Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem sikerül. Jó éjt mindenkinek
biztos lesz aki megoldja én csak így tudtam segíteni
Meglett oldva,de azért más módon jobb lett volna
gixer társ
látod milyen gyorsan meg is lett oldva a gondod
Ok ez jólhanzik,erre nem is gondoltam
szia néha menny az első keréken is az megold mindent
Sziasztok
Érdeklődöm,hogy hogyan lehet megoldani egy GSXR-en a motorolajzást,ha sokat egykerekezek.Tud valaki tanácsot adni?
Helo!
Pár hónapja lett felújítva (dugó, gyűrű) a Gilera RX-em, azt szeretném megkérdezni, hogy meddig kell bejáratni? Eddig 300 km-t mentem vele, "power" alatt, kímélve könnyű terepen.
az a legkevesebb hogy ledes legyen nekem a relével vannak a gondjaim sajna nem tudom nem e nyirja ki a computert a sima relé amugy igen igazad van a sima relé szivja az aksit mint állat igazábol csak menet közben használnám néha jó lenne a városi forgalomban
Ha nem led-es az indexed, nem javaslom.Lemerül az akku.
sziasztok elakadásjelzőt szeretnék beépiteni a kis vasamba egy kis segitség kellene ha valaki vágja a dolgot igazából nem nagyon vagyok képben hogy diódás vagy sima mezei relé is jó e bele nem e zavarja meg a gép elektrónikáját ha sima relét rakok bele
szia

ha nem karcos a szár, akkor simán megcsinálják. van egy uriember Százhalombattán, aki ezzel foglalkozik. ha érdekel, küldöm az elérhetőségét...
Lehet többre jutnál egy kitöltött adatlappal.....milyen motor is ez?
Gyujtásjeladó, elektronika , trafó, valamelyik melegedés hatására kontakthibás lesz.
Ez a hiba trafóra utal.
Üdv!
Tudja valaki hogy milyen gyertya való egy Aprilia ETX 350-esbe?
Vazz egy darabig megy,aztán megáll,várok 10 percet megint elindul!Mi a fa.... ez?
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! Van egy f10-esem,kérdeznék valaki hozzáértőt hogy mennyi olaj kell az első teleszkópba?
kőszi hogy vissza irtál. ha valamire jutsz légyszi ird meg, üdv.
Még nem értem rá vele foglalkozni. Talán holnap. Szelep az korongos téma lenne (Többen is mondták hogy az tuti nem. Tehát marad a karbi pucolás. Meg van itt egy nagy szaki ahol lakom ő mondta hogy a levegő csavarokat tekerjem kifelé mert vszínű vhol fals levegőt szív és ezt ellensúlyozni lehet vele és kész. Azt mondta hogy a szinkron hiánya totál nem ilyen tüneteket produkál meg a szelepek sem. Egyenlőre ennyi. Sajna kevés az időm jelenleg és ezért még nem jutottam el a szerelésig, de hamarosan nekiállok.
Üdv!
Tettem bele egy másik aksit,és már műkszik.Köszönöm a tippeket,szép napot mindenkinek.
kideritetted a hiba okát? kiváncsi vagyok ?
Crossmotort keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
Üdv Urak
Teleszkópom becsúszószára görbe, kb. 1mm-t üt. Érdemes javíttatni?
Rajzod van hozzá? Nézd meg az akku testelését! Vagy valami csatlakozót .Mozgasd át !