Helló!
Van egy aprilia sx50-es motorom 2003-as évjárat de zsír új blokkot kapott 300 km van benne. az vele a baj h néhány km után leáll várok egy kicsit visszaindul utána egy kis idő múlva megint. Volt rajta benzinszűrő ,de nagyon megtört miatta a cső és nem folyt utána a benzin ezért le lett szedve. Ki lett takaritva a karbi, a benzincsap és kb a 3. benzincső van rajata. De ugyanaz a probléma. Ha valaki tudna vmi jó tanácsot adni annak örülnék. Előre is köszönöm
Van egy 6éves Honda leadem 75nél nemmegy többet .Olvasgatom a hozzá szólásokat és mindenki 95-100-ról ír.Mit lehetne vele csinálni? Városban szaladgálni 2 személlyel elég de azért a Hungárián simán lenyomnak. Ja és egy személlyel sem megy többet.
Nedves Flopy ! Az úszónak nem lenne szabad fennakadni, ugyanis nincs amiben megakadjon.A tűszelep alá megy valami kosz, ami a benzinből kerül bele. Ha kannából tankolsz akkor tegyél a benzincsap után egy szűrőt, mert nem egészséges dolog terepen szétszedni a karburátort, annak patikatisztaságú hely kell.
Üdvözlettel!
heló szerintem a fesszabályzó egy bizonyos idő után az az 10 km után megszünik működni túlmelegszik és meg áll tovább engedi az áramot nekem is ez a baj de én raktam rá nagyobb w tú égőket ezt javaslom neked is.
Van valakinek tapasztalata az Fortum - Extol szerszamokkal kapcsolatban? Dugokulcskeszlet van otthon Fortum, az nem rossz. A tobbi milyen? Pl. a barkacsgepkere gondolok...
Lenne egy kérdésem valaki meg tudná mondani nekem hogy mennyi motor olaj kell és milyen minőségű yamaha yz450f-be.És úgy tudom hogy ezekbe a motorokba külön váltóolaj nem kell úgye.
Uraim kérdésem lenne.
Mért van az,hogy egymás után ég ki az első lámpám.Már a 3. égőt raktam bele de ez is elszállt.Túl tölt a feszültség szabályzó?Az elöző tulajnak jobban tettszett ha mind a 2 lámpa világít,ezért áthidalta ,de leégette a f.szabályzót.Vett bele másikat,ami működik alapjáraton,de 10 km után már csak az eggyikvilágít,elszállt .Szétcseszheti a műszerfalat ha túltölt?
Jelenleg annyit sikerült elérnem, hogy jár rendesen a motor, veszi a lapot, és ejti a fordulatot is, de még nem tökéletes. Már az is segítség lenne, ha tudnám hogy a pillangószelepeket inkább nyissam, azaz befele tekerjem az állító csavarokat, vagy csukjam. Persze az egészbe még beleszól az alapjárat állító csavar is, illetve az alapjárati fúvókák ha jól gondolom amit gondolok, és így már tényleg bonyolultabb a helyzet.
sziasztok nekem segítség kéne mi szerint egy honda mtx 80 hoz kapcs.rajzot mert nincs szikra és újra akarom huzni az összes vezetéket köszi mindenkinek e-mail.bekeske@citromail.hu erre küldjetek kapcs rajzot köszi
Hello! Sajnos a szelep megadta magát még pontosan nem tudom hogy a szívok vagy a kipufogok! Ez volt tavaly is akkor a szívók adták meg magukat akkor egyben teljes motor felújítás lett de most megint a szelepekkel van a baj Valaki tudna magyarázatot adni rá miért van az hogy a szelepek bele érnek a dugóba ?
A másik kérdésem az lenne:valaki tudna szelepeket eladót? Yamaha xt 600 e 3tb típushoz 1995-96 évjárat!
Van egy aprilia sx50-es motorom 2003-as évjárat de zsír új blokkot kapott 300 km van benne. az vele a baj h néhány km után leáll várok egy kicsit visszaindul utána egy kis idő múlva megint. Volt rajta benzinszűrő ,de nagyon megtört miatta a cső és nem folyt utána a benzin ezért le lett szedve. Ki lett takaritva a karbi, a benzincsap és kb a 3. benzincső van rajata. De ugyanaz a probléma. Ha valaki tudna vmi jó tanácsot adni annak örülnék. Előre is köszönöm