köszi srácok a gyors reakciókat...
a dekni cserélve lett, a blokkot hegesztették.. azt meg ugye elég macerás elvinni egy jó műhelybe hegesztetni...
úgyhogy megpróbálom az ajánlott loctitet-ot meg a többit... ha nem lesz jó, akkor keresek szakembert...
thx!
Frankó. Ha van ilyenetek és kéne profi ember, meg tudom szerezni a számát. Amúgy az enyémet is valami alu magnézium pálcával csinálták... Az a gond, h Nagykanizsán van.
Sok dologtól lehet. Pár variáció: trafók(felmelegszik és zárlatos lesz), nem belevaló hőértékű gyertyák, nagy főfúvóka, kopott tűk, CDI vagy ECU, gyújtókábelek...
Az öntvények változnak amit használnak.....régi gixer deknit meg tudták, de a mostaniakat nem nagyon.......nem otthoni gányolókhoz vittem hanem kimondottan akik ezzel foglalkoznak, gányolósat én is tudok, de meg sem próbáltam azt a magnéziumos vackot hekkelni, de a szakműhelyekben sem sikerült.....ha a hondáét meg lehet akkor jó, de mi pl pont így jártunk, minden mester után úgy hoztuk el, hogy jó, de legkésőbb másnap ereszteni kezdett a hegesztés mellett....
inkább egy kis repedés maradhatott remélhetőleg a deknin és nem a blokkon.........gixeren pl. nem sikerült több hegesztő mesternek sem jól megcsinálni olyan ötvözetből van, mindig eresztett kicsit illetve a rezgéstől egyre jobban....
Loctite 5920 például, 518, Black Tite, vagy most ajánlottak K2 Bond-ot. Nekem 5920 van, 2600ft volt, és nem mostanában fog elfogyni. Felrakásnál ügyelni kell hogy belülre azért ne nyomódhasson ki túl sok, igaz leválni elvileg nem fog, de inkább csinálja az aki már látott ilyent.
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni! a nemrég vásárolt 2004-es cbr 600f-em sebváltó oldali deknijénél, a tömítésnél nemrég megjelent egy-két csepp olaj, majd ez a szivárgás intenzív használat mellett egyre erősödni kezdett... voltam vele a honda szervizben, megnézték, és az a szomorú helyzet, hogy a motorral eshetett az előző tulaj, ugyanis a karter(?az ugye?) a dekni csavaroknál hegesztve van.. a szervizes szerint nem sikerült jól a javítás, és hiába tettünk bele új tömítést, kicsit most is jön belőle az olaj...
biztos nem illeszkedik tökéletesen össze a két darab, vagy valami ilyesmi lehet...
teljesen tanácstalan vagyok, sztetek létezik olyan tömítés, vagy bármilyen ragasztó-tömő-hézagoló-szivárgásgátló-stb amivel ezt kezelni lehet?
elsősorban a pénztárca-kímélő megoldások érdekelnének..
előre is nagyon köszi!
üdv,
tomi
Szia!Nézd meg ebben a sorrendben célszerű: gyertya- pipa-trafó-CDI -alaplap,bár a motort nem ismerem annyira de az elv uaz.Ha lehet cserével ellenőrizd le az alkatrészeket.
Sziasztok. A motoromban jó az akksi de nem kap a motortól tőltést.
Valaki járt már így? Esetleg megoldást tudja valaki vagy azt hogy hól keressem?
Válaszokat leőre is köszi!
a dekni cserélve lett, a blokkot hegesztették.. azt meg ugye elég macerás elvinni egy jó műhelybe hegesztetni...
úgyhogy megpróbálom az ajánlott loctitet-ot meg a többit... ha nem lesz jó, akkor keresek szakembert...
thx!