Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uff,akkor ez nem csak Hondaban van így
Baszod, az rögziti a fogaskerekeket, hogy ne mozduljon ki a tengely irányából . A vége belemegy a generátordeknibe. Bakker, miért nem raktad vissza? Tudom tudom súlycsökkentés, de azt nem itt kell kezdeni
ijj akkor sanszos hogy a fogaskerék is leesett,holnap szétkapom és megnézem
várjatok nem a fogas kerékre mondtam hanem csak egy kis csövecske ami a fogas kerék közepében volt
erről beszélek ... nincs a helyén a fogaskerék ...
Ha nem raktad vissza akkor tuti Mi forgassa meg? Az öninditó szele?
Nézem közbe a service manualt,ez a reduction gear shaft nem lett visszarakva.Holnap megnézem hogy ez e a baja
lejött ahogy mondtam ?
nem a generátor fedél mögött van a szabadonfutód ?
okos vagy fiam -.-'
keresd rgwzolit ő segíthet
köszönöm szépen megpróbálom van valami elérhetőség
A dekninél nem is néztem h lehet-e állítani, de mintha úgy emlékeznék h ott nem lehet sajna...
Felül a karnál már gondolom nem lehet. És alul a dekninél? Csak mert nálam pl ott lehet a nagyját belőni, felül meg menet közben is.
Sziasztok!
Mennyibe fáj egy k4es 600as gsxr-en egy kuplungcsere? Nagy munka ez az egész? Már elég kint fog és nem nagyon lehet utána állítani se....
Merre laksz az országban? ez nem ilyen egyszerű! Kérdezd meg az előző tulajt , hol van a kuplungrudazat .Adatlapot töltsd ki, ez itt alap.
Annyira nem lett megbontva,a tank meg a generator fedel lett megbontva.
mert "magában" forog az önindítód...a helyén van a fogaskerék , ami a szabadonfutót köti össze az önindítóval ?
Sziasztok,
most rakom össze a cibbert.Ma végre már indítható állapotban került.
De nem indult be,összes elektromos cucc működik rajta,indítóznám de nem hallom hogy forgatná csak egy ilyen visító hangot hallok.
Most nagy hirtelen a generátorra gondolok mert az is meg lett bontva.
Vki help
kellene kicsi segitség!a szelephézagot szeretném be állitani csak nemtudom mekorának kéne lennie?!meg gondolom,hogy a 2szivo szelepnél ugyan akkora a hézag,és akipufogo szelepnél a dekompresszor nem befojásolja a szelephézagot?
Sziasztok! Segítséget szeretnék. A napokban vettem egy suzuki RG 50 mocit. Nem lehet kuplungolni ami az elinduláshoz fontos lenne.
Ha a deklit leveszem látható hogy hiányzik egy esetleg több alkatrész. A bovden be csatlakozik egy szerkezetbe ami a házfelé mozog ha kuplungolok. Na ennek a végén nincs semmi ami továbbítaná ezt a mozgást a kuplung szerkezet felé csak egy lyuk van vele szemben és benne egy csőnek látszó alkatrész. Nem tudom a hiányzó alkatrészek nevét , azt sem ,hogy hol juthatok hozzá, meg, hogy ezek hiánya okozza-e a működési hibát. igazábol kezdő vagyok nem tudom hogyan kellene működnie ennek a hiányzó résznek. Minden tanácsot segítséget szívesen vennék. köszi sziasztok.
pajszerral!
a 2 csavart kiveszed , és elfordítod a biztosítót ekkor le kell jöjjön ...
Sziasztok ma jöttek meg lánckerekeim és az új láncom megszeretném kérdezni, hogy az elsőt mivel kell leszedni?
esetleg msn: rota28@indamail.hu
Tudna valaki segíteni egy olyanban hogy kawasaki kx250f '07 miért csinálja hogy az olajat felöntöm a kis ablak feléig ameddig kell és utána amikor motorozom mindig utána kell önteni mert alul a fekete csövön kijön. nem drasztikus de azért fogy belőle.