Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, pill és felmegyek skype-ra
&ndrash ! Otthonról írsz?
Nem kell egyből annyira belemenni. Aksi mennyire erős? Karbik szinkronban vannak? Tiszták? Mennyit futott eddig a motor? - bár az nem mérvadó magyarországon
szerencsére nem lakom messze, hazatoltam, vettem csapágyat, és kicseréltem. hálózsák, ugyan kérlek, sátor, és komplett kempingcucc!
Hálózsákot is viszel magaddal? Mikor Riga-m volt , akkor szekáltak, hogy sátor, és hálózsák legyen nálam. Ha esetleg árokparton érne az éjszaka.
Jó reggelt!
Ma ismét sikerült motort szerelni, mivel nagykőrösin szimplán széthullott a bal kerékcsapágy hátul. Rutinmunka volt.
Legelőször, mielőtt szétszeded a blokkot, nézd meg a gyertyákat, gyertyakábelt, pipákat. és nézd meg ekkor,hogy indul.
Sziasztok,
nemrég vettem egy 88as gpz400f-et zx400ae00a motorszám leje.A kérdésem az lenne, hogy nehezen indul,lehet-e a rossz szelephézagok miatt vagy másfelé keresgéljek?A gyári szelephézagokat ha esetleg valaki meg tudná mondani nekem vagy segíteni hol keressem azt nagyon megköszönném.

adam1989
Világos dugattyú üti a sötét szelepet, sakk-matt.
Van aki pecázik, van aki sakkozik, van aki motort szerel!
Itt nézz szét. cikkszámot bemondod kawa bótba lehet lesz.link
A kawa arról híres, hogy sok motorjához használja ugyan azt az alkatrészt, valamelyik fiatalabbé nem azonos.
biker-world.hu-n sok minden van.
Debrecenben van gyártó, de csak akkó csinál, ha azt mondod kuplungé.
halihó sziasztok fékkel kapcsolatban lenne egy kérdésem karmantyúkat gyárit az enyémhez már nem lehet kapni (őskövület) valaki nem tud miskolc környékén olyat aki legyártaná nekem ezeket a főfékmunkahengerbe és az első alsó munkahengerekbe kellene
Én azu idők folyamán profi utcai szerelővé képeztem magam. Az enyém a világ legnagyobb műhelye
Meg idegnyugtató a tudat hogy utánna nem akarok motorozni-nem is a sz..r porlasztó miatt
nem rossz hobbi
azt hiszem lépek mindenkinek jó éjt jó beszélgetést sziasztok
A párás poharat én is szeretem!Főleg a mai második porlasztócsere után
nem nem &rash jól leirta neked csak a feszítő rugót tedd még rá mielött a helyére tolod
köszönöm a segítséget megpróbálom holnap már befostam h bonthatom szét a fél blokkot remélem nem kell:D
olvastam a legjobb köridőd nagyon csúúúúúcs ász vagy tetszik ott a pont
oké, az jó ötlet. Mondjuk kicsit izgulok, mert a kerékagyban lévő távtartót kihagytam, ami ugye teherviselő elem, és nem véletlenül van ott, de majd hétvégén....és akkor új bejlag, amit be is ragasztok embertelen gyorsaságba.
Egészségedre!
most megfogtál sajna nincs róla képem de csinálok hátha többre megyünk