szia a régi csavarok maradtak inkább engem a henger mengerfej tő csavarjainak meghúzási nyomatéke érdekelne
ja igen és még valami véletlenül nincs ehhez a tipushoz komplett csavar garnitúrátok itt a dekni felfogatások csavarjaira gondolok mert van már ebbe csillag lapos meg imbusz fejű csavar is aztán valahogy nézzen már ki hát kicserélném
Gyere el a nyílt napra. Kérdezz meg szervizeket, hogy ők melyik iskolábol vettek/vennének fel tanulót, hasonlítsd össze a tanműhelyeket. Akkor könnyebben fogsz tudni dönteni.
Ezt nem tudtam! Na még egy ok!
Ja, és még övé az ország leggyorsabb Pannóniája, ha jól tudom Láttam a versenymotort, nagyobb tiszteletet adtam neki, mint Talma Apriliájának
Mami! Érdekelnének a képzések, árak, meg egyebek! Motorszerelőnek szeretnék menni, csak nem tudok dönteni a MAMI, meg a Pannónia között...
Bővűlt! Ma Ő a Suzuki márkaszervizeiben dolgozó szerelők oktatója. És ez nem csak Magyarországra igaz, hanem a környező orszákoból is hozzá járnak. Ezek az oktatások a hivatalos SUZUKI DEALER bronz-ezüst-arany fokozatú szerelőképzései.
Na ja, fényezem egy kicsit, nálunk tanít, a nappalis tanulók a keze közül kerülnek ki.
Szia! Ha Alsónémedi nincs neked messze, akkor ajánlom a szerelőt, akihez viszem a motorjaimat!
Frecska János - 06709492256
Nagyon olcsón szerel, és minőségi munkát ad ki a kezei közül! Robogóm generálját, mindennel együtt, megúsztam 20-25 000 Ft-okból. Képességeiről csak annyit, hogy 2007-ben Magyarország legjobb motorszerelője, III. helyezést érdemelte ki! Saját szememmel láttam a kupát anno a Suzuki Ullmannban. Azóta lehet, hogy bővült a repertoárja...
Hello!Lenne egy Fzr 1000 ami nem pörög csak 4000-ig ott meg dadog-puffog....az összes elektronikus rész ki lett cserélve ami közbeszólhat de semmi!Esetleg valaki talélkozott már ilyennel?Ötlet?
Nagy problémám van! 2003-as Husqvarna sms 125 típúsú motoromban besült a dugattyú és tönkrevágta a hengert is. Tanácsokat szeretnék kapni , hogy honnan lehet dugót, gyűrűt ill. hengert szerezni. Lehetőség szerint bontott henger is érdekel, vagy olyan műhely tel.száma, címe ahol meg tudják javítani a "nikaszilos" hengert. Előre is köszönöm a segítséget! Linket , címet stb. e.mail-en is fogadom: balid16@freemail.hu
az szuper csak nekem valami nagyon kicsi kapcsi kellene és ha lehet valami kör alaku felfogatása tudom nagy az igény de az ugy bele illik a környezetébe ezen a képen látni hogy kialakitottam a kapcsi helyét meg is van a bele való de ebben a felállásban az a kapcsi már nem lessz jó mert csak 2 lábu
de igen igy van belassul de hála istennek ahogy néztem elakadás jelzö relé van benne plusz irányjelző egyben na ezt jól leirtam szóval ma harcoltam vele és nem lassult be a relé 4 izzóval se ami a bajom volt hogy vagy dióda kell aminek egyirányu az energia átadása vagy olyan kacsi kell aminek egy kattintásra 3 pólus zár rövidre
Mintha a vészvillogónak más reléje lenne mint a sima indexnek nem? Nálam hogy ha csak az egyik van rajta adott oldalon, akkor ami működik, az villog mint a barom. Ha ráköt arra a relére 4db indexet, amin eredetileg 2db van, akkkor az nem fog belassulni?
szia értem akkor valami olyan kapcsi kell aminek min 3 lába van mert ha össze tettem a két pozitivot akkor csak vészvillogóm van vagy esetleg van kapcsoló amit pontosan tudod a nevét akkor olyat veszek köszi a segitségedet
Jah and kösz a segítséget:D
Am már szerváltam kapcsolót is!
De a parkirt eddig nem használtam így kivülre hoztam a parkirt és pluszba rákötöttem még 1 ledet! és azt elvezettem a motor aljához!
hali.van egy aprilia af1 futurám 125ccm, és az a problémám hogy 5 Ah-ás aksi van benne és az önindító teker de nem tekeri rá a bendixet a lentkerékre.mi lehet ennek az oka?lehet hogy akkumulátor vagy más?akinek van ötlete az irjon:)előre is köszi.
ja igen és még valami véletlenül nincs ehhez a tipushoz komplett csavar garnitúrátok itt a dekni felfogatások csavarjaira gondolok mert van már ebbe csillag lapos meg imbusz fejű csavar is aztán valahogy nézzen már ki hát kicserélném