Köszi szépen. keresek akkor.annyira rossz már az a köteg ami benne van hogy már csak 3 hengerem megy.Tegnap mikor a videót csináltam amit ma néztél meg semmi baja nem volt .Szokott olyat csinálni hogy hiába teszek rá gyújtást nem indít:Ilyenkor megmozgatom a kábelt és indít is
Szia!Valamikor ez a motor át volt alakítva fighternek és a nem normális tulaj levagdosta a műszerfal és a lámpák csatlakozóját.Vettem most egy műszerfalat és egy kábel köteget hogy össze tudjam hozni.
Sziasztok! egy olyan kérdésem lenne hogy egy ktm 125ös sx 95ös! egyszercsak megált ! és előtte folyt belölle az olay ... és lelett szedve a henger és a hajtókar nem akart megmozdulni a főtengelyen!öntöttem rá egy pici hajtómű olayat és már hibátlanul mozgott is! ezt okozhatta az hogy elment az olay a blokból? És még hogy az olay miért szürkés színű ha lecserélem akkor is ,utánna nem sokkal már szürkés!Köszönöm előre is !Üdv
sziasztok,egy érdekes problémával kerültem szembe.
a gpz a következö jelenséget produkálja.
szépen jár alapjáraton,enyhe gázfröccsre is harap,viszont amikor megrugóztatom az elsö féket behúzva,akkor elkezd dadogni és leáll.el se indul csak sokára.
tudom hogy valami üzemanyagellátási gond lehet,de mi a fene?ma pucoltam ki teljesen a karbikat,a légszüröt is cseréltem.annyit mentem vele mig elmentem tankolni.utközben semmit nem vettem észre rajta.
a bioetanil okzhatja?fele fele arányban van benne.
sziasztok motorosok azt szeretnem megkerdezni töletek hogy a dr600 mert melegszik nagyon a hengere, ha keveset is megy. szeretném lecserélni benne az olajat mert valószínűnek tartom hogy azért melegszik, de nem tudom hol van az olajszűrője. és még annyi hogy innen kapja e a váltó is az olajozást? előre is köszy
úgy volt hogy megcsinálom én de mivel sok minden hiányzik arról ami most benne van hogy nem merem.A műszerfal csatlakozója ,lámpa, le van vágva.A biztosíték tábla is magas nekem mert az egész motorban 1 darab 30 as bizti van csak.A másik kábel kötegen meg van biztosíték tábla amiben több bizti van.Ha azonos lenne a kettő már megcsináltam volna mert lehúzok egyet egyből raknám fel a másikról.De sajnos ez nem igy van
Szia!Köszi a választ.én is ilyen összegre gondoltam nem 20-25 re Engem akkor nagyon le akartak húzni.És ráadásul abban a szervizben ahova már 6 éve hordom a motorjaimat és nem kevés pénzt hagytam ott
sziasztok!egy olyan kérdésem lenne hogy szervizekben mennyit kérhetnek el egy kábel köteg cserére.Kaptam ajánlatokat sokat de szerintem ez nagyon sok érte hogy csupaszon viszem oda.
20-25 közt mondták.
Motorkerékpárok szervizelése karbantartása szezon előtti felkészítés nagy szakmai tapasztalattal alkatrészellátás polírozás,bukógombák,kormányvé g sújok,kipufogók készítése rövid határidőre motor mentést,szállítást is vállalok.Tel:20-988-0901 Hajdúbiharmegye
nemrég beszereztem egy fz400r gépet 88as 46x vázkódos
úgy gondolom elég ok a 6bar-os kompresszió arra hogy meggyűrűzzem
hol lehet csak gyűrűket kapni hozzá?
egyenlőre nem költenék rá sokat mert lehet be sem jön ez a speed életérzés
a gpz a következö jelenséget produkálja.
szépen jár alapjáraton,enyhe gázfröccsre is harap,viszont amikor megrugóztatom az elsö féket behúzva,akkor elkezd dadogni és leáll.el se indul csak sokára.
tudom hogy valami üzemanyagellátási gond lehet,de mi a fene?ma pucoltam ki teljesen a karbikat,a légszüröt is cseréltem.annyit mentem vele mig elmentem tankolni.utközben semmit nem vettem észre rajta.
a bioetanil okzhatja?fele fele arányban van benne.
Eldőlt a mocim és elgörbült a kuplungkar (fém), vissza lehet hajlítani? nem fog eltörni?
szia
20-25 közt mondták.
egy fighter 900rr ről lenne szó
köszi válaszotokat
úgy gondolom elég ok a 6bar-os kompresszió arra hogy meggyűrűzzem
hol lehet csak gyűrűket kapni hozzá?
egyenlőre nem költenék rá sokat mert lehet be sem jön ez a speed életérzés