ha valami nem jó meg kell javítani, vagy cserélni. gondolom ezt te is tudod
de azért lehet néha meggájverkedni, de többnyire csere lesz a vége.....
kösd le a szar ágat tegyél egy ampermérőt az akku meg a töltés közé, tegyél rá világítást aztán nézd meg mit tölt
nekem volt a 2 szálon 6 amper annyival még elment.....
sziasztok nekem a mocimnál az a baj h néha van világítás néha nincs.ebbe kérném a segítségeteket h milehet a baja a vezetékekkel nincs baj mert nem rég néztem és húzattam újra kérlek segítsetek köszi előre .
Nem megy el, akkut feltöltöttem, és világítással megette az akksiban lévő naftát 150km alatt úgy hogy nem indult be.
Ám most leszedtem a generátort és úgy néz ki néhány tekercs meg van enyhén feketedve, meg van egy kis szaga is, szóval úgy néz ki ez lesz a baj.
Próbáld ki ezt: lecsavarod a gyertyapipát. A kábelt odarögzíted a testhez, pl ruhacsipesszel, úgy hogy az ér kb:6mm-re legyen a fémtől,a szikrának át kell ugrani !Ha nyolcon is átugrik akkor nagyon jó . Szemre másképp nem lehet megállapítani.Próbálgatni lehet, úgy hogy elemenként kicseréled -jeladó - trafó-elektronika-, és amikor megjavul, akkor az a beteg.
Cső! 400RR-em csinál olyat, hogy picike és nem állandó szikrát dobál. Annyira nem, hogy be se indul, csak durrog (benzint kap). A gyertyákat néztük, egy 350-es CZ pipájába dugva dupla akkorát szólnak. Valami ötlet?
én sokáig 2 fázissal jártam.....
világítást még bírta, de ha mellette indexelni kellett akkor elsötétült a világ
mondjuk az akkum is olyan 90%ban halott volt
szóval ha nem jársz sötétben sokat elég az a 2 fázis
Mérsz ellenállást a fesszabályzóra menő 3 azonos színű vezetéken,és ha nem szakadt, akkor a hiba máshol van.Illetve lehúzod acsatlakozót, és megnézed , hogy a generátor mekkora váltóáramot ad le. Mindhárom fázisban.
Üdv!
3 fázisú generátort, és fesszabályzót hogy tudom kimérni hogy melyikkel van a gond? Keveset tölt a motorom, világítással 13 Voltot sem éri el, világítás nélkül éppen hogy csak, de akkor is ingadozik a feszültség.
Akku tuti hogy jó, mert másik ugyan ilyen motorban szépen veszi a töltést.
én 2000-es vizest szoktam használni