Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a dekni levétele már széthúzásnak számít am a tekercset mindenképpen ki kell szedni, mert az akksitöltés nem jó, szóval azt a részét újra kell huzatni. a gyújtótekercsek esetleges újrahúzása már nagyobb macera lenne
Rögtön széthúzni a blokkot ezért? Vagy van más is?
köszi, akkor majd írok, mire jutunk. kedden szerelőm széthúzza a blokkot, aztán remélem meglesz a válasz.
Esetleg pipa?
Én egyszer jártam így,nálam dugulás volt.
Lehet még rezgés hatására kontakt hibás csatlakozó, vagy bármi olyan ami bajt okozhat.Sok sikert! Írj majd mire jutottál.
Akkor jó én 10-est raktam. Köszi!
köszi, akkor végigmegyünk majd rajtuk egyesével
Gyujtásjeladó, trafó , karburátordugulás.stb
sziasztok, DRZ400S-em van, és ma meghalt menet közben. egy pörgetős 2.-ból 3.-ba váltásnál visszadurrogott és fulladozott. Azt hittem először, hogy a benzin fogyott ki, de nem. Ezután alapjáraton szépen egyenletesen járt, de pörgetésnél csak durrogott és nem ment sehova. Alacsony fordulaton a saját lábán hazajött. Gyertyát próbáltam cserélni, de az újjal se jó. ötlet?
Eredetileg 7.5W-s van benne ha jól tudom, de a 10W-s is jó bele.....a nem állíthatókba 15W-st szoktam tenni.......
Sziasztok!Kormány stabilizátorba hányas olaj való (gsx-r)?
Szia! Igen az ha kell alkatrészben segitség szólj!
Valószínűleg igen!
Ha ezeket leszeded meg a gyujtásalaplapot akkor már kiis tudod cserélni őket-érdemes!
Azt hogyan lehet megtudni hogy a szimmering a szar? Látszódik ha leveszem a lendkereket, vagy a variátort?
Sziasztok.Segit nekem valaki?cagiva elefant 125 van. nem jó a töltésem.11.50 és 12 .30 között ingadozik de minél nagyobb fordulatot adok annál kisebb akár 8 volt is.Ez feszszabályzo lehet esetleg? köszke
Szia!A szimering ha hosszan áll biztos hogy bekeményedik,sőt az élszorítorugók is elporladhatnak benn.
Mondjuk most hogy visszagondolok anno a simsonom csinált ilyent amikor szimeringes lett, alapjárat volt de terhelés alatt nem ment.
Azt tudom, csak azért írtam hogy hátha találkozott valaki ilyen problémával.
Előfordulhat de látatlanban nehéz ezt megmondani csak találgat az ember.
Légszűrő tiszta, még nélküle is próbáltam.
Az van még hogy mind a 2 motort sokáig nem használták.
Lehet a szimmering öregedet el és engedne át, csinálhat ilyet a szimmeringtől?
Légszűrő tiszta, kap elég levegőt?
Üdv!
V2-es alkatrészek eladók!
Megtekinthetők bontospityuhupont.hu
XVs650,vt500-600-750,xv920-HD
köszi