Helo!
Pár hónapja lett felújítva (dugó, gyűrű) a Gilera RX-em, azt szeretném megkérdezni, hogy meddig kell bejáratni? Eddig 300 km-t mentem vele, "power" alatt, kímélve könnyű terepen.
az a legkevesebb hogy ledes legyen nekem a relével vannak a gondjaim sajna nem tudom nem e nyirja ki a computert a sima relé amugy igen igazad van a sima relé szivja az aksit mint állat igazábol csak menet közben használnám néha jó lenne a városi forgalomban
sziasztok elakadásjelzőt szeretnék beépiteni a kis vasamba egy kis segitség kellene ha valaki vágja a dolgot igazából nem nagyon vagyok képben hogy diódás vagy sima mezei relé is jó e bele nem e zavarja meg a gép elektrónikáját ha sima relét rakok bele
Üdv!
Tudja valaki hogy milyen gyertya való egy Aprilia ETX 350-esbe?
Vazz egy darabig megy,aztán megáll,várok 10 percet megint elindul!Mi a fa.... ez?
Előre is köszi a segítséget!
Még nem értem rá vele foglalkozni. Talán holnap. Szelep az korongos téma lenne (Többen is mondták hogy az tuti nem. Tehát marad a karbi pucolás. Meg van itt egy nagy szaki ahol lakom ő mondta hogy a levegő csavarokat tekerjem kifelé mert vszínű vhol fals levegőt szív és ezt ellensúlyozni lehet vele és kész. Azt mondta hogy a szinkron hiánya totál nem ilyen tüneteket produkál meg a szelepek sem. Egyenlőre ennyi. Sajna kevés az időm jelenleg és ezért még nem jutottam el a szerelésig, de hamarosan nekiállok.
Üdv!
Crossmotort keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
Érdeklődöm,hogy hogyan lehet megoldani egy GSXR-en a motorolajzást,ha sokat egykerekezek.Tud valaki tanácsot adni?
Pár hónapja lett felújítva (dugó, gyűrű) a Gilera RX-em, azt szeretném megkérdezni, hogy meddig kell bejáratni? Eddig 300 km-t mentem vele, "power" alatt, kímélve könnyű terepen.
ha nem karcos a szár, akkor simán megcsinálják. van egy uriember Százhalombattán, aki ezzel foglalkozik. ha érdekel, küldöm az elérhetőségét...
Tudja valaki hogy milyen gyertya való egy Aprilia ETX 350-esbe?
Vazz egy darabig megy,aztán megáll,várok 10 percet megint elindul!Mi a fa.... ez?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
Teleszkópom becsúszószára görbe, kb. 1mm-t üt. Érdemes javíttatni?