Honda CBR1000F
Nem jön ki a generátor pedig kint van mind a három rögzítő csavar,van valakinek ötlete? Nincs töltésem és unom a robogót.
köszi! Hívhat is aki tud segíteni!
T:06-20-996-1302
Szia!
Próbáltam másik vezérműtengelyekkel is, de azzal sem indult be. Megköszönném, ha tudnál küldeni képet, hátha előrébb jutok vele, mert már motorozhatnékom van...
Hy
Olyanról hallottam h dugattyúgyűrűt 4T TT 350 hez tudnak síkraköszörülni ha pl nagyobbat veszek bele akkor azt síkraköszörülik.
Vagyis nagyobb gyűrűvastagság esetén hogy egyértelmű legyen :)
Ez lehetséges ?
ez hülyeség má ne haragudj de a benzin nem tud ragadni se fagy se kásásodni.ha meg nincs benne benzin akkóse ragadbe a fúvóka max egy kicsit fehér lessz de az is azé mert rég volt benne benzin. a dugagyú tetelye sztem azért lett lyukas mert eltört a gyűrű és az darálta.
lehet a tűszeleppel van a gond lehet nem zár rendesen és fennakad az úszó. vagy az úszónak a tartója eltört és kiesik az úszó.nekem is ez volt a vaj h eltört a tartója és kiesett az úszó.
Hát én nagyon ragaszkodok ahoz amit írtam de ha az nem akkó nem tom ha van a tiedbe aksi lehet az is ad neki áramot nem tudom . de szerintem a fesszab mert akkor csinál ijeneket nekem is ez volt a baj így átalakítottam de tegnap a motort + csináltam és valahgy feléledt az is.nem tom h . de sztem jól teszed h elviszed ne legyen nagyobb baja.
Hello Szia Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Cpi Hussar-nak szeretném kideríteni az évjáratát, ezt ha jól tudom a motorszámból lehet megtudni, vagy alvázszámból.De sajnos nem tudom értelmezni őket. Valaki tudna segíteni,megköszönném! Roli
Lenne egy kérdésem lenne ha tud valaki segíteni azt megköszönném!
A 94 es ZX9 esnek csak úgy tudom kicserélni a váltójában a léptetővillát ha szétszedem az egész blokkot?
Néha dobálja a 2. fokozatot és arra gondolok a léptetővilla lehet a probléma.
Sziasztok ! Valaki tudna segíteni ?
Van egy yamaha motorom a tipusát nem tudom anyit tudok hogy 150ccm négyütemű tirisztoros gyújtású . Az utobbival lenne gondom hogy nem tudom a gyújtást bekötni valakinek nem lenne egy rajza vagy egy leírása ? Azt kell még tudni hogy ké jeldos és a tirisztornak is 6 kivezetése van pedig egy hengeres. Nagyon megkösszöném ha valaki tudna sgíteni mert már sok szaki nézte de nem bírnak vele
Nem jön ki a generátor pedig kint van mind a három rögzítő csavar,van valakinek ötlete? Nincs töltésem és unom a robogót.
köszi! Hívhat is aki tud segíteni!
T:06-20-996-1302
Próbáltam másik vezérműtengelyekkel is, de azzal sem indult be. Megköszönném, ha tudnál küldeni képet, hátha előrébb jutok vele, mert már motorozhatnékom van...
Olyanról hallottam h dugattyúgyűrűt 4T TT 350 hez tudnak síkraköszörülni ha pl nagyobbat veszek bele akkor azt síkraköszörülik.
Vagyis nagyobb gyűrűvastagság esetén hogy egyértelmű legyen :)
Ez lehetséges ?
Ez lehetséges ?
Szeretném a segítségeteket kérni!
Cpi Hussar-nak szeretném kideríteni az évjáratát, ezt ha jól tudom a motorszámból lehet megtudni, vagy alvázszámból.De sajnos nem tudom értelmezni őket. Valaki tudna segíteni,megköszönném! Roli
Lenne egy kérdésem lenne ha tud valaki segíteni azt megköszönném!
A 94 es ZX9 esnek csak úgy tudom kicserélni a váltójában a léptetővillát ha szétszedem az egész blokkot?
Néha dobálja a 2. fokozatot és arra gondolok a léptetővilla lehet a probléma.
Van egy yamaha motorom a tipusát nem tudom anyit tudok hogy 150ccm négyütemű tirisztoros gyújtású . Az utobbival lenne gondom hogy nem tudom a gyújtást bekötni valakinek nem lenne egy rajza vagy egy leírása ? Azt kell még tudni hogy ké jeldos és a tirisztornak is 6 kivezetése van pedig egy hengeres. Nagyon megkösszöném ha valaki tudna sgíteni mert már sok szaki nézte de nem bírnak vele