Nem kell egyből annyira belemenni. Aksi mennyire erős? Karbik szinkronban vannak? Tiszták? Mennyit futott eddig a motor? - bár az nem mérvadó magyarországon
Sziasztok,
nemrég vettem egy 88as gpz400f-et zx400ae00a motorszám leje.A kérdésem az lenne, hogy nehezen indul,lehet-e a rossz szelephézagok miatt vagy másfelé keresgéljek?A gyári szelephézagokat ha esetleg valaki meg tudná mondani nekem vagy segíteni hol keressem azt nagyon megköszönném.
halihó sziasztok fékkel kapcsolatban lenne egy kérdésem karmantyúkat gyárit az enyémhez már nem lehet kapni (őskövület) valaki nem tud miskolc környékén olyat aki legyártaná nekem ezeket a főfékmunkahengerbe és az első alsó munkahengerekbe kellene
oké, az jó ötlet. Mondjuk kicsit izgulok, mert a kerékagyban lévő távtartót kihagytam, ami ugye teherviselő elem, és nem véletlenül van ott, de majd hétvégén....és akkor új bejlag, amit be is ragasztok embertelen gyorsaságba.
Ma ismét sikerült motort szerelni, mivel nagykőrösin szimplán széthullott a bal kerékcsapágy hátul. Rutinmunka volt.
nemrég vettem egy 88as gpz400f-et zx400ae00a motorszám leje.A kérdésem az lenne, hogy nehezen indul,lehet-e a rossz szelephézagok miatt vagy másfelé keresgéljek?A gyári szelephézagokat ha esetleg valaki meg tudná mondani nekem vagy segíteni hol keressem azt nagyon megköszönném.
adam1989
biker-world.hu-n sok minden van.