Baszod, az rögziti a fogaskerekeket, hogy ne mozduljon ki a tengely irányából . A vége belemegy a generátordeknibe. Bakker, miért nem raktad vissza? Tudom tudom súlycsökkentés, de azt nem itt kell kezdeni
Sziasztok,
most rakom össze a cibbert.Ma végre már indítható állapotban került.
De nem indult be,összes elektromos cucc működik rajta,indítóznám de nem hallom hogy forgatná csak egy ilyen visító hangot hallok.
Most nagy hirtelen a generátorra gondolok mert az is meg lett bontva.
Vki help
kellene kicsi segitség!a szelephézagot szeretném be állitani csak nemtudom mekorának kéne lennie?!meg gondolom,hogy a 2szivo szelepnél ugyan akkora a hézag,és akipufogo szelepnél a dekompresszor nem befojásolja a szelephézagot?
Sziasztok! Segítséget szeretnék. A napokban vettem egy suzuki RG 50 mocit. Nem lehet kuplungolni ami az elinduláshoz fontos lenne.
Ha a deklit leveszem látható hogy hiányzik egy esetleg több alkatrész. A bovden be csatlakozik egy szerkezetbe ami a házfelé mozog ha kuplungolok. Na ennek a végén nincs semmi ami továbbítaná ezt a mozgást a kuplung szerkezet felé csak egy lyuk van vele szemben és benne egy csőnek látszó alkatrész. Nem tudom a hiányzó alkatrészek nevét , azt sem ,hogy hol juthatok hozzá, meg, hogy ezek hiánya okozza-e a működési hibát. igazábol kezdő vagyok nem tudom hogyan kellene működnie ennek a hiányzó résznek. Minden tanácsot segítséget szívesen vennék. köszi sziasztok.
Tudna valaki segíteni egy olyanban hogy kawasaki kx250f '07 miért csinálja hogy az olajat felöntöm a kis ablak feléig ameddig kell és utána amikor motorozom mindig utána kell önteni mert alul a fekete csövön kijön. nem drasztikus de azért fogy belőle.
Mennyibe fáj egy k4es 600as gsxr-en egy kuplungcsere? Nagy munka ez az egész? Már elég kint fog és nem nagyon lehet utána állítani se....
most rakom össze a cibbert.Ma végre már indítható állapotban került.
De nem indult be,összes elektromos cucc működik rajta,indítóznám de nem hallom hogy forgatná csak egy ilyen visító hangot hallok.
Most nagy hirtelen a generátorra gondolok mert az is meg lett bontva.
Vki help
Ha a deklit leveszem látható hogy hiányzik egy esetleg több alkatrész. A bovden be csatlakozik egy szerkezetbe ami a házfelé mozog ha kuplungolok. Na ennek a végén nincs semmi ami továbbítaná ezt a mozgást a kuplung szerkezet felé csak egy lyuk van vele szemben és benne egy csőnek látszó alkatrész. Nem tudom a hiányzó alkatrészek nevét , azt sem ,hogy hol juthatok hozzá, meg, hogy ezek hiánya okozza-e a működési hibát. igazábol kezdő vagyok nem tudom hogyan kellene működnie ennek a hiányzó résznek. Minden tanácsot segítséget szívesen vennék. köszi sziasztok.
esetleg msn: rota28@indamail.hu