benne levő eredeti anyag, az a sárga színű dolog, amitől a pohár homályosra párásodik. Egy kis marhapörkölt után .
látom te is szeretsz magad boldogulni egy kis segitséget jöttem kérni de sajna nem tudott még nekem senki segiteni gsx-r 750 sradom van a kuplung feszitő rugókat kellene kicserélnem otthon ez javitható nem tudod ?
velem szokott lenni, amúgy nem szeretem, csak a bejlag-alapanyag miatt, tudod...
hát, ugye, definiáljuk a kicsit...
meg egy nap akkor még löt sebre is jó a sörös doboz legyen velünk
Jáj, egyszer a bringám kormánycsapágyát bejlagolták ki rézzel....3 nap után lógott, adtam neki sörösdobozt, örök élet!
egy kicsit lógott?
igen ez is tuti csapágy bejlag mit szarakodtam mikor ilyen bajom volt hogy mit tegyek oda hogy ne lógjon alig találtam vékony réz lemezt teszek is be egy dobozt a garázsba ma se keltem hiába
hopp, ja, hátsókerék jobb oldali csapágy egyébként, azt bejlagoltam centivel. Kicsit kilóg, látszik, hogy 20, 21, 22...
Magyarul subler, ismerem, de egyrészt nekem olyan nincsen, másrészt ezt ma vettem észre a csapágyamon, hogy rettenetesen lóg, és valamit kezdeni kellett vele, mielőtt szétcseszi a csészét
de igazad van nekem a markolatot bejlagolta ki a sörös doboz hibátlan a mai napig
vagy mit akarsz hézagolni vele? :D
szia én annó ezt megoldottam egy kisebb dologgal hézagmérő
Sziasztok,
Mától bekerült a szerszámkászletembe a centi, és a sörösdoboz. Kiválóan lehet vele hézagolni gyakorlatilag bármit. A sörösdoboz falvatagsága kb 0,5 tized, a centi olyan 1 tized lehet. mindkettő acélból leledz.
Gondolom úgy akarod visszarakni, ahogy áll alap állapotban. No az nem fog menni, hajtsd hátra kb negyed fordulatot, aztán akkor a helyére megy.
Sziasztok!
egy olyan kérdéssel írok ide hogy:
levettem ma a kuplungbovdent mert már majdnem teljesen elszakadt és az a kar ami kijön a blokkból ami kiemeli a kuplungot feljebb csússzott és kijött a helyéről és most nem tudom visszatenni nem megy vissza hogy lehetne ezt orvosolni?
látom szuper kis boltod van gratula betettem a kedvencekbe soha nem lehet tudni
vettem rugó szettet de fogalmam nincs hogy tudom kicserélni
rosszul irtam nem a rugót hanem a tárcsát hogy hozzá férjek a rugóhóz